-
Re: Re: Re: Se na to......
Jo, přijeď někdy - pokecáme o JD -
Re: Re: Re: Se na to......
Znáš, ju? Tak to se divím x) -
Re: Re: Re: johnny
Hlávní je, že zůstal i přesto sám sebou -
Re: Re: johnny
Myslím že tady jde hlavně o to, že mu to PŘEJE a nezávidí. Já si taky myslím, že si to zaslouží, neměl zrovna lehkej život ale trochu mu závidím ty příležitosti. Jako jeho kariéra byla založena na štěstí, který mít nikdy nebudu... Kdo by řekl, že se z jednoho né moc bohatýho, obyčejnýho borca stane naprostá hvězda a to všechno kolem?? Myslím že nikdo.. Největší štěstí bylo, že si ho někdo všimnul... Věřím, že takových je po zemi stovky, ale těch si nikdo nevšimne... *4* *3* ale má nepřekonatelnej talent *14* *14* -
Re: Re: Se na to......
humpulec???? XD tedkom v letě sme tam chtěly jet s kamoškama zapařit už je to v celku smluvený s programem se chlubit rači nebudu XD sem slyšela od holek, že tam má Hliník pomník,škoda že asi nepojedu *9* -
Re: johnny
neuraž se ale píšeš jaká si faninka ...atd,a přitom mu přeješ slávu?johnnyho asi moc neznáš jinak bys věděla že nepatří zrovna k lidem ,toužících po slávě .XD XD XDjinak ale ano ,je nenahraditelnej ,mi to víme a proto mu už roky fandíme *3* -
v humpolci jo? tak tam to dobře znám:) *4* -
Re: http://deppjohnny.iplace.cz
ahoj...jsem opravdu velka fanynka Johnny Deppa a hlásím se o toji stranku jak 1 :D doufam ze si muj vzkaz prectes napis mi...a pokecame ;-) *3* -
johnny
Vím že si tohle nikdy Johnny nepřečte tak to písu vsem...je to opravdu skvelej herec a já mu moc fandím a přeju mu všecnu tu slávu co okolo sebe má.a jeho rodinu a proste vsechno..tuhle jsem koukala na Střihorukého Edwarda nádhernej film doporučuju moc mě to dojalo...johnny mel složitej život a je jedinečnej a neobycejnej HEREc proste herec s velkým H a proto si ho všicni važte je nenahraditelnej!!!!!!! *14* miliju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Re: Se na to......
No vidíš, a já u nás v knihkupectví v Humpolci - malém městečku sehnala úplně poslední knížku... *4* -
Heh, jak jinak než Johny Depp - biografie? -
jak se ta knížka jmenuje?? xD -
No myslim, že do Prahy se hned tak nedostanu... *1* No, asi to zkusim přes ten net.... *7* *3* ale štve mě to... *9* -
tu mojí??? jestli jo tak je to teda divný u nás v Praze jich maj ještě hromadu ,nejspiš ji tu nikdo nekupujeXDkdyž sem šla k prodavači tak se na mě tak hezky usmíval ,no nwm jestli byl štastněj že ji kupulu nebo proč..?ale teda nwm tak si ji kup přes net nn? nebo se pro ni stav v nakupnim centru v praze na pankraci -Arkády . -
Se na to......
Tak jsem tak hledala tu knížku o Johnnym, na netu, pak jsem našla jediný knihkupectví, kde by ta knížka měla bejt, protože všude jinde je napsaný, že je vyprodaná. Dneska jsem si do toho knihkupectví zajela s kámoškou, asi hodinu mě trvalo než jsme našly tu ulic a to knihkupectví a stejně to tam neměly, no to mě fakt naštvalo!!! Jako neříkrjte mi, že v druhým největším městě ČR nemaj knížku vo Johnnym!!! To už fakt není možný, mě to štve... *9* *9* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor
no já četla že na zadní sedačce v autobuse s o dva roky starší holkou:jemu bylo 13 a jí 15 *1* *1* *1* ale nwm co je na tom pravdy *1* -
http://deppjohnny.iplace.cz
Ahojky,mám stránky o Johnny Deppovi,ale již nemám moc času se jimi zabývat a schánět novinky atd. Jsou velmi navštěvované a tak potřebuji mít novinky atd. POtřebuju někoho na výpomoc a časem možná i bych byla ochotna tyto stránky předat. Určitě se hlašte,budu ráda =) -
holky
holky to vám povim...slíbila jsem si že do matury nebudu koukat na net protože se vždycky zaseknu tady...a vy mi sem ještě dáte tak pěkný nový fotky...jak já se mám potom učit a odmaturovat:D -
Re: Re: Re: Re: Rozhovor
a já myslela že v dodávce...jaj:D
nebo se svojí učitelkou...tak kde je tedy pravda? *7* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Sweeney
ne v poho *1* kdo by z Johnnyho filmů a jeho samotnýho cvok nebyl?já jsem taky se neboj *1* *3* a ještě z Roberta Pattinsona *1* *14* on je úpa boží-taky *1* *3*