Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • patricijka

božííí

johnny depp je uplně božíííí ja nechápu proč se některym nelíbí když je uplně božííí *14* *15* *1* *14*
  • zewla

Re: Re: Yeeeep :D

No byl to někdy... hodně dávno seriál. Hlavní role je upír- Johnny Depp, samozřejmě :D a je to něco o tom, že je tam spousta dalších ''příšer'' a asi nějaký jejich příhody. Měla by to být spíš nějaká prča, než horor.. No moc o tom nevim, ale Johnny jak hraje upíra a navíc režie Tima Burtona, tak to bude stát za to *1*
  • antidicaprio

Re: Yeeeep :D

o čem to bude?
  • zewla

Re: Yeeeep :D

Myslíš Dark Shadows?? *1* Taky.. už asi 2 roky co jsem o tom poprvé slyšela.. a pořád nic.. *9* Už by to mohli natočit!! *3* *1*
  • goosexd

Yeeeep :D

Johnny bude mať v r.2012 ďalší film s Timom Burtonooooom :* :) ...neviem sa dočkaať :P:)
  • shattuckit

Dala jsem do mého blogu nový Design

Ahoj dala jsem do mého blogu nový design a trošku je to lepší ten blog než ten předeslej designove to myslím.takže chci řict antidicaprio že už tam mám novej design tak mi ho pojdt navštívit a řekni jestli je to pěkne a je to lepší.A pojdte ten blog navštívit.Ahoj mejte se hezky pa pa *1*
  • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

No tak už mám 3 posedlosti.. I kill you Bába!! *1*
  • Re: Re: Re: Johnny Depp

Jojo, hrozná posedlost.. Když to je tak krásnej chlap! Kdyby bylo takovejch víc.. Jak se směje a všechno, bomba! :) A je to výbornej herec. Já kdybych ho někdy potkala, tak před nim smekám, protože je opravdu neuvěřitelnej! :)
  • Re: Muj Blog

Už jsem kukla *3*
  • antidicaprio

Re: Muj Blog

už jsem tě navštívila :-)
  • shattuckit

Muj Blog

Ahoj vytvořla jsem jsi blog protože moje kamošky zž skoro všechny mají svuj vlastní blog.Tankže jsem jsi vytvořila blog A ten Blog je O Johnnym Deppovi takže pojdte o navštívit a napiste mi na ten blog vás názor jestli ten blog je pekny a nebo hnusný předem DĚKUJI a na ten blog je andresa http://s-h-a-t-t-u-c-k-i-t.blog.cz/
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

máme tu stejnou chorobu..k té mé se přidává eště -nsis a antony hopkins XD
  • zewla

Re: Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

Ty zuby jsou děsný.. No ale co, takovýho manžela jí závidí snad každá z nás ne?? tak to bych měla klidně i ty její zuby, kdybych byla na jejím místě... se někdo má.... *9*
  • zewla

Re: Re: Re: Johnny Depp

Stejný případ, taky mi táhne na 16 a Depp není něco jako posedlost, ale to už posedlost je *1* nebo taky úchylka.. říkejte si tomu jak chcete... kemarádka se teď mlátí do hlavy, protože mě k té posedlosti přivedla ona... a teď toho hodně lituje. Ať už řekne v podstatě kdokoliv cokoliv okamžitě se mi vybaví nějaká spojitost s Johnnym (nebo ještě s dr. Housem, to je má druhá posedlost *1* ) a já začnu chrlit hlášky z filmu, kecy z knížky, nebo z rozhovorů, v podstatě cokoliv.... *14* *1* už to trvá 2 roky... jsem zvědavá, jestli to někdy skončí.. snad ne *1* *14* *15*
  • Nic moc

No já jsem to tam ani moc neviděla *9*
  • Re: čágo

No já jsem se chtěla hlavně uvidět s Johnnym,ale to se nesplní *15*

Takže se to moc nevyjádřuje jasně *16*
  • zewla

Re: čágo

Tak mě se zase začíná všechno hroutit, že by se mi mohl splnit sen na to to nevypadá.... *9*
  • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

Mě taky, takže buď v klidu.. *14*
  • antidicaprio

čágo

nazdar děcka,jak se máme???
    XD
    ja blbě ,nechápu linearní rovnice,nebo co to berem jsem ale ráda, že se mi plní sen,a to to,že budu(doufam) vlastního koně..´přemýšlela jsem,bud hafling,nebo frís..ještě nwm:-)

ted ještě potkat johnnyho,dokončit školu a mám své sny z krku XD

a vy?? podte pokecat:-)

zatim papík....
  • antidicaprio

Re: Re: Johnny Depp

stejný případXD ...stačí aby nekdo řekl slovo deppa hned všichni:..ne ne...pač žačnu vypravět životopis..atd.Je mi šesnáct a nestydím se.Mám dost oblíbenců,ale depp je něco jako posedlost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit