-
---
Johnny je jedním z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších lidí, které "znám"! Je skvělý, že má showbyznis i takový lidi jako je on - bez něj by to nebylo ono!! -
jojo
Hej lidičky,souhlasím s váma všema!A jednoduše shrnuto-je nenahraditelnej a všechno na světě nej...Až zjistíme tu adresu,všichni za ním jednou skočíme,ju?!!To mi musíte slíbit!!!:-)Škoda že je mu kolem 40ti,co...A pokud se to někomu nelíbí a nadává na toto všechno ať de do prdele,však když se mu to nelíbí,ať sem nechodí!Tak se všichni mějte a milujte ho!!!!!!!PaPa KIKINKA -
Adresa Johnnyho Deppa
Johnny Depp je krásnej, chytrej,přitažlivej a bůh ví co ještě.Prostě ho zbožnuju. V jednom časopise jsem našla jeho adresu která zní: Johnny Depp c/o UTA , 9560 Wilshire Blvd., 516 , Beverly Hills, CA 902 12 USA -
Ma svaly,mozek,rozum,charisma,ten nema chybicku=je proste GUUUT
-
Je hrozně sexy jo škoda že nemám jeho adresu ráda bych zazvoněla u jeho dveří,ale asi by neotevřel!!!!!!!!
-
Ahojky všichni,hrozně ráda bych zjistila,kdy přesně v jižní Francii má Johnny svůj dům.Už jsem to někde četla,ale nezapamatovala jsem si to a teď to znovu nemohu najít.Můžete mi někdo pomoct?Diky
-
nové foto
vyděli jste tu úžasnou fotku s Jonnym v Pirátech co přidali uživatelé? je skvělá, pokoušla jsem se jí co nejvíc pomoct k desítce u známkování, ale trvá to moc dlouho, tak mi prosím pomoste, díky, Dominika -
zpravka
johny je a bude ten nejkrasnejsi chlap na svete!!! -
Johnnyho úplně zbožňuju..... je prostě super chlap,člověk,herec a navíc je hoooooodně sexy!!!!A to většinou čtyřicátníci nejsou....Prostě má v životě štěstí.Co bych dala za to abych ho potkala a vyfotila se s ním, ale to je spíž jenom sen a ne realita obzvlášť když jsem taková smolařka.
-
JOHNY
JOHNY JE ÚPLNĚ SUPER!!!! NEJHEZČÍ JE V PIRÁTECH. ACH JO KDYBYCH TAK BYLA V JEHO VĚKU A BYLA JAHO MANŽELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ale ale je tu nějak moc nadávek,každopádně já jsem na straně fanynek, netvrdím sice, že slintám jak pominutá, když ho v nějakém filmu vidím, ale je fakt k nakousnutí papapa
-
Johnny
je to super herec, je velmi pěkný a je úplně boží.Hlavně ve filmu Ospalá díra -
je to venku pici...
Pro tu ginu a elis nebo co to tam bylo za picovinsky mena ....?! mile picy trapne ste vy, je hezky kdyz ma nekdo nekoho rad... tak se do toho neserte a raci tahnete .... jo a taky jediny zrudy jste tu vy .... Tahnete do prdele nebo lépe-skočte z mostu, at uz se nikdo netrpai pro pohledu na vas .... Fuúj je mi z vas na bliti .... Sbohem .... -
je dobrej
Johny je dost dobrej herec-škoda že se s nim nikdy nesetkám-holky vy si nedělejte naděje že se snim setkáte:-) -
On je hezounkej hlavně v Pirátech.
-
JJOHNNY DEPP PIRÁT Z KARIBIKU
JOHNNY DEPP JE NEPŘEKONATELNÝ NEJUŽASNĚJŠÍ,NEJORIGINÁLNĚJŠÍA NEJLEPŠÍ HEREC CO EXISTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
....:) a je to venku
Jste trapne Milé damy a podobne zrudy!!Je pekny ale proc tak trapcite???zamyslete se nad sebou?je to vubec normalni??hmm.... afy jo!!LOooL papiky a pusu na cumacek posilame my!!!GiNa a eLiS :)) -
miluju te jonny :)
-
boze on je naaaadhernyyy....a aj super herec:D
-
johnny depp je cool hlavne w piratoch z karibiku tam je super a je tam strasne zlatucku =)