Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary

takže...
    za 1) kdekoliv budou milý na cizince a to je fakt, a když přijedete do karlovejch varů a nebudete cizinec tak s vámi akorát tak vytřou odlahu stejně jako kdekoliv jinde když ste místní
    Za 2) MFF KV je velice známá akce a nemyslim si že by sem Johnny nejel protože se mu tu nelíbí, ale prostě nemá čas
    Za 3) nikdo neřekne o městě kde právě je zrovna do novin že se mu tu nelíbí takže s timhle to může být všelijak...
    jinak byla bych moc ráda kdyby sem přijel samozřejmě, ale holt se nedá svítit a s kulturou v jinejch zemích je to taky všelijak...ve francii taky nejsou milí, nemluví s váma anglicky ani kdybyste se na hlavu postavili...a anglie je studená jak psí čumák takže ano opravdu záleží na každém člověku.. *3*
  • cindy.92

Re: Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary

antidicaprio
    Prosímtě první se laskavě nauč psát. Mimo to, v Anglii jsem byla a samozřejmě je ta kultura jiná, ale ne zas tolik. Nemůžeš to brát tak, že tam je každý milý a tady jsou samí morousové, je to jen o lidech na které narazíš. Je to jen o tom, že na to prostředí nejsi zvyklá, ohromuje tě a ty si ho idealizuješ. Naopak o Angličanech se tvrdí, že jsou nepohostiní a návštěvy a turisti je nezajímají, neobskakují je, narozdíl třeba od nás - Čechů. A přikláním se k názoru Blažky. Johnny prohlásil, že Praha je krásné město, jistě je pracovně vytížen ohledně Pirátů 4 a snad někdy dorazí. Navíc MFF Karlovy Vary je mimochodem velmi známý festival. Proč myslíš, že je to MEZINÁRODNÍ festival a jezdí na něj tolik známých osobností? Proč Johnny nedojel, o tom se dá jen spekulovat a mezi náma, je to jeho věc, i kdyby pro to měl nějaký osobní důvod. A Leonardo DiCaprio už kdysi ve Varech byl, takže jeho neúčast je pochopitelná.
  • wendy92

Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary

Naprosto jednoduchej a jedinej správnej důvod proč nedorazili je, že Johnny Depp přesně ve dnech konání Karlovarskýho festivalu natáčí Piráty a Vanessa přesně v totožných dnech má koncerty protože jede turné.. to je vše víc v tom nehledejte, oni na to prostě nemají čas...
  • zewla

Anglie

Tak k tomu kdo byl v Anglii a ve Francii, byla jsem teď pryč, tak se vyjafřuju až teď. Ve Francii jsem byla 2x na horách, mám fr. j. ráda, ale neučím se ho.... Je to tam sice hezký, no ale v Anglii se mi líbilo 100x víc. Tam sem byla letos na podzim ze školou. Byli jsme především ve Skotsku, ale nakonec jsme se dostali i do Londýna. Ten byl úžasnej, totálně sem se do něj zamilovala.... Strašně se mi líbili ty komíny, co vypadaly jak ze Sweeneyho Todda *1* a navíc jsme měli jít kolem toho kostela vedle Fleet Street, ale nakonec jsme se k tomu nedostali... *10* Ale stejně jsem si Londýn užila, hned na začátku nás tam přivítal nějakej pouliční herec, převlečenej za Jacka Sparrowa, takže fakt super *1* A maj super dvoupatrový autobusy *1* No ale jako ta kultura není zas TAK odlišná, jako každá zem se trochu liší a že sou tam lidi hodnější je taky blbost, záleží na tom, koho potkáš....
  • zewla

Re: Re: ach jo

K té čokoládě, já sem měla 8 let alergii na kravský mlíko, takže sem čokoládu taky nesměla a jak už se tak říká, zakázaný ovoce chutná nejlépe, že??? No, teď už ju konečně zas můžu a nemůžu se zbavit závislosti na ní..... *1* *1*

Bezvýznamný festival? Aha *1* *1* *1* To sem Jude Law přijel jen tak na dovču jo? *1* *1* A loni Antonio Banderas asi taky mno *1* Věř mi, že MFF Karlovy Vary opravdu není bezvýznamný festival...A co se týče Johnnyho nepřítomnosti na tomto festivalu...podle mě je to Johnnyho vytížeností na POTC 4...protože POTC 4 je hodně očekávaný film, takže si myslim, že by rejža Johnnyho tak daleko nepustil...A máš pravdu - Johnny už v ČR byl, při natáčení filmu Z pekla si obhlídnul část Prahy...a co jsem já četla, moc se mu Praha líbila, takže věřím, že kdyby to bylo jenom na něm tak se do Karlových Varů podívá rád *3*
  • novalee

Re: ach jo

Já asi žádnej Johnnyho film nepreferuju na první místo. Spíš se mi jich líbí víc. Ale třeba Karlík,Hledání Země Nezemě,Benny a Joon,Střihoruký Edward.. to je nádhera :-) A nemusím moc Tajemné okno, ikdyž se hodně lidem líbí..viděla jsem ho 2x a prostě mi ten film nesedl..
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary

řeknu vam svuj názor: johnny sem nepřijel pač už tu byl,a když vyděl co je to tu za republiku..ehm..rači už sem nejel! jako když sem byla z školou v londýně musela sem vydět tu změnu ..jak sou tam lidi jinný třeba i prodavačky ,tam je na vás milá, usmívá se ,pozdraví ,da vam věci do tašky...prostě zahraničí..to je jinej svět ..nebo třeba ty psí ehm..lejna ...to máme jen my nikde ve světě to není . jako upřímě kdyby ste byly hvězdy utrácely by ste peníze jen aby ste dojeli do něakeho zapadakova ?na něaký podle mě dost bezvýznamný festival..nikoho tim nechci uražet ,mě skratka přide jako bezvýznamný. no jo hele kdo z vas byl v londýně,v francii? zamyslete se ,je to tam prostě jinný.
    ale na druhou stranu ..má to i kladný stranky,byl pozván i DiCaprio a odmítl *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • antidicaprio

Re: ach jo

ježišš ,takový přeřek??XD chtěla jsem říct že je ten film duchaplný XD
  • antidicaprio

ach jo

no jo ..zase mrtvo XD ,tak ja nwm tak ..tařeba jakej je vaš nejlepší johnnyho film a jakej je nejhorší?
    nejlepší je podle mě alice in wonderland ...moc hezky spracovaná pohádka ..člověka to přostě chytí... a nejhorší asi hmm docela čokolada ..jako on to je takový duchalný , ja tyhle filmi umim ocenit ,ale zrovna tohle podání??? zvlašt když má na čokoladu alergii??? nwm nwm mě se to prostě nelíbí a navíc mi přide že to tam ani johnnymu nesluší ... *1* *3* *9* *4*

A to seš jako do 17 let malé dítě, jo? Hele promiň, ale 11-letá holka, podle mého názoru, zas tak malá není... A jen tak mimochodem, určitě by jim ty dvě "malé" děti šíleně bránily v tom, sem přijet. Na jeden den. To sotva. Prostě nemaj čas... Prej...
  • tyret

Re: Filmový festival Karlovy Vary

Protože není na festival ve Varech zvědavej. Taky kdo by byl.
  • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary

Stále jí nebylo osmnáct
  • wendy92

Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary

Malé děti? Z Lily-Rose bude za chviličku určo pěkná pubertačka už *3* *4* *1*
  • wendy92

Už tak malé ne.. ale je pravda, mají ted oba dost práce.. třeba příště *3*
  • Re: Filmový festival Karlovy Vary

To je škoda. *9*
  • agnes1111

Jelikož JD natáčí na Havaji POTC4 a Van má na celé léto naplánované turné a také mají dvě malé děti.
  • zewla

Asi tuší, kolik by se na ně sesypalo fanoušků *1* škoda *9*
  • antidicaprio

*9*
  • wendy92

Filmový festival Karlovy Vary

Johnny Depp a Vanessou odmítli přijet do Varů!!! Grrrrrrrr!!! PROČ?? *9* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit