Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny for prezident!!! johnny je nej *14*
  • jdou mi z něj oči šejdrem *9* je to krasavec i přes to kolik mu je... *14*
  • je to vazne tipek. *3* *3*
  • Ale ve Střihorukym Edwardovi taky nebyl nejhorší nebo jo? Já myslim, že ne!!
  • Jako Jack Sparow byl fakt super ta role mu zatím nejvíc sekla! *3*
  • johnny go!

když sem ho viděl v jump street,určitě by mě nenapadlo,jakej se z něho vyklube pásek...
  • Johnny je najlepsi!
  • Je nádhernej a je vtipný,domácí typ,ale jediný co mi vádí je že tolik kouří:-(
  • For Martinka

Vzhledem k tomu, kolik ma fanynek, zjevně nepřitahuje jenom tebe :0) Co říct? - Je prostě SKVĚLEJ!!!!!!!!!
  • On není nejdokonalejší, a možná ani nejhezčí borec na světě, ale mě osobně na něm něco hafo přitahuje. Nevím jakej je v soukromí nebo jestli je chytrej(jakože když zkončil studium v 16), ale vypadá úžasně!!!!
  • Love

Johnny je prostě skvělej... Hlavně jako herec... Stránky o něm nemůžou vypadat jinak než skvěle.... Já Johnnyho miluju!!!!!!
  • Johnny je vosterj týpek,sexy chlap,asi dobrej tatík a co milenec?určitě výbornej.V Pirátech byl krááásnej a Orli též.Škoda že se člověk může pokochat jen v telce :o( Vaneso,važ si ho!!!!!Každej nemá takové štěstíčko.
  • Johny je nejlepší:)
  • Pochvala

Johnny je ten nejnejkrásnější herec na světě.Je strašně sexy,miluýju ho!!!
  • Johnny:-))))

Johnny je fakt skvělej herec! Móóóc hezkej! Nejlepší je v Pirátech z Karibiku. Tam mu fakt hódně seklo!:))
  • Ja ho milujem vanesa ma riadne stastie
  • Je sexi

Je to ten naj herec ktoreho som v zivote videla je priam bozky a tie jeho oci
  • Milaček můj
  • ha ha ha ha ha ha!!!

Bože, ten je tak sexxxy!!! Je krásnej, boží, sexxxy a skvělej herec, má úžasný svaly a..aa....aa.... MILUJU JOHNNYHO!!!
  • eeeeee

I LOeE JOHNNY!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit