Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PÁN HEREC

Johny není jen krásný chlap ,ale i super herec.Ať zahraje milovníka a nebo vraha,zahraje ho bezvadně.Je to pán herec a pro mě je jednička. *3*
  • NEJ

Je naprosto NEJNEJNEJ:............. *15* *14* *15* *14* *14* *1* *14* *1*
  • Zrůda

Deep je obyčejnej feťák a zloděj, kterej dostal šanci a využil ji. CO na něm děvky máte? *14*
  • neberto to zle to si jen tak hraju *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • johny depp

v piratech ho proste miluju je tak uzasnej *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14*
  • *3* *3* *3*
  • ...

*14* *14* *14*
  • ...

je super.....nama nekdo mail? *1* *3*
  • ahojiik je dkonoce natocena aj pirati z karibiku 3 to se tesim jak cyp...johnny je fakt supermiluju ho je to hodny a krasny otec ke svym detem a je nejlepsiiiii *1* *3* *4* *14* *14* *14*
  • Halo, lidi nenatocil jen piraty. Coz takhle zkouknout ''The Brave'' kterej i reziroval a nebo '' Co zere Gilberta Grape''. To stoji za to, v takovej filmech se ukaze jeho herecka schopnost. *5*
  • ješte že je internet takhle tě můžeme mít na dosah *4* *4*
  • uf...

zeriem ho...
  • uf...

Johnny Depp je skutocne super...uzastny...neodolanelny...tiez sa tesim na piratov 2... *15*
  • Johny je ten nejlepší herc co znám..už se těšim na práta z Karibiku2 *14* *14*
  • VSE nejlepsi Johnny k narozeninam , je to nejkrasnejsi Pirat na svete *14*
  • já nevim jak vy já Johnnyho zbožňuju je porstě úžsneej herec dokáže používat mimku jak bůch a vyhýbá se komerčním filmům což je úžasný =o) *4* http://johnydeppaloha.blog.cz/
  • Zbožňuji ho je krásnej šarmantní úžasnej skvělěj nedá se to popsat *14* *14*
  • jeeeeejo

tento herec proste nema chybu!!! najlepsi je v piratoch!!! je s nim sama sranda!!! juj uz sa tak tesim na piratov 2 ze az!!! *14* *14* *4* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit