Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Rozhovor

jj přesně to si pamatuju že měl 1. sex v autě :)
  • antidicaprio

Re: Re: Rozhovor

snad v autě,nn? čtu jeho asi 5oo-ti strankovej životopis,myslim že je to tam :-)
  • antidicaprio

Re: Sweeney

samo sebou,supr!jako každá spoluprace deppa a burtona *14*
  • agnes1111

Re: Rozhovor

Ok, tak už to není aktuální... Po hodině hledání jsem našla, co jsem potřebovala plus ještě nějaké další věci. *4*
  • agnes1111

Rozhovor

Nevíte, kde bych našla článek, kde se psalo nebo JD říkal, že měl první sex...?
  • misuleee

Sweeney

Ahojky! Co říkáte na Sweeneyho Todda?? Já jsem to včera viěla a musím říct žeje to uplně boží xD
  • antidicaprio

Re: Re: AITW

to jo,po tom co jsem rozpoutala na facebooku XD
  • zewla

Re: AITW

Ano, další šílenec do Alenky se přidává *1* *14* *14* *1*
  • antidicaprio

AITW

jsem skoukla alenku,no prostě aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa krásný nepopsatelný ! *14* *14* známá trojka nesklamala *4* *3* *1* fakt nadhera
  • daduska

POMOC!!!!!

Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim
  • antidicaprio

nuda

něak nam to tu umrtvělo *9* *9* *9* *9* *5*
  • jackie28

Re: Re: ! I LOVE JOHNNY DEPP !

jjj *3*
  • Re: rum diary

To by mě taky zajímalo...
  • agnes1111

Re: johnny

Pochopím "čerstvé fanoušky", když tomuhle naivně věří, já nebyla jiná, ale nyní je to už rok, co "znám" JDyho a mám o něm načteno i spoustu interview nebo s ním rozhovory poslouchám a mám o něm udělaný názor a to, že je to slušný a vyrovnaný člověk, který nejvíce na světě miluje svou rodinu a nejspíš to ani nehodlá měnit. Troufám si říct, že JD je tou svou rodinnou láskou i proslulý. Takže pokud i ty patříš k JDyho novým fanouškům, nevěš hlavu a nevěř tomu... Já měla to štěstí, že když jsem narazila na podobný článek (v dově, kdy se natáčelo Public Enemies a bylo to ve spojistosti s MR), tak kolem mě byli lidé, kteří mě podpořili a vyvedli z omylu. A pokud jsi starší fanoušek a už JDyho jakžtakž znáš, snad i ty přijdeš na to, na co my ostatní už jsme přišli a za tímto "chlápkem" stojíme. Držím palce
  • agnes1111

Re: rum diary

Divné... Ještě nevypustili ani trailer nebo teaser. Se nějak nemohu dočkat.
  • wendy92

Re: rum diary

O tomto filmu nic nevím, už tu měl dávno být..ale fakt žádný info jsem nenašla o něm
  • komando2

rum diary

nevíte, kdy se to k nám dostana?
  • helliii

..

úžasný herec...!!
  • zewla

Re: ! I LOVE JOHNNY DEPP !

Nějak tak... *14* *1* *14* *1*
  • Re: johnnýsek

Brzo bude Alenka v říši divů na www.ulozto.cz. Budeš muset ale chvíly počkat ažtam někdo dá ten film s CZ dabingem. Já mám taky ráda Johnnyho a jeho filmy. Nejradši mám Piráti z Karibiku, Karlík a továrna na čokoládu a Čokoláda. Doma mám plno výstřižků s Johnnym a časopisů kde jsou rozhovory ..... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit