-
No není dokonalej?!
Tenhle chlápek je fakt úžasnej a skvělej herec. Všechny filmy, který sem s nim viděla byly fakticky dobrý. A má tak krásný oči!!! -
Nezdá se vám,že je tak skvělej?
-
dokonalost sama
Je proste uzasnej!!!!!!!!!!!!!!! -
johnny
johnny je užasní herec ale i hlapek zbírám jeho fotki a je trašně rajcovní dala bich za jeho setkaní všechno má skvělou manželku vanesu paradis to je muj rošták -
Sexy
Je dokonalej a se svou vizáží houmlesa je neodolatelnej a sexy. -
JE KRÁSNEJ (hlavně v pirátech)
-
Pirát se svobodnou duší
Johny Depp zazářil v Pirátech z Karibiku, kde svým hereckým uměním zastínil i hezounka Orlanda Blooma. Role piráta mu prostě sedla. Velice přesvědčivý byl i v Tajemném okně, kde se mistrně zhostil role schizofrenního spisovatele. Moc se mi líbil i v Čokoládě, kde jako cikán se svobodnu duší zapůsobil jako svěží vánek v zatuchlém puritánském ovzduší jednoho francouzského městečka ... . -
Johny
Filmy s ním jsou lahůdkou. Je skvělý -
PanDokonalej
Tenhle týpek je naprosto dokonalá osobnost jak vzhledem, tak svojí vnitřní osobností a já hoi jednoduše ZBOŽŇUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! -
ÚZASNAK
SICE TO JE TAKOVEJ HEZOUN,ALE MA RAD ANIMOVANY FILMY(JE SEXBOMBA) -
cool(v plote)
nejaky filmy.....no tak jo mozna jsou dobry -
příspěvek
Moc hezky hraje ve filmu PIRÁTI Z KARYBIKU.a je gut. -
pokr.
toho ZABIJU!!! -
xxx
Kdo tvrdí, že Johnny je špatný herec, že blbě vypadá atd., -
Miláček
johhny je prostě můj životní idol nikdo na něj nemá!Já z něj totálně vyšiluju je to neeejjjj človíček v celém vesmíru.MILUJU HO!!!!!!!!Je naprosto dokonalej úplně ve všem!!!!! -
Je to fakt myšáček totálně ho zbožnuju a pohlásil ,že Ameika je prohnilá do morku svých kostí a stím souhlasím!!!!!!!!! Je super
-
Johny Deep
Nejsem zrovna teenager ale Johnyho obdivuju zrovna tak jako 16-ti leta puboška.Jeho charizma je prostě zničující ale on rád hubené ženy tak máme my boubelky po ptákách.No ještě že představy mi nikdo nemůže zakázat.Je úžasnej herec. -
Johny Depp
JE krasny proste na zožratí a má krásný oci. -
Johnny Depp Rulez! I'm From the Netherlands!
-
Je to ten nejpřesvědčivcější herec ze všech herců. Nebojí se zhostit se naprosto čehokoli. Patří mu můj nejupřímnější obdiv, přeju mu šťastný život a mnoho úspěchů. Ale nebudu se snižovat k tomu, abych tvrdila, že ho miluju. Nevím, co to je za člověka, nikdy jsem s ním nemluvila, proto by byl nesmysl se nad ním tak rozplývat a nepřát mu manželské štěstí se ženou, kterou si vybral a kterou zjevně miluje.