Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terishek

knížka

Neví prosím někdo kolik ta knížka stojíí?? *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Knížka

děkuju!!! vím přesně jaký myslíš...vážně moc děkuju... *4* *4*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Knížka

nwm jméno..ale ja ji koupila na arkádách-pankrác..nákupní centrum.To knihkupectví je hned naproti supermarketu.
  • Re: Re: Re: Knížka

prosim tě a v jakým knihkupectví jsi našla tu od Denise Meikla??? ja ji v Praze nemůžu sehnat...
  • agnes1111

Re: Nejlepší

Jsem informovaná jen natolik, že řekl:

"Předávání Oscarů je tím nejnudnějším, co lze vidět v televizi, hned po souteži Miss America"
  • agnes1111

Re: Knížka

Já to přečetla asi za tři hodiny...
    Dle mne je to dost zajímavé, a dokázalo mne to ovlivnit. Trocu jsem si o něm ještě myslela, jak je svatý a jak se z chudáka stala hollywoodská star, ale až tak to nebylo.
    Doporučuji koupit, tak drahé to není a pokud o něm máš i jiné věci, tak jen další kousek do sbírky. x)
    Nebo zkus knihovnu. *3*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Knížka

já jí mám,je tam hodně informací..no,poměrně náročné čtení,protože krom věcí o johnnnym se se dozvíš i hodně o lidech kolem něj...mě to někdy až šte..chci si číst o johnnym a celá kapitola je nakonec o něakem režisérovy co ho neměl rád..ad..Ale je tam toho hodně a ano, dozvíš se víc než na netu.Další výhodou jsou ty utržky ze scénářů ad..Holt,každému to sedne jinak,tak nevým
  • iwule.23

Re: Re: Knížka

Tak to sem ráda:) a děkuju za koment.. ale v knihkupectví sem našla jen tu od Denis Meikle, snad bude taky dobrá:).. když tak si koupím obě *3*
  • Re: Knížka

hele já jsem si koupila knížku o Johnnym v klubu mladý čtenáře, tu od Nicka Johnstona a myslim že to za to fakt stojí...dočetla jsem se tam docela zajímavý věci který na interneti fakt nejsou..jsem z tý knížky vážně natšená a nelituju toho, že jsem si ji koupila...
  • iwule.23

Knížka

Ahojte:)).. Mám si koupit tu knížku o Johnnym?? Nevím jestli stojí za to, nebo tam sou jenom infofmace, které jsou i na internetu..
  • terishek

Re: Re: Theressa

Ano ano přesně tu myslím :D jsem zvědavá co by si vymyslela příště :D možná že už bydlí na marsu a odstěhovala tam všecky celebrity :D
  • antidicaprio

Re: Nejlepší

jako serial co má rád? no nwm,ale podle mě na serialy zrovna není.(díky bohu)
    Nebo serial ve kterém hrál? No pokud vím,tak hrál jen v 21 jump street.
  • Nejlepší

Jaký je nejlepší seriál podle "božského Johnyho"
    Nezná někdo jeho nejlepší seriál prosím!
    Děkuji za všechno. *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Rango

Nj ale kdo má do té doby čekat, to je vždycky strašná doba. Všude o tom píší, že je to dobrý film, že se povedl a jak je to vtipné tak by mě to teda zajímalo.. *1*
  • goosexd

Re: Re: Re: Rango

aha tak prepac toho som sa obavala ze tam si uz hladala :D..tak inde som to este nevidela :(..ono to bude v dobrej kvalite az ked to vide na dvd...
  • Re: Re: Rango

Děkuji moc, tohle jsem zrovna zkoušela. Jako kino kvalita mi zase tak moc nevadí ale tohle teda fakt není hezky ale jinak děkuji.
  • goosexd

Re: Rango

http://www.uloz.to/8275021/rango-av i ..neskusala som to stahovat este ale snad dobra kvalita :)
  • jarozu

Re: Re: Kniha

uvažuji o koupi týdle knížky...stojí za ty peníze???
  • Rango

prosím, byl někdo v kině na rangovi a nebo ví, kde ho sehnat celkem ve fajn kvalitě, sice to bude asi s kina ale to nevadí. Já to mám v otřesné kvalitě, nejde pomalu rozeznat postavy. Děkuji předem *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Rango

Děkuji mocky, jsi moc hodná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit