-
Jo byl strašně hezkej jeko kapitán Jack Sparrow
-
Je úžasnej...až na to že v Karlíkovi vypadá trochu jak ženská...má blbej účes :-)
-
si sexy
-
Jak se daří?Nevím,co se Vám nelíbí na mém make-upu.Je to největší módní hit sezóny stejně jako bílá čokoláda s mandlovou náplní.
-
Je skvělej akorát ve filmu Karlík a továrna na čokoládu to trochu přehnal s make-upem!!!jinak dobrý pa.
-
je proste dokonalej! ve vsech filmech byl absolutni jednicka! fakt strasne krasnej, a charismatickej chlap:)))
-
Já si myslím, že Johnny je skvělej herec a docela hezkej chlap. Je podle mě moc fajn a hraje úplně super postavy. johnny jsi super!
-
Ach,Johnny
Johnny je proste jednicka miluji ho a nevim si predstavit zivot bez nej -
Johnny je prostě nejlepší.Nikdo na něj nemá
-
dopisek
Jsem fakt ulitla do Jonnyho!!! Ja ho chci -
johny je fakt boží!!mám mooooocinky moooc ráda!!:)
-
Johnny Depp je podle mě ten nejlepší herec který vůbec může být!!!Z něj vyzařuje takový klid a pohoda.Prostě miláček:-)!!!
-
I Love You Johnny!!!!!!!!!
-
Moje mamka je do neho uplne zabouchnutá.A me se nejvíc líbyl kdyz hrál ve filmu Cokoláda.
-
Johnny je skvělej herec,měla jsem ho odjakživa ráda!!!P.S.Mrzí mě že je zadaný......a má dvě děti:Lily-Rose Melody a Jacka !!
-
Miluju ho
Už asi 4roky ho obdivuju ale stejně byl nejlepší v Pirátech z Karibiku -
Depp
Johny byl v Pirátech z Karibiku prostě skvělý. Nejen, že je dobrý herec, ale ještě výborně vypadal...prostě SUPER!!!!!!! -
název nevim
Jo je pravda že žije ve Francii. A s tou láskou-nechte ho být dyť je (doufám) šťastný s tuším Vanesou a má 2 děcka. Patří mezi 5 nejlepších herců o kterých vím (na kterém je místě nevim). -
chudák jonny, kdyby to tak videl. ale je to fakt, je to chlap s nejvetsim sexappealem na svete :)) ach.........
-
jo jo Johnny je vážně skvělej ale mám takovej pocit že sem někde četla že bydlí ve francii!Nevím co je na tom pravdy ale hvězdy mají vlastně těch domovů po celým světě víc:)