Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: The tourist

no možno ..ale asi nie kedže väčšine vadí málo chémie medzi nimi...možno aj preto ju nedali :(...ale ani mne sa Angelina k Johnnymu nehodí...aj ona je síce krásna ale proste nesedí ku nemu :D...áno Johnny je krásny všade *14* ..ale najviac sa obávam toho že on po 50tke nechce ďalej hrať :((...a na pirátov sa teším aj ja strašne strašne ♥ :)
  • Re: Re: Re: Re: The tourist

tak to jsem ráda, že mám to správné *1* ¨Třeba kdyby ju nezrušili, tak by to mělo větší úspěch ale stejně se mi to taky velice líbilo. taky se na to musím podívat znova, fakt mu to tam velice sluší. On je pořád hezký. Už aby byli i piráti.
  • goosexd

Re: Re: Re: The tourist

áno mala tam byť scéna v sprche :( :D...ale nebola! :D... ale aj tak sa mi ten film páčil :)...a chcem ho vidieť znova :D *14*
  • Re: Re: The tourist

Jako ještě tedka se z toho konce zpamatovávám.Si ten film musím pustit ještě jednou ale nevím jestli mám to správné znění. Cosi se dřív psalo v bulváru cosi o jakési sexuální scéně s Jolie ale nic tam nebylo tak bud to vystřihli a nebo mám špatnou verzi *1* ale to je jedno, hlavně že jsem se pokochala Johnnym. Snad díky tomu vyhraje Globus, velice mu to přeji.Už aby byl zase další film sním.
  • goosexd

Re: The tourist

áno úplne súhlasím :)...na záver strašný šok :D...nemám rada predvídateľné filmy a tento medzi nich rozhodne nepatrí :D a Johnny je nenahraditeľný, neskutočne krásny a roztomilo smiešny :D...milujem ho :* ...a film určite odporúčam :)
  • The tourist

Tak jsem konečně ten film the tourist viděla. Je fakt boží. Ten kdo napsal, že je to propadák tak bych ho kopla .... byl to fakt dobrý film.Velice napínavý,překvapivý.Fakt jsem byla velice spokojena.
  • goosexd

The Tourist

dnes Turista v kine!! :) neskutočne sa tešíííím :** vidieť Johnnyho zase na plátne ...fuu ♥.♥ :** *14*
  • Piráti z Karibiku 4

ty jo už se mazec těším na ten film, to bude bomba podle ukázek http://www.csfd.cz/film/252716-pira ti-z-karibiku-na-vlnach-podivna/vid ea/
  • cizinec

tak jsem teda sehnala ten film cizinec ale neni moc kvalitni tak kdybyste prosim vas ho někdo z vas sehnal a bylo to pěkné,prosím napište mi kde jste to sehnali, dekuji.
  • Re: Re: The Tourist

Oprava: Ne turistu ale cizince *1*
  • Re: The Tourist

ty jo kde si toho turistu viděla?U nás v kině to není a na internetu taky ne? *1* Já ho chci taky vidět, se na to těším jak sviňa.
  • The Tourist

Tak jsem tedy nedávno shlédla film Tourist, česky je to asi ten cizinec, a musim říct že se mi to libilo...děj je dynamickej, místama jsem nechápala, ale pobavila jsem se a Johnny opět nezklamal. Na Oscara to neni, ale hrůzou to rozhodně nezavání...:)
  • trinity1601

Kniha

Ahoj lidi, na Vánoce jsem dostala od svého přítele knihu Johnnyho Deppa a byl to ten nejlepší dárek, který jsem dostala :) *14* a potěšil mě, že si vzpomněl, že Johnnyho jako herce zbožňuju =) Včera jsem knížku po dvou dnech dočetla a můžu jen DOPORUČIT ;-) A už se těším na jeho nový film Cizinec...ať je to propadák či ne, určo si na něj zajdu, pač já mám pravidlo, že musím vidět každý film s ním kde je, když jde teda sehnat *8* tak Vám přeji jinak ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK *4*
  • Filmeček

Mohli by dát zase nějaký super filmeček s Johnnym, poslední dobou nějak moc nedávají a když tak to dají dosti pozdě. Mě serou.Je plno dobrých filmů a nic nedají. *8*
  • Re: Re: Re: Re: FROM HELL - today

V tom stebou úplně souhlasím. Je to prostě zlatíčko a pořád krásný.Čím je starší, tím je hezčí. *14* Nejhorší je ale to čekání vždycky na jeho nějaký nový film. Tak ale co, ten film už si určitě viděla několikrát takže když si ho zaspala tak se tak nic strašnyho neděje.
  • goosexd

Re: Re: Re: FROM HELL - today

ja som v polovici zaspala :((...ách ale inak dosť krutý film :D a johnny zas úžasný :*
  • Re: Re: FROM HELL - today

sakra jsem to propásla, tak aspon že to mám na DVD.
  • goosexd

Re: FROM HELL - today

asi vám to dosť neskoro oznamujem :D...ale len teraz som to zistila :P
  • goosexd

FROM HELL - today

ak niekto máte slovenský program TV JOJ dnes ide o polnoci film From hell s Johnnym :)
  • kacenka.konasova

Re: hmm

jsme tu 3 nezapomínejte na mě.. :) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit