Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • broučííííííínek

Mě se líbil nejvíce cv Čokoládě a je k zulíbání *14* *14* *14*
  • Deppíšek

Ahoj-ky prosím vás všechny kdo má obrázky ´Johnnyho Deppa a nechce je tak mi pište na e-mail smejkalkam@seznam.cz děkuju prosím *8* *9* *14* *14* *9* *9*
  • HEJ JSI SUPER A MOC TĚŽERU *3* *1* *14* *5*
  • Scháním email nebo adresu na johnyho, nemáte někdo??? :o) *14*
  • Je boží!!!!!!!!!!!!!! *1*
  • Johnny Depp

Já s vámi všemi souhlasím já ho prostě zbožnuju hlavně v pirátech je tam s nim i sranda prostě je to skvělí herec a krásný muž *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14*
  • Jeho adresa:Johnny Depp, c/o UTA, 9560 Wilshire Blvd., 516, Beverly Hills, CA 902 12, USA Nebo internetové stránky www.johnnydeppfan.com nebo www.alljohnnydepp.com !!!!! hodně štěstí *1* *14* *14*
  • milacek

holky ja vam sezenu tu adresu uz jsem ji mela *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*
  • milacek

johnny je proste nejlepsiiiiiiiiiiii!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • hmmmmm

sakra ta Vanessa se ale ma dovedete si kdosik představit že s nim žijete????????? ja ne ale stalo by to zato jo v tom the libertine je nahatej to bude žužo viděla jsem fotku je v lucky star je tam sladky šibalek jeden *14*
  • !!!!!!!!

johnny není žádny *5* feťak
  • Johnny je nejlepci hrec na svete!!!Je to nejkrasnejsi chlap na svete!!!Je proste uzasnej *14*
  • Ja ho zbožnuju miluju atd... Je to ten nejúžasnější člověk na světě *14* *14*
  • Boží

Já ho fakt žeru je užasnej *14*
  • DEPP

JE NEJ PROSIM TOHO KDO MA JEHO ADRESU DO FRANCIE AT JI SEM PROSIM NAPIŠE DIKY *5*
  • johnny depp

ja s vama fakt souhlasim v tom že je nej a chtěla bych se zeptat jestli nekdo nezna tu jeho adresu vë francii a jestli jo tak jestli by ji nemohl tu napsat tu do těch přispěvku prosim JOHNNY *5*
  • johnníček

je ten nejnejnejzuprovější klučina ve vesmíru!!!!!!!!!!a nej je v pirátech tk se těšim na dvojku... *14* *14* *14* *14*
  • Milářek můj *14* *14*
  • Depp

Co k tomu dodat? PROSTĚ KUSANEC! *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit