Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No není dokonalej?!

Tenhle chlápek je fakt úžasnej a skvělej herec. Všechny filmy, který sem s nim viděla byly fakticky dobrý. A má tak krásný oči!!!
  • Nezdá se vám,že je tak skvělej?
  • dokonalost sama

Je proste uzasnej!!!!!!!!!!!!!!!
  • johnny

johnny je užasní herec ale i hlapek zbírám jeho fotki a je trašně rajcovní dala bich za jeho setkaní všechno má skvělou manželku vanesu paradis to je muj rošták
  • Sexy

Je dokonalej a se svou vizáží houmlesa je neodolatelnej a sexy.
  • JE KRÁSNEJ (hlavně v pirátech)
  • Pirát se svobodnou duší

Johny Depp zazářil v Pirátech z Karibiku, kde svým hereckým uměním zastínil i hezounka Orlanda Blooma. Role piráta mu prostě sedla. Velice přesvědčivý byl i v Tajemném okně, kde se mistrně zhostil role schizofrenního spisovatele. Moc se mi líbil i v Čokoládě, kde jako cikán se svobodnu duší zapůsobil jako svěží vánek v zatuchlém puritánském ovzduší jednoho francouzského městečka ... .
  • Johny

Filmy s ním jsou lahůdkou. Je skvělý
  • PanDokonalej

Tenhle týpek je naprosto dokonalá osobnost jak vzhledem, tak svojí vnitřní osobností a já hoi jednoduše ZBOŽŇUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
  • ÚZASNAK

SICE TO JE TAKOVEJ HEZOUN,ALE MA RAD ANIMOVANY FILMY(JE SEXBOMBA)
  • cool(v plote)

nejaky filmy.....no tak jo mozna jsou dobry
  • příspěvek

Moc hezky hraje ve filmu PIRÁTI Z KARYBIKU.a je gut.
  • pokr.

toho ZABIJU!!!
  • xxx

Kdo tvrdí, že Johnny je špatný herec, že blbě vypadá atd.,
  • Miláček

johhny je prostě můj životní idol nikdo na něj nemá!Já z něj totálně vyšiluju je to neeejjjj človíček v celém vesmíru.MILUJU HO!!!!!!!!Je naprosto dokonalej úplně ve všem!!!!!
  • Je to fakt myšáček totálně ho zbožnuju a pohlásil ,že Ameika je prohnilá do morku svých kostí a stím souhlasím!!!!!!!!! Je super
  • Johny Deep

Nejsem zrovna teenager ale Johnyho obdivuju zrovna tak jako 16-ti leta puboška.Jeho charizma je prostě zničující ale on rád hubené ženy tak máme my boubelky po ptákách.No ještě že představy mi nikdo nemůže zakázat.Je úžasnej herec.
  • Johny Depp

JE krasny proste na zožratí a má krásný oci.
  • Johnny Depp Rulez! I'm From the Netherlands!
  • Je to ten nejpřesvědčivcější herec ze všech herců. Nebojí se zhostit se naprosto čehokoli. Patří mu můj nejupřímnější obdiv, přeju mu šťastný život a mnoho úspěchů. Ale nebudu se snižovat k tomu, abych tvrdila, že ho miluju. Nevím, co to je za člověka, nikdy jsem s ním nemluvila, proto by byl nesmysl se nad ním tak rozplývat a nepřát mu manželské štěstí se ženou, kterou si vybral a kterou zjevně miluje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit