Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Ne 3 :D

dop***le Cry Baby? a já to prošvihla no ku**a to ne....ne.... ne.... to neni možný proč já vždycky prošvihnu film ve ktrým je ON...moje upa nejwětší láska jen ON Johnny Depp *14* *14* *14* *14*
  • Re: I´m so lucky

no twl já ti tak závidim........co já bych za to dala.....já sem do něj zažraná už od svejch 5-ti let a teď je mi dvanáct... *14* *14* *14* *14* *14*
  • zewla

Re: Re: I´m so lucky

Jéé to se někdo má... *14* Já ho chci taky potkat *14* *1*

tomu se říká klika, já sem se do Londýna přestěhovala před dvěma týdny a pořád nic:(
    ale tak snad něco bude:D

tky ti zavidíííííííím mooooooooooooooooooooooooc twle tky bych ho chtela videt wow *4* *4* *4*
  • junka

Re: B.Ů.H.

Jo je fakt božiiiiiiiiiiiiiiiii. Líbí se mi *14* *14* *14*
  • junka

Re: I´m so lucky

závidím ti moc co bych já za to dala aspoň na vteřinu vidět johnyho deppa aspoň na chvilu závidím ti moc moc moc . MělaS ŠTĚSTÍ FAKT. *4*
  • Re: HELP...

Co žere Gilberta Grapea *3*
  • I´m so lucky

včera jsem se vrátila z Anglie, a nebudete veřit, koho jsem potkala... ano JOHNNYHO DEPPA *14* *14* *3* byla jsem z toho tak mimo, že jsem nebyla schopná slova, ale díky své mamce jsem získala autogram, a dokonce jsme chvilinku popovídali *14* je to neuvěřitelně milej člověk, kterej má rád děti, a kterej má smysl pro humor. to je zážitek na celej život. MILUJU HO *14*
  • HELP...

PsimVas nevite jak se menuje film s Johnnym Deppem a Leonardem DiCapriem...Hrali tam ještě mladi...JE to starej film...Bylo to o nějake tluste ženské (jejich matce) Leonardo tam byl tuším postiženej... Dyžtak prosiiim pište třeba na mejl...: majamajda@seznam.cz *3* Diky
  • antidicaprio

fotky

Pls,nemáte někdo něaký odkaz???Jako byl johnny v praze?Myslím něaké fotky..děkuju
  • antidicaprio

:-)

Jack sparrow navštívil londýnskou školu:-)

http://antidicaprio. blog.cz/1010/jack-sparrow-navstivil -londynskou-skolu
  • zewla

Re: PzK

JJ *1* Samozřejmě se budu dívat *3*
  • PzK

Dneska jsou v TV piráti :-) Taky se těšíte?
  • B.Ů.H.

JOHNY JE NEJLEPŠÍ KDYŽ JSEM HO VIDĚLA POPRVÉ V PIRÁTECH Z KARIBIKU NEMOHLA JSEM UVEŘIT KOLIK MU VLASTNĚ BYLO !!OD TÉ DOBY HO MÁM MOC A MOC RÁDA JE PROSTĚ NEJLEPSÍ!!UZ HROZNĚ MOC TEŠÍM NA PIRÁTY Z KARIBIKU...

P.S.JOHNY JE BOŽÍ *4* *4* *4* *4*
  • jonny

je nej,a us se tesim na novy piraty z karibiku...ze pry le nejlepsi a nejplacenjsi hvezda!!no to je fajn *4* *4* *1* *1* *1*
  • johny depp

Johny Depp je Boží.... Já ho upa Žeru.... *14* ....No prostě Božíííí!!!!§§ *14* *14* *14* *14* Miluju ho..... *1* *14* A cop vy ??????
  • agnes1111

Re: lady gaga

Jj
  • antidicaprio

lady gaga

hmmm ,už ste slyšely že depp poslouchá gagu???
  • agnes1111

The Tourist (2010) - Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=9iXH DFqI7qk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit