-
Re: Re: Re: Re: přeřeky v The tourist
On jim to někdo musí vysvětlit aby to pochopili *1* Já jsem se teda ještě nesetkala se s tím aby na nějaké originálce byly ty jejich bonusy. -
Re: Re: Re: přeřeky v The tourist
aha no áno je to to isté :D ale je to užasné škoda že tak krátke :D oni dajú viac potom možno ako bonus na dvd :D...vážne by to mohli dávať na konci filmu :D -
Johnny
Nechápu, proč vždycky na konec filmu nedají jak ten film natáčeli a jak se herci spletou. Vždyť je to parádní sranda, člověk aby si to sháněl potom na netu a to kolikrát ani u některých filmů ani vůbec není. Měli by to automaticky k tomu filmu dávat před titulkama *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: The tourist
Ani nemluv, bych byla nejštastnější, mě by klidně stačil i podpis a pusa a objetí *1* bože můj, proč u nás nejsou takovy fešáci jako je on. Doufám, že jeho syn bude taky tak krásný jako je on. -
Re: Re: přeřeky v The tourist
Dobře ale jako ono tam víc toho není takže si zřejmě našla to samé co já, nic víc tam nedali.Na začátku do toho kecají,není tam toho prostě moc. http://www.youtube.com/watch?v=Ze2H hAgN9_U -
Re: přeřeky v The tourist
prosím prosím daj tu link :D...ja som ich tiež hľadala ale našla som len krátke video :D.. -
ja tiež :D..závidím jej až to nie je pekné :D...keby som si aspoň na deň mohla s ňou vymeniť život :D...ách to by bol deň! :D *14* -
co bych za to dala, kdybych byla Van, ta holka má fakt štěstí. Mít chlapa který zraje v každém věku.Prostě ho žeru a ten film taky *1* -
přeřeky v The tourist
tak jsem se na internetu dívala na přeřeky ve filmu Cizinec.Asi by mě bavilo natáčet s Johnnym, člověk by se celkem pobavil *1* -
no áno má veľa ponúk ale predsa len je pre neho rodina dôležitejšia :)...a nechce hrať dedka! :D ale joj veď on sa na dedka ešte z ďaleka nepodobá tak nech nevymýšľa :D musí hrať ďalej aj po 50 proste musí! :D...a Vanesse sa ani ja nedivím ale tak zas on je herec a Van miluje vidno to na ňom :) a myslím že ani ona by mu preto nerobila scény keď mu verí :)..jedine že to on sám kvôli nej odmietol :) je proste kúzelný :* -
Re: Kniha
mám jí :-)
da se koupit i v knuihkupectví -
Johnny Deep
Wrrr ... Johnny Deep je sladký
ve všech filmech až po piráti a střihorukého Edwarda *3* *14*
Já ho zbožnuju *14* *14* *8* -
Kniha
Knihu Denis Meikle-Johnny Depp,biography
bych vám chtěl doporučit.Našel jsem ji v knihovně.Dá se koupit určitě na netu.Jsou v ní sice většinou rozhovory,ale jde to.Je dobrá. -
Po Silvestru.
Už se píše rok 2011. *1* -
Silvestr
Dnes mužeme být vzhůru dopůl noci.Dnes je Silvestr.Tak já bych vám chtěla popřát hodně zdravíčka stěstíčka.A at jse vám vyplní vše vaše přání.A mnoho úspěchu v tom novém roce v čísle 2011.Hlavně jsi užijte Silvestra.A vydržte do půlnoci. *1* -
Re: Re: Re: The Tourist
Ty jo v Londýně, tak to se teda máš.To ti teda fakt závidím. No jako o tom jsem taky hodně přemýšlela. Jako co na to říci, tak na názvu nezáleží,jde hlavně o děj. -
Krasavec Johnny
Na to, že bude pomalu Johnnymu 50 tak vypadá fakt dobře. Nejraději ho mám ráda ve filmech, kde nemá žádnou masku a vypadá tak jak vypadá ve skutečnosti a obzvlášť, když má vousy pač mu velice sluší. *3* -
Taky jsem právě slyšela, že chce v 50 skončit s herectvím, ale myslím si že to zase tak vážny nebude.On má hodně hereckých nabídek na hodně let takže se o to nebojím a on by to snad ani neudělal, už jenom kvůli těm fanouškům kolik jich má. No jako byl to taky nezvyk čučet na Angelinu a Johnnyho jak spolu hrají, takový nezvyk ale jako slušelo jim to tam. Jsem kdesi četla že si do vydupala Vanessa aby tam nebyla ta scéna, já se ji ani nedivím, mě by to taky vadilo *1* ale přece jenom, je to přece jenom film ale fakt super *14* -
. -
Re: Re: The Tourist
žiju v Londýně a tady to je už od 11.12. takže sem na to šla docela pozdě:) a nechápu proč to do češtiny překládají jako cizince..