-
Re: Re: hledam pomoc kde se dá...
ulož to..z toho mi chybí už asi jen 5 filmu,abych měla postahované všechny.
Jinak sem stahovvala i s hellspay(tak něak se to jmenuje) a tam taky nic...titulky by mi nevadily :-)
kdyby ste měli někdo odkaz, tak se pls ozvěte.
jinak moc to nespěcha..stačí přiští týden,ten to tyden bydu celej stahovat,doufam že spon jeden ten film bude celý.
díky:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Bětuška
A je tam něco o dětech a Van? -
Re: hledam pomoc kde se dá...
A co v angličtině s titulky? -
Re: hledam pomoc kde se dá...
A zkoušela jsi tohle??
http://www.uloz.to/3959693 /hannibal-cz-2001.avi
*7* -
Re: Re: Re: Re: Bětuška
No jo no, taky jste Praha, že? *1* Tu knížku už mám dočtenou, je to fakt super *1* *14* Jako někdy mi ho bylo strašně líto a někdy sem zas měla takovej záchvat smíchu, že to musel slyšet celej barák... *1* Je tam ale strašně moc jmen a všeho, takže si to budu muset přečíst ještě jednou, abych pochopila všechny ty detaily... né že by mi to vadilo... *1* -
hledam pomoc kde se dá...
AHOJ,Potřebuju pomoc:-(
Celý včerejší den ,jsem hledala hannibala online k shlednutí..bez uspěchu.
Z ulož to ,jsem stahla již 10 filmů a ted stahuju 11-tý.
Ani jeden ten film, netrval déle než 20 min.
Nevíte někdo, kde bych ten film mohla zadarmo vidět,nebo stahnout.????
Filmů hannibal je hodně .
Já hledám tento:
Je to pokračování mlčení jehnatek(v hl.rolyAnthony Hopkins )-
http://www.csfd.cz/film/8272- hannibal/
ten film jsem nikdy neviděla celý..chtěla bych.
Moc prosim,jestli mate někdo odkaz,ozvěte se mi na blog.
Jedině ale česky ,nebo slovencky.
http://antidicaprio.blog.cz/
Děkuji:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Bětuška
třeba ta vlajka v rozkroku XDXD
snad jsem ti nic neprozradila:-( -
Re: Re: Re: Bětuška
no ja znám v brně jen par věcí:cestu z autobusového nadraží na vlak. Cestu s autobusu do internetové kavárnyXD a pak cestu od autobusového nadraží k takový katedrale..no možná že pro ostatní je ta katedrala uchvatna .no ..ale mě jako pražaka něak zvlůašt nepřekvapila..naše katedrala je hezčí:-) -
Re: Re: Re: Re: Bětuška
Už se to rozjelo a je to super *1* Zrovna si čtu o tom, jak se snaží naštvat režiséry Jump street 21, páč se chce nějak vykroutit ze smlouvy... Je to fakt prča *1* *14* *14* -
Re: Re: Bětuška
Souhlasím! -
Re: Re: Re: Bětuška
Chudáku, to ti nezávidím. Já bych se 100% ztratila a dodnes by mě nenašli. Přeji příjemné počteníčko. -
Re: Re: Bětuška
JJ přesně tak *1* Už mám doma konečně tu knížku *14* stálo mě to hodně úsilí, šla jsem si pro ni 7 km ještě s mega narvanou krosnou, páč jsem jela zrovna od kamošky, když jsem si ju jela vyzvednout. Vzhledem k tomu, že se v brně, zvláště tak daleko od středu neviznám, tak jsem měla ještě vyfocený kousky mapy ze seznamu, hned na začátku jsem nemohla najít jednu ulic, ale nějak odhadem sem na jedno místo došla a pak už jsem věděla kde jsem *1* Dokonce jsem se ani neztratila jak to mám ve zvyku *1* a to jsem proslulá svou špatnou zeměpisnou orientací *1* Te´d jsem úplně mrtvá, bolí mě záda od té narvané a těžké krosny a čtu si tu knížku. Zatím je tam spíš víc o popisu, jak to vypadalo v americe před jeho narozením a za jeho dětství, tak doufám že se to rozjede a bude tam konečně něco pořádnýho o něm *1* -
Re: Bětuška
miluju ty typi fandů,co se oběvý jednou do roka a sou do johnnyho blázni.
když se jich po roce zeptáš, kdo je johnny depp tak netuší. -
Re: Bětuška
Oh my God *8* -
Re: Re: Re: Můj názor
No, zkrátka mě trojka POTC přišla nedomyšlená. -
Bětuška
wow Johnny je prostě k sežrání je to takový človíček na mazlení a moc ho zbožnuju a a to bysme tady byly na dlouho skráceně sem blázen do něj! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: To by mě zajímalo,
Co se týče dětí tak tam to jde přidávat těžko..pokud se děcko nedívá přímo do fotoaparátu, tak to tam nedají, když je to prostě fotka od paparazzi.. a oni skoro žádný jiný nemají.. -
Re: Re: Můj názor
Ale skončil ne? Dyt Will se stal kapitánem Holandana.. a jednou za 10 může na zem - a ten konec byl ukázán v té scéně po titulkách jak je dycky úplně na konci za titulkama, že přece přjížděl a čekala na něj Elizabeth a desetiletým klukem, jejich synem.. ale i tak to bylo divný tne konec, ale ten 4. díl bude podle mě úplně o ničem jiným, dyt už to ani emá Gore, což je pěknej sranec, že mu to vzali.. nebo už to enchtěl? nwm, ale je to škoda, je to skvělej režisér.. -
To by mě zajímalo,
proč mi u nikoho z Deppů nejde nikdy přidat fotka. -
Re: Můj názor
Souhlasím, není to o tom, že by to dělali pro fanoušky a snažili se to nějak dokončit, ne, jenom pro peníze. A ještě ke všemu si tam dosadí tu "kost" Penelope Cruz. Třetí díl skončil jako by neskončil. Nevíme, jak to nakonec dopadne s Willem, ale hlavně že se točí nějaká zas**ná čtyřka s nulovým dějem. JD dělá chybu, že se toho účastní, ale chápu, že je to jeho životní role.