Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zewla

Re: Re: Velikonoce

Jj, taky, taky *1*
    Tak co, ještě můžete sedět?? *1* *7*
  • zewla

Re: filmík

Jakej ??? *7* *7*
  • antidicaprio

Re: )ú)ú)ú)ú)

to se mi jako mstíš? jdi do prostoru *5*
  • Re: Velikonoce

jj díky tobě taky *4* *4*
  • antidicaprio

filmík

dneska má johnny film,super *3*
  • antidicaprio

Velikonoce

přeji všem fanouškum johnnyho hezké Velikonoce *5* *4* *4*
  • Re: Tak když už jsme u toho

Totálně ve všech!!! *14* *14* *14* *8*
  • Re: Re: Re: Je skvělej

no ja sice nwm jaky jsou fanynky pattinsona ale je fakt ze bysme to meli brat z ty lepsi aspon mu nenadavaji a je videt ze ho ma hodne lidi rado *4*
  • Re: Re: Je skvělej

Hele ja tě chapu některy ty fanynky jsou docela otravny,ale berte to z tý lepší stránky furt nejsou tak trapny jak fanynky R.Pattisona. *14* *3*
  • agnes1111

Re: Tak když už jsme u toho

Veřejní nepřátelé... Já bych jim 100% zabulela líp než Marion... *14*
  • antidicaprio

Re: Re: Je skvělej

mě to nevadí lepší než aby na něj nadávaly *4* skutečnej fanda se sveho idola drží celoročně a ne když je rzovna v kině.
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Já už na to kašlu poslední dobou.. na těch osobnostech jsou každou chvíli nějaký problémy, měla jsem spoustu skvělých Johnnyho fotek z premiéry Alenky ale nejde nic prostě přidávat, takže na to prostě už kašlu a už mě to tady ani nebaví.. jenom dodělávám občas životopisy jinak ne.. *4*
  • agnes1111

Re: Re: Re: Dotaz

Vy***t se na to, co? *4*
  • agnes1111

Re: Je skvělej

Pane Bože, co se to tady zase vyrojilo za řvoucí fanynky? To se zase všichni dozvěděli, že se bude natáčet 4 díl POTC a že existuje nějaký Johnny Depp, nebo co? Každopádně JÁ se z toho asi brzo zblázním. *8*
  • iviska-20

Je skvělej

Johnny Depp je úžasnej *14* *14*
  • zewla

Re: Re: Supééér

Jo je to drsný *1* u nás v tom českým dabingu je to trochu zmírněný, aby se ho ty malý děti asi nelekli nebo co (jak se vždycky naštve, vybuchne a tak..). Ale je to fakt dobrý, dokonce má občes i skotskej přízvuk (já ve skotsku byla, takže to už poznám), fakt mazec *1* *1* *1*
  • zewla

Re: Re: Dotaz

Jo, mě to taky nejde jak dlouho... Už mě to fakt štve, páč jsem měla jednu celkem dobrou a teď se mi to nějak podělalo a všechny fotky z jedné složky (včetně té celkem hezké) se mi smazali a už nevim kde jsem ji sehnala, takže mě to už fakt štve... *16* *9*
  • agnes1111

Re: Dotaz

No, zhruba před 2 měsíci jsem nahrála k JDho dětem fotky a výsledek? Stále nic... Takže ne měsíc, minimálně dva!
  • wendy92

Dotaz

Lidi jdou vám přidávat fotky??? Mě přijde že ty osobnosti jsou co se týče fotek už tak měsíc seklý...nic mě nejde přidávat *7*
  • johankaaa

Re: Supééér

mmmmmm *4* Taky bych to chtěla vidět v originále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit