Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3*
  • jd

Je taaaaaaaaaaaaaak sexy!!!
  • hláška

Johny je uplně skvělej! *14*
  • \"Johnny\"

Ty "Johnny",to ti teda nežerem! *8* *7*
  • Blog

Ahojky lidičky. Právě jsem založila novej blog o Johnnym! Kdo chcete pojdtě se podívat: f1rst.blog.cz
  • umím česky

mám totiž překladače.Cokoliv napíšu tak se to přeloží do češtiny.A cokoliv napíšete vy mě tak to se přeloží do Angličtiny.
  • umím česky

ahoj to jsem já a hraju v pirátech z Karibiku.šel jsem se sem jen kouknout už musím jít.ahoj
  • Milovaný Johnny Depp

Johnny je nejlepší herec na světě *14* a nejhezčí chlap *4* *14*
  • Pro beruš

Beruš máš pravdu Karinka je piča!!! Johnny je fakt nejlepší *14* a naprosto úžasnej a krásnej *14* *14*
  • je skvelej bajecnej je jednicka *14* *14* *14*
  • For KArinka:jdi se zahrabat ty píčo ani neviš jak se píše není to Deep ale Depp *13* a vubec co tu opruzuješ nikdo neni zvědavy na ty tvoje debilni kecy tak vystřeeelll...... Pro ostatní:souhlasím s váma je to naprostej borec a miláček *14* Mějte se fajnky papapa *15*
  • JE BOŽÍ *4*
  • Výbornej Johnny Depp

Jphnny je mmmmmmmmiiiiiiiiilllllllláááááááááččččččččččeeeeee eeeekkkkkkkkkkk to je snad jasný *14* *14* *14* *14* *15*
  • miláček Johnny-pro karinku

Karinko si pěkná kráva Johnny je nejlepší a feták už dávno není je to borec!říkej si co chceš my ti to stejně nežerem krávo *16*
  • Johnny Depp

je to skvělej herec a nejvic se mi libil v piratech z karibiku,uz se tesim az mrknu do kina na druhý díl,je to prej bomba,tak se uvidí *14*
  • nejlepší Johnny

Jonny je naprosto *14* !je nejlepší.krásnej chlap a úžasnej herec prostě ten nejlepší Jack Spparrow *15* *14* *14*
  • johnny depp

Johnny je nejlepší herec na světě a je nadhernej *4*
  • je dobrej nejvíc se mi líbí v pirátech z karibiku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Já ho zbožňuju je super zagraje každou roli je prostě super *14* *14*
  • Vy,co píšete o Johnnym hnusně,jenom závidíte.Já Johnnyho totálně zbožňuji!!!! *14* *15* Je strašne senzační herec.atd atd......... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit