Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo

Piráti z karibiku 4 je uplne super je lepsi nez 2 a 3
  • Re: Re: Re: Re: Re: blbý never-ending piráti

Já jsem zatim žádný recenze na Piráty ještě nečetla, jen pár komentářů na CSFD a tam je docela spokojenost. A čím víc o tom přemejšlím, tak žánr "dobrodružný"(Prokletí Černé perly), kterýmu prej čtyřka zas dostojí, Pirátům podle mě sedí víc než ta fantasy zkomolenina (Truhla mrtvýho muže a hlavně Na konci světa). A Penélope mám ráda, chybí Orlando, kterýho zas moc nemusim a je tam ďábelskej Barbossa a Geoffreyho já hodně můžu. Takže trojku v mých očích asi určitě předčí. (A jo - táhne se s ním i ten způsob běhu, máš recht :-) )

Taky jsem si všimla, že všude používá ty grimasy. Když někde běhá tak taky tak běhá jak Jack,prostě mu to zůstalo. No jako zase si myslím, že ta 4 pirátů bude určitě lepší než ta 3. Trojka už byla taková hodně divná. S jedničkou to nemělo vůbec co společného. Necháme se prostě překvapit.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: blbý never-ending piráti

Co jsem tak koukala na CSFD tak myslím, že se mi to bude líbit rozhodně víc než překombinovaná trojka, ale první díl je první díl... A Cizinec se mi jednak nelíbil, ale to je vedlejší, hlavně si tam pořád držel ty svý "Jackovský" grimasy, nezdá se vám? Prostě mi chybí role, kterou by zahrál "jinak". Další Public Enemies třeba...

Piráty se moc prý neosvědčili. Prý sklamali jsem slyšela a četla takže bohužel ale tak každymu se to líbí jinak a rumový deník bude mít premiéru na podzim tak snad to bude dobry. Jako třeba v cizinci, to byl dobrý film. Konečně tam vypadal normálně jak ve skutečnosti.
  • Re: Re: Re: Re: The rum diary

tak jako jo, to je jasný. Je to jiný žánr atd. Ale jako já to myslela tak, že to nebude asi tak vtipné a prostě ten film bude úplně o ničem. Premiéru bude mít na podzim. Už aby to bylo.
  • Re: Re: Re: The rum diary

Souhlas s Ajou. To je věc vkusu. Já se na The rum diary těším víc než na Piráty...
  • Re: Re: Re: Re: blbý never-ending piráti

No přesně. Kdyby takováhle role nebyla jeho každá, taky by mi to nevadilo. Chápu, že chce, aby se měl Jack s Lily na co koukat, ale je to už trošku monotónní. Mno, uvidíme, jak dopadnou ty piráti a rumovej deník Huntera S. Thompsona...
  • Re: Re: Re: blbý never-ending piráti

Jako ně co na tom je pravdy. člověk by ho taky rád viděl tak jak normálně vypadá než pořád když je nalíčený a různy paruky atd.
  • Re: Re: Re: The rum diary

Věc názoru a vkusu...já to mám úplně opačně :-)
  • Re: Re: blbý never-ending piráti

Nevím, proč by za tím musela bejt hned závist. Já jsem ho měla ráda daleko před tím, než vypukla tahle "pirátí" mánie a podle mě mu ty civilní role slušely daleko líp. Tohle je podle mě spíš parodie na Deppa. Třeba se Na vlnách podivna trochu zklidní zas, ale ráda bych ho zas viděla v úloze nějakýho Gilberta Grapea, Sama, Williama Blakea a ne jako zmalovanou oživlou postavičku z pohádky na LSD nebo Jacka (kterej byl v 1. díle fajn, ale přejedl se). Tohle maj rádi děti a puberťáci a já už jsem holt jiná generace (to nemyslím jako urážku, je to prostě fakt).
  • Re: Re: The rum diary

jako je jasné, že to nebude tak dobré jak piráty ale tak stejně mě to zajímá jaké to bude.
  • Re:

Máš pravdu,něco na tom bude..
  • "sezoní fandové "

hele děcka,dávám tomu tak dva,maximálně tři dny.A určitě se tu boběví zase milion "sezoních fandů" tedy lidí co se oběví jen když má johnny novej film a málem by pro něj položili život.Ale přes rok,když není premiera si na něj ani nevzpomenou..nesnášim je.Ale co ..nemusíte mě vnímat,naschvál ale že se tu někdo takový objeví :D
  • Re: The rum diary

mě osobně to nevadí,niak mě to nezaujalo ..všichni o tom mluví..no,uvidíme .
  • martin.hubal

Piráti z Karibiku 4

Když čtu ty komentáře k pirátům 4, tak mě to místama děsí http://www.csfd.cz/film/252716-pira ti-z-karibiku-na-vlnach-podivna/ Těžko říci co od toho můžeme očekávat, ale já doufám, že jenom to nejlepší. Johnnyho výkon určitě bude bez pochyby nejlepší. *1*
  • The rum diary

Zajimalo by mě, jestli vůbec někdy bude mít film The rum diary premiéru. Zatím to tak nevypadá.
  • Re: Re: blbý never-ending piráti

úplně nejvíce se těším. *1* Na nic více jsem se tak netěšila. Určitě to bude stát za to...
  • Re: blbý never-ending piráti

jo no,závist se holt projevuje různými způsoby :D .Mimochodem ,mudlové moji,ve čtvrtek je tu 4. pirátů :) amazing !!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Reklama

"tvář kondomu" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit