-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor
takže to s tim autobusem musel bejt drb *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: New fotky
jsou úplně úžasný:pár snů *4* tohle já nikdy mít nebudu,mě naháněj jen samý paka *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Sweeney
alice is best *3* ale neber mě tak vážně ,sem do toho filmu cvokXD *14* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Rozhovor
nn,je to to auto *3* -
Re: Re: Re: Sweeney
jj když je to J.Depp s T.Burtonem tak z toho vždy vyjde něco úžasnýho,já to už vim z Ospalý díry,Karlíka a továrny na čokoládu,Střihorukýho Edwarda..ale sweneyho todda jsem jště neviděla a alenku taky ne *9* *9* a lituju toho,musí to bejt parádní *1* *14* -
Re: Re: Re: New fotky
JJ *14* -
Re: Re: Re: Rozhovor
já jsem někde četla že na zadním sedadle v autobusu *1* *1* -
Re: Re: New fotky
moc jim to tam slušííí *1* moc se k sobě hoděj *4* *4* že jo? -
Re: New fotky
Pokud máš na mysli JD a VP, tak je to z Chanel Party -
Re: Re: Re: AITW
Jako za tu dobu to ze mě trochu vyprchalo a pak mi napíšeš o Alence na Facebooku a Alenkománie je zase zpět *1* *1* se na to zas budu zitra koukat s kamoškou... sem neodolala: ta na tom byla jen v kině a pak to už neviděla, tak jí to pustím a navíc to je další záminka, proč se na to zas kouknout *1* *14* I love it and he *14* *14* *1* -
New fotky
Hele z čeho jsou ty nový fotky??? sou fakt dobrý *14* *14* *14* *14* *1* -
nejsem si jista ,ale je tam okapitola o toddovy ,tak nwm mě jde spiš o to co bylo když byl maladší tak nwm *3* -
Jsi si jista, že je to do roku 2009? mám takový dojem, že jsem vzadu četla, že kniha kniha končí, když JD začíná točit ST a to bylo kolem roku 2007-08. -
Dik *3* *1* myslím že to přečíst zmáknu *1* -
to je odkaz na tu knihu : http://www.nava.cz/index.php?ID=162 -
hele nwm,ja ho mam od září ,ja ti to doporučuju,jen je to docela těžke čtení,nwm jak to vysvětlit,takový rozumně spracovaný,nic pro někoho kdo nechce číst 4 strany jen o muži který vlastnil johnnyho klub peřed ním,fakt je to nacpaný informacema *4* dovíš se třeba jak ,kdy někdo zemřel,čemu se věnoval neš deppa potkal ..atd. skratka to neni kniha ktera je jen o johnnym . *4* -
Re: Re: Sweeney
Myslím, že je to nejlepší film, jakej jsem kdy viděla!!! *14* *14* *14* je naprosto dokonalej.... *14* *14* prostě nemám slov.... *14* *14* *14* myslím že ti smajlíci to vystihujou *14* *14* *1* -
Ty jo, ten chcu, nic takovýho jsem v žádným knihkupectvý neviděla. Kdy to vyšlo??? *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Rozhovor
jako je je to přeložený,ale puvodně je to :johnny depp od denise meikleho,stal mě 338,- a řekla bych že je dobrej ! není to žadný stručný tlachani ale kompletní životopis do roku 2009 .líbí se mi že je to hodně opsahli a obsahuje i informace o jiných osobnostech,tak jak se s nimi johnny setkal *14* no..taky to má 427 stran *3* -
Re: Re: Re: Rozhovor
Jj, v autě. Jaký životopis. Já mám jeden doma (český) a myslím, že je to zatím jediný, co u nás vyšel. Ještě čekám na biografii z Ameriky, ta má přijít za měsíc.