-
všechno nejlepší
Vše nej,Johnny...
Jsi skvělý herec a moc oblíbený!
Jen tak dál.
HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ *4* -
:-*
taky přeji vše nejlepší a tak dále *1* *14* -
Happy Birthday Johnny !
Všechno nej k narozkám Johnny ! Hodně štěstí a zdraví ! Už se na tebe a čtrvrtý Piraáty z Karibiku moc těším ! jsi můj nejoblíbenější herec. *14* *4* -
vše nej :)
Všechno nej Johne:) *14* *14* *4* *4* *3* -
Jsi nejlepší Johnny
Všechno nejlepší, at jsi s Vanessou štastnej minimálně jako doted a at máš zdravé děti *4* -
Oslavte Johnnyho narozeniny
Zajděte na blog kde se slaví Johnnyho narozeniny a zúčastněte se soutěže: *3*
www.betty-johnny.blog.cz -
narozky
vše nej!! *14* -
Skvělej, nejlepší člověk!!!
Všechno nejlepší Johnny!You're best, I LOVE YOU!!!<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Všechno nejlepší
Všechno njelepší, jsi muj upe nejoblíbenější herec. Stašně tě žeru no prostě miluju!!!!! JSi úžasnej herec s jestě úžasnějším talentem a proto ti přeju spoustu velkých úspěchů do budoucna.Johnny je nenahraditelnej člověk proto si ho všichni važte!!!!!! -
blahopřání
všechno nejlepší! *14* -
narozeniny
Všechno nejlepší hlavně hodně zdravička a štěstička *14* -
narozky
Skvělej herec,otec ,přítel ...takový je johnny :-)doufam že takovým zustane ještě sposty dalších let ,vše nej !!! *14* *3* *4* -
happy birthday
všetko najlepsie... vela zdravia stastia a vela vela novych filmov....si naj -
9.6.1963
Happy birthday and very much love and good roles! *14* -
Happy birthday! :)
Všechno nej k narozkám Johhny *4* -
birthay
předčasně Johnnymu přeju vše nejky k narozkám,protože a jelikož na jeho narozky nebudu doma,budem s třídou na raftech *1* takže všechno nej Johnnný a pěkně to oslav *1* *3* -
Re: Re: Re: johnny
nejhlavnější je že si toho váží kam až se dostal a ne jako většina celebrit toho zneužívá *13* je prostě sám sebou a to se mi na něm líbí *14* -
blog
ahoj,mužete mi poadit co si mám přidat na blog???nejen o johnnym ,vše co máte rádi a co myslíte že bych mohla přidat. mám ho jen par dní:-) www.antidicapio.blog.cz *3* díky -
Re: Re: Re: johnny
ano souhlasím s váma.zaslouží si to *3* -
Re: Re: Re: Re: Se na to......
no jasný...kousek od toho mám chatu a do humplu jezdim za zábavou:D