-
blbý never-ending piráti
Ať už se na toho stupidního teplýho piráta, barevný masky a pitvořivý přehrávání vykašle a ukáže nám zase něco z jeho umírněnýho herectví, který mu tak sluší. Možná by se měl na svý filmy radši začít dívat, protože na to, jak býval úžasnej, se z něj stává jen karikatura...Ale těšim se na Rum diary. -
Piráti z Karibiku 4
Už se moc těším na premiéru Pirátů. Doufám, že mě velice mile překvapí a bude tak dobrý jako ostatní předchozí díly, možná i lepší a vtipnější. Nemůžu se dočkat. *3* -
Re: Reklama
Právě o těch kondomech jsem to taky slyšela, ale nikde jsem to pak na netu nenašla. Akorát psali že je tváří kondomu. Je to škoda. -
Re: Re: Re: Re: Re: Reklama
Měl být v reklamě na kondomy, ale odmítl to. xD -
Re: Re: Re: Re: Reklama
už mi to došlo,ale trvalo to. *1* ale je to škoda že není v reklamě nějaké, třeba na holení a nebo spodní prádlo. to bychom chtěli moc. *1* ale jinak děkuji za odpověď. -
Re: Re: Re: Reklama
no tak máš oboje,co takhle reklama na fim na dvd..to není upoutávka. -
Re: Re: Reklama
tak to je škoda. Reklamu na film?Myslíš tím upoutávku? *1* si to jaksi nedovedu představit reklamu na film. *1* Asi mi to nemyslí. -
Re: Re: Re: knížka
Omlouvám se za podivný obsah příspěvku, ale líbí se mi tvůj nick *3* -
Re: Reklama
leda reklamu na film -
Reklama
prosim vás, chci se zeptat jestli jste někdy viděli reklamu s Johnnym?Vždycky vidím reklamu s nějakou hvězdou ale s Johnnym ne tak jestli nějaká existuje. *3* -
Re: Miláček
no jasně *9* -
Miláček
Miluji JOHNNYHO DEPPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
PLS
Prosím všechny,aby mi neposílali "reklamy" na fankluby.Ano,mám blog a ano jsem v pár fanklubech,ale posedlá tim nejsem a nehodlám si nacpávat svůj autorský web ikonkami.
Děkuji. -
Re: Rango
V kině je to rozhodně lepší než stáhnutý z netu :) -
Rango
Dneska jsem byla na Rangovi a řeknu vám, bylo to fakt něco. Tak kdo ho ještě neviděl tak rozhodně doporučuju...určitě se na něj koukněte...:) *3* *1* -
Johnnyho partnerka
Fanclub Vanessy Paradis, přidejte se:
http://vanessachantalparadis.b log.cz/1103/fanclub-vanessy-paradis -
Kniha
Čtu jeho knihu a můžu říct, že tam jsou věci, které jsem nevěděla. Doporučila bych ji každému fanouškovi. *15* -
Re: Re: knížka
:D...hele tak 338,- mám na ní pořád cenovku. -
Re: knížka
jestli myslíš tu od Denise tak cca 500,- -
Johnny
Znám Johnnyho od 8 let a mám ho fakt moc ráda a mám i jeho knížku. Viděla jsem skoro všechny jeho filmy a na konci Sweeneyho Todda jsem brečela, ale štve mě, že v Cizincovi hraje i Angelina Jolie. *9*