-
Re: Re: Re: Re: Re: čokoláda
Jedna z těch kamarádek viděla spoustu filmů s Deppem, páč její matka ho miluje a ona s tím taky začla letos o prázkách (jsem se přidala, že *1* ), no a ta druhá... tak viděla jich dost- Karlíka, Piráty, Sweeneyho, Mrtvou nevěstu, asi Kokain, no a ještě mžná něco...
Na mě stejně nemá *1*, já jich viděla už 35 a budu pokračovat... *1* *14* *5* *1* *15* *15* *4* -
Re: Re: Re: Re: čokoláda
každýmu se líbí něco jínýho třeba někdo miluje HSM a někdo ho nesnáší a s tou čokoládou je to to samí ja sem to viděla si 2x jako líbilo se mi to ale už bych se na to nedívala nejsem fo toho blázen a může to mít oscarů kolik chce -
Re: čokoláda
Super film. Žádnej propadák!!!!!!!!!!! *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: čokoláda
mě se tam teda vubec nelíbil ,muj nazor na ten film se nezmění,možná ani neviděli moc filmu s deppem tak se jim nedivim. ale řešit to nehodlam pro mě je to propadak. -
Re: Re: Re: Re: čokoláda
Moje 2 kámošky si na něj vždycky vzpomenou ve spojení s čokoládou *1* Když jme se na to spolu dívaly asi v 1 ráno, tak z toho byly úplně udělaný (obrazně řečeno), prej proto, že tam byl strašně sex a sladkej. Mě se tam teda zas tak moc nelíbil, mám ho radši v nějakým jiným filmu, ale z těchle vzpomínek fakt nemůžu *1* *1* -
Re: Re: Re: čokoláda
pochopila! chapu podstata je v mezi lidských vztazích ,o tom jak si mu si svobodna mataka najit cestu mezi lidi a všechno je to v poctatě doplněné čokoladou která je v poctatě pomocníkem na jeni cestě. jak se říká láska prochazi žaludkem. to že to ma nevim kolik ocenění pro mě neznamená nic. je mi jedno jake je veřejné minění . mě se ten film nelibi nelíbil a líbit nebude. uznávám že to není ubohá fraška ale film z myšlenkou(tak blbá a bez citná zas nejsem) pro mě je to ale propadak a navic když se řekne depp ,pochybuju že se někomu vybaví zrovna tento film . měj si nazor jakej chceš mě je to fuk ale pro mě i pro mnoho mích známích je to PROPADAK ! -
Re: Re: čokoláda
nehoráznej propadák nominovanej na 6 oscarů nebo kolik.. pravděpodobně si nepochopopila o co tam šlo a ani to co se cení, tak nekritizuj věci kterým nerozumíš.. nic ve zlým.. klidně napiš - nelíbil se mi, to je tvůj názor, ale ne propadák, protože to není propadák.. *4* -
Johnny and Penelope
http://www.screenrush.co.uk/article /fichearticle_gen_carticle=18495883 .html -
Re: Re: Re: Depp x Pitt..??
Sry : smazat -
Re: Re: Depp x Pitt..??
Musíš snazat mezery -
Já ho přímo milumju! Není to můj nejoblíbenější, ale je to jeden z prvních co jsem s ním viděla a pamatuju si to (někdy před 7,8 lety to mě bylo tak 6 max 7) no a když se nudim tak se na něj mrknu:D *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Amerika
a ještě kámoše sem zapoměla napsat a ještě i jiný ale to by sem tu byla do zejtra -
Re: Re: Re: Amerika
no ja newim jak vy, ale ja si myslim že otcové v týhle době jsou totalní "blbci" jako ne všichni ale někteří jo protože taky moje kámoška má tátu ale není s ní je to nějaký divný s těma otcama *7* -
tralala
Juchůů dneska ve 22:10 na prima cool davaj KOKAIN to je jeden z mých nejoblíbenějších filmu od Deppa *14* -
Re: Re: Amerika
mam to taky tak ,když se otec dozvěděl že je matka těhotná,vys... na nas a ja ho za celej život neviděla . ale jsem ráda,je to idiot . nejhorši je že asi vím kde je ale ne jistě. nehodlam se s nim setkat ale rada bych z něj vymamila prachy co mi patří. -
vůbec né!nejhorší johnnyho film. nehoráznej propadák. -
Viděla sem a docela se mi líbil, ale nebyla sem z něho paf. -
čokoláda
Líbil se vám film čokoláda? *3* -
Re: Depp x Pitt..??
Já bych ráda hlasovala. ale web neexistuje *7* -
Re: Re: Amerika
tvl tak to je síla. On můj táta semnou normal žije ale vůbec se mě nevšímá a o škole je mu všechno jedno zkratka ho jakoby nezajímam ale máš to horší s tebou neni. Je mi to líto *9* *9* mě je to líto všem kteří nevidí otce nebo něco podobnýho *9* *9*