-
Re: johnnýsek
noo Alenka v říší divů je super *1* -
Re: Re: Re: Re: hmm
to by musel bejt úplnej idiot aby si něco začal s Angelinou když má doma Vanessu *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: hmm
Přesně -
Neřeším. Nevěřím. Prověřuju. Ověřuju. Nedůvěřuju. -
Re: johnnýsek
jojojojojojojojojo *3* -
johnnýsek
Johnny je supéééééééér:D a ty jeho filmy sou úžasný *1* lituju jen že jsem neviděla Alenku v říši divů *9* ale chtěla bych to vidět musí to bejt skvělý *3* viděla jsem obrázky a musí to bejt pecka-s Johnnym j to vždycky tak že? *5* peckový filmíky *3* nejradši mám Tajemný okno a Piráty *14* -
Omg, toto se psalo i o Marion když se točili Nepřátelé *1* já jsem se tomu zasmála, docela dobrej vtípek *1* -
Re: Re: Re: hmm
těšim, ale četla sem že s ní depp něco má tak nwm . -
Re: Re: hmm
Tak co the Tourist, těšíte se?? Co říkáte na Angelinu? -
Re: hmm
taky si řikam ,akorat sem netušila jak rozvést diskusi *1* -
hmm
Nějak mrtvo neeeeeeeee???? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička
Hledám, nu... Zajímá mě to. Přeci se nebudu zajímat o nějaké věci jenom proto, že jsou staré. -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička
Ne tak fakt to už nevím.. a proč to chceš hledat?? Říkám že je to starý.. *4* ale jak chceš, ale to ti neporadím, fakt už nwm kde to bylo. -
Re: Re: Re: Re: Prosbička
No, to je všechno moc hezké... *3* Ale nevíš, kde bych mohla najít ten rozhovor, kde říkal, že to musí vidět první? -
Re: Re: Re: Prosbička
Toto jsem slyšela, ale jen že to říkal o všech svých filmech, že všechny který jim pouští tak musí vidět jako rodič první.. ale o potc si jen pamatuju jak je pouštěl poprvé dětem a ptal se jich co na Jacka Spparowa říkají, a Lily-Rose: On je šílenej! a Jack: Ne on je opilej.. a Johnny: Ani jeden nemáte pravdu, on je gay!! *1* ale to byli ještě malí.. většinou tady ty starý věci co vytahujete co řekl už je všechno starý, už je to všechno jinak, děti už jsou velký a třeba si Johnny už myslí jiný věci.. ale oni na netu rádi novináři vytahujou věci co řekl i před několika lety a dnes už to neplatí - když už je to pravda.. ale to myslím obecně, ne jen tady o tom.. ale tady o těch věcech mluvila pěkně Vanessa v rozhovoru v nové Marie Calire, byl to fakt krásnej a moc zajímavej rozhovor, i o Johnnym a dětech.. *4* -
Re: Re: Prosbička
Ok a o článku, kde se ho ptali, jestli už jeho děti viděli POTC a on řekl, že cítil potřebu vidět film první, jsi neslyšela? -
Re: Prosbička
Neslíbil.. podle mě si to někdo vyymyslel nebo překroutil..taky jsme to kdysi četla ale myslím že to není pravda..Johnny furt dokola říká že si ji nevezme protože je to zbytečnost..a každej rok se objevují na netu články o jejich svatně, ale podle mě se nikdy konat nebude..proč? Navíc myslím že kdyby Depp něco dceři slíbil tak to dodrží,a proč by ji sliboval takovou pitomost..to bulvár překroutil, ptž chce furt psát o jejich svatbě -
Prosbička
Prosím vás, nevíte, kde bych mohla najít starší článek, kde se psalo, že Johnny své dcerce, když byla v nemocnici, slíbil, že si vezme Van? -
Re: Re: Re: I am Mad
*1* *1* -
Re: Re: I am Mad
Promiň já nechtěla. *4* *9*