Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: johnny a buldok

píší že buldoka, to je ve článku o něm. Jako taky jsem nepochápala.ale tak jako to je velký pes tak se ani nedivím. *1*
  • goosexd

Re: johnny a buldok

a oni maju akeho psa? :D...jak moze niekoho zalahnut pes :DD ...
  • johnny a buldok

Právě jsem si přečetla článek o Johnnym jak ho zalehl pes Angeliny a Brada *1* Zajímavá představa jak johnnyho zalehl pes.
  • Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary

On vypadá krásně ve všech filmech *14* !I když v tom filmu mi připadne takový starší ale to je jedno.Hlavně ať už ten film konečně je!
  • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary

odlozil na dlho? :( to snad niee...ved jooj ja uz to chcem vidiet :D vyzera tam krasne :D ..
  • Re: Re: Re: Re: The rum diary

tak to jsou mi novinky ty jo.Co bláznijou?Jako já ho chci vidět *1* Jako bylo mi to jakysi divný pač se ten film natáčel dřív než cizinec a cizinec už měl premiéru a rumový deník ne tak nevím no.Snad se dočkáme.
  • wendy92

Re: Re: Re: The rum diary

Mělo to mít premiéru už dávno ale ten film se neuváděl, nwm co se s ním stalo, každopádně se na dlouho odložil.
  • Re: Re: The rum diary

no právě že jsem taky viděla, že to mělo mít premiéru už v 2010 ale nemělo to. Pak jsem se dívala na stránky různy a tam to bylo taky na rok 2011 ale jako vůbec nevím kdy.to jsem teda zvědavá.
  • goosexd

Re: The rum diary

prečo tuna píše že to bolo v 2010? aj na iných stránkach som našla tento rok...ale na imdb som našla 2011 ...a našla som tam aj tieto dátumy: USA - 2011
    Russia -31 March 2011
    Sweden -23 September 2011
    Ale nejako mi to nesedí že v USA je známy len rok a švédsko rusko celý dátum...
  • goosexd

Re: Re: Re: hledání země nezemě

no to je fakt *1* ...jej vďaka...aj s tebou sa fajn kecá :)
  • The rum diary

Nevíte,kdy bude mít premiéru film The rum diary? To nemohu najít. *9*
  • Facebook

škoda, že nemá Johnny facebook, ráda bych sním klidně prohodila pár slov i když bych mu asi dokonale nerozuměla,musela bych použít slovník *1* sice na fcb je, ale to je založena stránka fanoušky. Škoda no.
  • Re: Re: hledání země nezemě

My dvě, my jsme proste dvojka *1* Když nezapomenu já, tak zase ty *1* Mimochodem, s tebou si člověk fajn pokecá.
  • goosexd

Re: hledání země nezemě

ouha a toto som zase ja prepásla :D...v tom filme je neskutočne krásny *14* prekrásny úplne :*...nevadí videla som ho už veeeľmi veľakrát :)
  • Pirates of the Caribbean On stranger tides

http://www.imdb.com/video/imdb/vi34 49461529/
  • hledání země nezemě

Právě běží na filmbox extra hledání země nezemě *14*
  • Re: Re: Re: Nick of Time

Jsem debil, zaspala jsem to!! *1* tak snad příště no.
  • goosexd

Re: Re: Nick of Time

ide aj zajtra na JOJke o 7:20 ráno ak chceš :D
  • Re: Nick of Time

Cože?On ten film byl? Já jsem ho propásla!
  • goosexd

Nick of Time

práve skončil film *V poslednej chvíli* :)...ách tam je Johnny tak sladký *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit