Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • božííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!

ma velký charisma! je to moje jednicka!
  • Johnny je nej

Johnny je úplně nejkrásnější chlap na této i na všech ostatních planetách!!!!!!!!!!!! A jestli proti tomu něco máte,tak radši mlčte,protože....ehm,to už jsme sem vlastně psaly:-)))))))))))))
  • Jonny

Jonny je ten nejlep39 a neju6asn2j3i herec na sv2t2
  • Muž v domácnosti

Skvělý otec, skvělý manžel, skvělý herec, skvělý talent, skvělé vlasy, skvělá postava. Francie? No tak, určitě teď čekám, až se mu někdo objeví před jeho multimilionovou vilou s bazénem a začne vyvolávat jeho jméno a běhat tam jak střeštěný!Spadněte na ZEM!
  • V Pirátech z Karibiku je prostě k sežrání
  • JOHNNY DEPP

JE SEXY JAKO TŘEBA BRAD,A UŽ SE TĚŠÍM NA PIRÁTY Z KARIBIKU 2!!!!:-)))))))
  • prý se nevzali protože to ani jeden z nich nepotřebuje mít na papíře a další takové ty pindy :o),taky johnny říkal že jí nechce kazit její pěkný jméno:o).....prostě nechou utrácet prachy :oD
  • johnny je fakt sexy

Musim povedat ze johnny deep je fakt super herec v piratoch karibiku bol absolutne neodolatelny a zabavny,plny zivota o com svedcia aj jeho dobracke a laskyplne oci...chudak orli oproti nemu nemal absolutne sancu..to sa musi nechat ... nema sice tvar ako brad pitt ale ma v sebe nieco neuveritelne co na neho pritahuje tolko dievcat,je proste sam sebou a nemusi sa ukryvat za peknu fasadu..ale jeho partnerka vanessa nieje jeho manzelkou...maju spolu dve deti ale neviem preco sa nevzali...nevie to niekto??:)tesim sa na pirati karibiku 2 a na jeho granduozny herecky vykon...fakt je strasne sexy....no comment..
  • dohny dep je supr herec
  • *nej byl....
  • No jo...pán je sqělej....!!! Mej byl v Pirátech no.....akorát Orli mu to tam kazil no....!!!
  • johny-bezva kořeň

Všichni máte pravdu že he super.Je to fakt kus!
  • ZÁJEZD DO FRANCIE

TAK DÁMY KDY SE JEDE DO TÉ FRANCIE? NA JOHNNYHO DEPPA SE POJEDU PODÍVAT KDYKOLIV.TEDA ŘEKNU VÁM TAKHLE ZBLBLÁ DO HERCE JSEM NEBYLA ANI V 16-TI A TO JE MI 43LET TRAPAS CO?NO JO LÁSKA JE LÁSKA!MŮJ MUŽ SE MI UŽ SMĚJE CO ALE NADĚLÁM JDU SNÍT DÁL ČAU.
  • Jonny Depp je skvělý herec,osobitý a navíc má drsné vlasy
  • Muluju ho... a chci jet do Francie
  • Jo a taky je nádhernej,krásnej,úžasnej! A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí!!!!!:))))
  • jedu do francie

Tak zaprvý to není DNo ani hloubka...nevíš že je to DEPP a ne deep??:) Jo taky jsem jeho velká fanynkaa je hříšný že plno lidí (spolu se mnou) se o něm dozvědělo AŽ v pirátech, na to kolik už toho natočil... No jo myslim že pojedu do francie :))) kdo jede se mnou??:o) Mimoch. pro všechny tohle je supr stránka www.ohjohnny.net kde je snad úplně všechno...
  • NEJ....

Johny je prostě NEJLEPŠÍ, NEJKRÁSNĚJŠÍ, NEJVÍC SEXY, NEJCHYTŘEJŠÍ......NEJ,NEJ,NEJ
  • Docentko!

No jo,Evo,možná máš pravdu!Ale stejně...Johny,Johny,Johny!
  • Herec který opravdu umí hrát

Johnny je herec který si na nic nehraje. Má rodinu miluje svý děti a je sexi každá žena nebo dívka by ho chtěla.Myslím že je to jeden z mála herců který sere doslova sere na nějaký oskara je rád když může sedět na svým balkoně ve Francii. Je to borec mám ho strašně ráda káždý film který jsem sním viděla byl jako kdybych ho měla před televizí a prožívala bych ho na živo. Pro mě je to ten nejlepší herec který existuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit