-
Můj blog.
http://weasley-guys.blog.cz/1102/so nh-1-kolo Kdo chce muže hlásnout pro můj blog.Pro shattuckit.
*1* -
Re: Re: Turista
Asi jsou v Americe zvyklí na větší trháky. Mě se taky moc líbil, už jsem ho viděla 3x *1* Johnny je prostě kaskadér. Ale jak říkám, příště bez pyžama i když to bylo poprvé co jsem ho viděla v pyžamu ve filmu. *1* -
Re: Turista
Taky si myslím že bez pyžama by to bylo vážně lepší... A jak běhal po tý střeše na boso...to vážně nechápu jak tonudělali...ale strašně mi vadilo jak ten film zkritizovali, protože mě přišel naprosto dokonalej a Johnny v něm byl úžasnej... *14* *4* -
Re: Re: Theressa
Jak vidím, tak to musela být asi nějaká.....!
Vůbec nevím teda o koho se jedná *1* to bude asi tím, že tu sem píšu teprve nějaký měsíc. *1* -
Re: Re: Re: Turista
Celkově ta pyžamová scéna byla drsná, chodit bos po střeše, to muselo být hodně příjemné, ale jak říkám, bez pyžama by to sklidilo hodně ohlasů *1* *1* -
Re: Re: Turista
*1* -
Re: Theressa
myslíš tu pí-u co všechno prožila,kažnou hvězdu zná osobně? Jo a abych nezapoměla brzi se odstěhuje do ameriky,tedy až po tom co ji přestane bavit londýn. ehm...doufám že se nevrátí,je to i v jejím vlasním zájmu. -
Re: Turista
Bez pyžama by to bylo lepší *1* *14* -
Theressa
Lidi vzpomínáte na tu ''šílenou,, theressku či jak se to psalo? *13* *15* *15* *1* -
Turista
čágo mudlové,jak se vám líbil cizinec?hmmm tedy turista..Mě zrovna neuchvátil,ale to jeho pyžamko.. *14* *1* -
Re: Johnny
ja chcem veriť tomu že nešedivie :D on cely vyzerá veľmi mlado :)..ale tak zase už ma na to vek :D ..to je jedno on musí by nádherný aj sedivy :D -
Re: Johnny Deep
V pirátech z Karibiku hlavně *14* -
Re: Re: šok
Jako máš pravdu, člověk se fakt velice pobaví. Člověk si musí přečíst, co mu píši o jeho oblíbené osobě. Nevěřím tomu, že by si to rozdával s 19letou nánou která je ještě pod zákonem, tak blbý není. *1* a když tak co,hlavně že si užil *1* -
Re: šok
Jj taky jsem četla, označila bych to za vtip týdne.. *1* modelka byla asi psychycky labilní že si vymyslela sex s Depp, ale kdo by ho nechtěl že..xD ale myslím že název čsopisu mluví za vše, z bulváru je mě fakt na zvracení.. je lepší to neotvírat nebo vás ty lži pohltí a už se toho nezbavíte.. *1* -
Johnny
Dámy, myslíte, že si barví vlasy, nebo nám nešediví? *1* -
šok
Tak jsem se dočetla, že žrejmě asi johnny podvedl Vanessu při natáčení filmu Piráti z Karibiku 4, prozradila to kostymérka, mladá 19 modelka která si to snim uživala. *1* Velice zajímavé. No co ,je to hezký chlap. -
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
děkačka
Děkuji těm, co tam dávají Johnnyho fotky, jsou hezky a je aspon na co se dívat. *1* Musí to být ale makačka sehnat nějaky novy. -
Re: Re: Re: Re: johnny a buldok
myslim, ze bychom se v přitomnosti Johnnyho dosti pobavily. *1* Je pravda, že ty bulvární články jsou kolikrát moc přehnané, ale tak co se týče Johnnyho tak si ráda přečtu vše. -
Re: Re: Re: johnny a buldok
aha vážne to tu píše :D...týmto článkom tu ja veľmi neverím :D dosť často si protirečia :D ale inak zaujímavá predstava :D