-
Re: Amerika
No, ale sapoň máš to štěstí, že jsi ho viděla. Můj otec se na mě úplně (ty víš co) a nikdy v životě jsem ho neviděla. Zbabělce! -
Re: Re: Re: Re: Re: Fuj!!!!!
Hele, já jsem to četla taky, ale shodou okolností jsem ddnes četla staré články a ÚPLNĚ to samé psali o Marion a Johnnym, slovo od slova bylo stejné. Takže se nenechte zviklat...! *4* -
Re: Re: Re: Amerika
jo aha jj tak jo *4* -
Depp x Pitt..??
Hlásněte tady pro Johnnyho Deppa: *1* soupeří s Bradem Pittem...
http://emil-emingos.blog .cz/1003/brad-vs-brezen-2010 -
Re: Re: Amerika
To je jenom k tomu, co tady furt píše Terisek. -
Re: Re: Re: Re: Re: Fuj!!!!!
To snad ne... Spoň mu samotnému bych to nepřála *1* Ale tak podle toho,kde jsi to četla... Bulvár je bulvár... -
Re: Re: Re: Re: Fuj!!!!!
no já sem četla že s polu něco maj ,ale nevěřim tomu -
Re: Re: Re: Fuj!!!!!
No Johnny a Angelina spolu teď natáčej film The Tourist v Itálii. Tak možná kvůli tomu. Asi aby ho Angelina neodloudila, ale to by musel bejt naprostej idiot *3* -
Re: Re: Fuj!!!!!
sice ji moc nemusim ale nevadí mi taky to bude asi ještě něco ohledně Johnnyho vid? ja sem prave ze nekde videla článek Johnny a angelina ale neprečetla sem si to -
Re: Fuj!!!!!
mě nevadí *4* co ti provedla *7* -
Fuj!!!!!
Nenávidim Angelinu Jolie. (bez urážky fandům) *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: b
tohle psala theressa taky!!!!! -
ok -
Re: Amerika
o co to ma s deppem společnýho? jako ja taky nežiju v uplné rodině ,a co jako nejsem štastná ale zvykla sem si a neřekla bych že to že někdo nežije s otcem ,znamená že si musi vymýšlet. ja už ani nwm jestli mam teresse věřit . -
Re: Re: b
hele mohla bys toho nechat já nemužu za to že nechápeš že svoje jméno sofie nesnáším!!! a říkejsi o mě co cheš mě je to ukradený když mi nevěříte nevěřte a nezajímejte se o mě.. -
Amerika
No když už jsme u toho, můj otec byl v Americe 4x a pokaždý pomalu jak 3 roky. Jednou, když mi byl rok, pak když jsem byla v 1. třídě a pak se vrátil až ve čtvrté. Celou tu dobu jsem za ním ani jednou nejela a udržovali jsme se v kontaktu jen přes telefon a dopisi. Jako mám zkušenost a myslim že není co závidět. Jo, dostávala jsem hezký dárky a pěkně drahý ale to, že jsem říkala svýmu strýcovi tati, když jsem byla malá a toho pravýho jsem pomale neznala, nejvíc mě vychovávala babička, protože matka se soustředila na mladšího bratra, to už nikdo nevidí. Takže takhle: NENÍ O CO STÁT!! *10* *13* *9* *3* -
Re: b
lol,naschvál sem se koukla na skype ktery terishek se jmenuje sofie,žádný!řekla bych že se ve skutečnosti asi jmenuješ tereza. -
přesně a nebo kdyby si tam napsala ještě heslo tak bych řekla jenom 3 slova: to je píča! sorry že mluvim sprostě *3* -
Re: Re: b
přesně ,mě ani nehne ! mi je upa ukradenej tvuj skype mam tam dost lidi tady od sud,aspon se s nima da mluvit ,narozdíl od tebe nelžou ,nepředvaděj se a sou natolik vyspěli že se s nima da vest rozumná řeč. se divim že tě vubec napadlo že by tě snad někdo otravoval ,to jedině ty nás v kuse otravuješ ,samo s sebou jedině jestli jsi teressa a to asi si. -
Re: !
jak od Rosamunde Pilcher