Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AHoj lidi!! Asi každý kdo tu je tak ví, že Johnny Depp je ten nejúžasnější herec... mno dělám oněm na seznamu blogísek tak jestli máte nějaký zajímavý informace nebo obrázky tak mi to pošlete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! papa lidičky...
  • johnny depp

Johnny Depp je ten nejkrásnější, nejmilejší a nejinteligentnější člověk na světě a kdo tohle neví tak je pěknej magor!!!!!!!!!!!
  • Johnny Depp

Johnny Depp je nejkrásnější a nejnádhernější člověk na světě!!!Ten kdo s tím nesouhlasí je blbec *4*
  • Johny je ten nej,nej,nej,nej,nej,nej nejkrasnesi a nejuzasnejsi herec!
  • čus

I love him *3*
  • pro nej

ahoj jen chi ti rict ze jsi skveli a ze vzdi budu na tve strane *4* *8* *1*
  • JE BOŽÍ

Je užasný světový a absolutně boží.Mám všechny jeho filmy.Pište mi kdo ho máte rádi. *8* *14* *14* *8* *15*
  • deppik

koupim vsechny jeho obrazky a plakaty piste na e-mail dekuju predem pa pa pa napiste prosim je uzasnej krasnej a chytrej no proste johnny depp muj nejoblibenejsi chlapak *14* *4*
  • Milášek

Je to nejkrásnější chlap na světě je to můj milášek *14* *14*
  • deppíček

Johnny Depp je nejkrásnější člověk na celém světě:-)No prostě kusanec *4* *14* *14*
  • for Ada

Jeblo???!!!!!!!!!!! *16* Jak ho můžeš neznat?????!!!!!!!!!!!!! *8*
  • ada

kdo to je ? ja ho neznam vy jo ??? *7*
  • JONY JE FAKT SKVELEJ HEREC *4* *14* JE NADHERNEJ *14*
  • nej

je to skvelej herec *14* *4* *14* *4*
  • koupim jeho plakaty. kdo prodá pokud možno i dvd karlika? tam je super
  • d

božíííííííííííííííííííííííí *4* *14*
  • Filmík???

Nemáte někdo film s Johnym? jestli jo, napište prosim na lentilka.tererka@seznam.cz. Diky moc
  • Může vůbec takový člověk existovat? Nikdy jsem tak nádherného chlapa neviděla! Viděla jsem jen jeho fotky, i bez make-upu. Má v sobě přirozenou krásu, jeho oči, to je něco magického! *14*
  • Je to...

nejlepší herec všech dob. Miláček!!!!!! *4*
  • MŇAMI ŇAMI

JEHO FILMI SE MI MOC LÍBÍ. *8* JE TO BOREC ALE VZLEDOVĚ SE MI MOC NELÍBÍ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit