-
Re: I love you♥
No, obávám se, že mezi náma tvého vysněného Johnnyho Deppa hledat nemůžeš... *13* -
Re: Re: a rovnou ještě
Tak to bude pecka! -
Supééér
Myslim si, že je úplně boží,jak Johnny v originále mění hlas!!! *14* *14* (v Alence) -
Re: Tak když už jsme u toho
ja bych rozhodně chtěla si s nim zahrát v pirátech *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Tak když už jsme u toho
asi co žere gilberta.....na Arnýho bych se hodila *4* to natáčení by byla jistě sranda *4* -
Tak když už jsme u toho
Ve kterém Johnnyho filmu byste si s nim chtěli zahrát? *1* -
Re: Re: Re: Re: a rovnou ještě
jj to musíme snad to vyjde no musííí to vyjít *4* -
Jj na Dark Shadows jsem taky hrozně zvědavá ale podle mě je to zatím ještě v nedohlednu.. Johnny má tedka the Tourist a Tim bude taky něco dělat mimo Johnnyho, takže žádný další společný projekt jako Dark Shadows se zatím nechystá myslím.. ale už se to plánuje hrozně dlouho.. -
Re: Re: Re: a rovnou ještě
jj, musime to domluvit *3* -
Re: )ú)ú)ú)ú)
jéžiš tak když máte tak rádi toho lea tak to nepište sem když tady je johnny si to pište tam k němu k tomu leovi *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: film
Neděle 4.4. ve 22:40 na Čt2 *4* -
přesně *1* *1* *1* popkornová válka a můj idol vs tvůj idol *14* *3* *4* *5* -
tak to bude pěkný *4* *4* Johnny a Tim opět spolu to miluju *14* -
Re: Re: I love you♥
*1* *1* *1* přesně zrovna sem jí to chtěla napsat *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: film
hledala sem to a nenašla,daly by ste pls vědět???? třeba den předem jestli to zjistíte? předem díky -
Re: I love you♥
UŽ VIDIM ,JAK SI TO TU ČTE! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: takže
ČOKOLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *4* -
Re: a rovnou ještě
jj ja taky ,stejně jaky ty. -
Re: a rovnou ještě
já se těšim na Dark Shadows...Johnny jako upír a Tim jako režisér *4* to bude mazaný:) -
I love you♥
Miluji tě Johnny,
Když se dívám na tvoje filmy *14*
No prostě si nej *4*
*14* *14* *14* *14*