Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jarozu

Re: Re: Re: Re: Re: Rango

tady to máš...je to fakrt dobrý...http://www.youtube.com/wat ch?v=r-Bc43WVoL0
  • Re: Re: Re: Re: Rango

jee prosím dej tam odkaz, já bych se ráda chtěla podívat a pobavit *1*
  • Re: johnny a buldok

já jsem to taky četla...bylo mi ho docela líto...
  • Re: Re: Re: Rango

To jo...já myslim že bude mít úspěch, dokonce tomu dávají i velký šance na netu tak uvidíme...našla jsem dokonce i videa jak se Rango daboval...docela dobře jsem se nasmála... *1* *1* *1*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: sš

a na jakém jsi oboru? já po tom toužila od mládí,hlavně jsem chtěla malovat(kreslim hrozně ráda) a na týhe škoe se 40% maluje 30% šití 20% jazyky a teprv zbytek normální předměty..prostě obor snů..jsem ráda že jsem si šla za cílem :)
  • johankaaa

Re: Re: Re: Re: sš

Celkem závidím..a začínám litovat,že jsem nešla na něco podobného.... *1* *9*
  • johankaaa

Re: sš

tak to ti fakt gratuluju,pamatuju si to "šílentví" ,když mě konečně vzali tam,kam jsem chtěla *4* *3*
  • Re: Re: Rango

Doufám, že ten film sklidí jak u nás tak v Americe velký úspěch. Podle ukázek, které už znám na zpamět to vypadá, že to bude dosti boží. *1*
  • jarozu

Re: Rango

To jo...já už odpočítávám dny asi měsíc...kdyžtak nevím jestli tuhle stránku znáte, ale spíš myslim že ano...stejně ji tady ale dávám...je to oficiální web Ranga..http://www.rangomovie.com/
  • Rango

Ve čtvrtek hurá premiéra Ranga, se těším jak malé mimino na večerníček. Už aby to bylo. *1*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: sš

oděvní design a šití(v poctatě modní návrhářství)
  • Re: Re: sš

gratuluji, já už tohle naštěstí mám dávno za sebou. A co to máš za školu?
  • goosexd

Re: sš

gratulujeem :D ten pocit poznám :P :D
  • antidicaprio

Přijata na základě příjmacích zkoušek..Happy!Heheh..vím že vás to nezajímá,ale ja jsem ráda..spadl mi "kámen" z srdce.
  • blogy

tak koukám na ty vaše blogy, tam se člověk dozví věcí, fakt super. Pěkné fotky a různé zajímavosti.Jak vidím tak je Johnny jak omalovánky pro děti, jsem netušila, že má na sobě tolik tetování a obzvlášť to jeho nejnovější. *1*
  • the rum diary

Prosím vás, chtěla bych se zeptat, nevíte kde se dá podívat na upotávku filmu the rum diary? Ráda bych se na to podívala jaké to bude, ale jaksi to nemohu nikde sehnat. Děkuji
  • Rango

Rango od 4. března v kinech...yahooo...nemůžu se dočkat chameleona:)
  • Re: Re: Re: Re: johnny a buldok

No, tohleto je pravda, říkal to v prosinci, když byl hostem u Lettermana, znělo to jako dost vtipná historka. Povídal, že nějak pili víno a on se pak nabídl, že toho psa pohlídá a nějak se s ním nepohodl nebo co :)
  • Re: Re: Turista

Tak nějak tuším, proč to tak zkritizovali - pač pan režisér tam měl kupu velmi talentovaných herců a nevěděl, co s nima má dělat, tak radši nedělal nic. Jo a taky se nějak zapomněl rozhodnout, jaký že to vlastně má být žánr. Prostě to nezvládl, což je škoda, protože ten film mohl být daleko lepší, kdyby ho nepostavil jen na tom, že tam hraje Depp a Jolie. Navíc Johnny tam bohužel neměl moc co hrát - a tu trošku zvládl jako vždy výborně - a Angie hraje furt stejný typy postav. Dělali tomu obrovskou reklamu a lidi měli velká očekávání, která se nenaplnila, takže je jasný, že to pak všichni hrozně zkritizovali.
  • Re: Re: PotC

No měla by tam být. To k tomu filmu patří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit