Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agnes1111

Re: Středa

Koukala jsem. Sice jsem si myslela, že to běželo týden předtím, ale nakonec jsem zapla Tv ve správný čas. *4*
  • misuleee

Středa

Ve středu je Tenkrát v Mexicu! *3* *3*
  • Re: Re: hmmm

no ono je to těžký když o Johnnym nejsou žádný nový zprávy....ani neni novej film zatim...a všechno ostatní už tu bylo řečeno x krát, ale souhlasim, je tu nějak mrtvo:(
  • Re: Re: Re: Ne 3 :D

no já se to taky dověděla asi pět minut před tim než to začalo...ale v originále je to lepší *3*
  • zewla

Re: hmmm

No jo, je to tady fakt jak po vymření... *1*
  • zewla

Re: Re: Re: Bětuška

No jako je tam napsaný jak se s Van seznámili, taky kdy se narodily ty jejich děti, ale zastak někjak moc tam toho není... Taky to končí někdy v roce 2006, takže... *9* *7*
  • zewla

Re: Re: Ne 3 :D

Jako o Geapovi sem věděla pomalu měsíc do předu, sice jsem to viděla už aspoň 10x, ale stejně jsem si to natočila a den po tom, co bylo Cry-baby v bedně mě to kámoška řekne, že to tam bylo... Cry-baby sem viděla v AJ, to by mi nevadilo, u většiny je to tak nejlepší, ale nemohla jsem k tomu sehnat dobrý tituly, takže byly pořád posunutý... Tomě fakt naštvalo, že sem o tom nevěděla... *10* *9* *9*
  • antidicaprio

hmmm

tady je sranda jak v krematoriu..podte kecat!
  • antidicaprio

Re: Ne 3 :D

Cry baby?????????????, vono to bylo v tv??? kur.. ja to neviděla *16* *16* příště pls připomen. *3*
  • Ne 3 :D

tak doufám že ste nepropásli ve čtvrtek Co žere Gilberta Grapea..já to viděla už poněkolikáté a pořád stejně dobrý, stejně jako včera Cry baby..což s českym dabingem nemělo takovej říz jako anglicky, ale stejně je to správně praštěný....tak co holky..pochlubte se:) *4*
  • antidicaprio

hmm

Tak jsme tu 2..XD
  • zewla

Re: XD

Už s tebou diskutuju já *1* *1*
  • antidicaprio

XD

připadá mi ,že tu diskutuju sama s sebou XDXDXD
  • antidicaprio

Re: Re: už mě to fakt se.e

hmmm škoda
  • wendy92

Re: už mě to fakt se.e

Co já vím tak filmové postavy fanoušci zakládat nemůžou. To se spíš ptej správců, od toho tu jsou, ne nás *4*
  • antidicaprio

už mě to fakt se.e

ahoj..nevýte kde dělám chybu??Jako co mám udělat proto, abych tu založila filmovou postavu???
    Už několikrát sem se snažila u jednu(nejmenovanou,ale známou)filmovou postavu..ja asi neumim založit nic!!!Nebo nwm.
  • antidicaprio

tapety

ty nové tapety sou krásný:-)
  • antidicaprio

Re: Re: hledam pomoc kde se dá...

tam to není.ale jinak už sem si pučila od kamoše original..hmmm jako moc pěkný film...antony hopkins je hooodně dobrej herec.Nebýt johnnyho,byl by muj idol:-)
    jinak díky všem co se mi pokusily pomoc..
  • mileyhm

Re: hledam pomoc kde se dá...

Zadej KINOTIP.CZ
    do vyhledavače napiš ten film a on se ti tam ukáže. *3*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Bětuška

co si pamatuju ,tak s Van se potkali v něake kavarně nebo něčem takovým.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit