-
Re: Re: Re: Re: Re: ................................... ..
*1* tak to jo *3* -
díky za to že se do toho nebudeš pléct jen chci říct, že to ona si začala a my už sme jí to dávno vrátili ale neměla dost a tak musí rejpat znovu tak jí to vracíme když chce válku, má jí mít *5* my sme s tim nezačali přeci -
Re: Re: Re: Re: ................................... ..
Já newm teda jak vy... Ale není to už náhodou jedno?? I kdyby to byla ona - ta pravá Theressa či co,tak už jste jí to snad vrátili.. Nevím,proč to furt rozebíráte dokola,ale je to vlastně vcelku vaše věc,takže se do toho už dál nepletu.. -
Re: Re: ................................... ..
stejný názor... *3* -
lol *4* -
Re: Re: Re: ................................... ..
wow zajímavé. A když sis vymejšlela tenhle příspěvěk, uvažovala si? -
mno sorry ale to nwm musim se zeptat tatky a fotky by z toho taky měli být tak uvidíme..jinak já mám několik přezdívek na jméno tereza ..na mojem současném emailu sem therishek,tady jsem terishek,na icq sem teresa,na skypu theressis,na starým emailu sem therulin..mno tak se mi to trochu lete mno.. sem u toho jaksik neuvažoval když sem to vymýšlela xDD -
Re: ................................... ..
hele a můžu se zeptat proč neumíš psát jako normální člověk když ti to v předešlim příspěvku šlo? a když jsme u toho kde je ten hotel kde má Johnny být? docela se těšim na fotky odtamtud, protože určitě nějaký budou:) -
hmmm zajimavej překlep,nechtělo se ti napsat theressa?ne tak ne nebudu buzerovat. *4* -
vidiš jestli nekecaš,tak bych tvoje jmeno brala se mi líbí. -
sorry terishek -
ne já sem oravým jménem jmenuju sofie tereza je moje 2. jméno ale sofie je strašný jméno oto jsem tady jako therishek... -
no to jo a taky , theressa má: stejnou profilovku,ve jmeně h ,menujese nejspiš taky terka a má taky zajimave množství mezinárodních přátel *4* ale jestli to nejsi ti terisheku tak si to neber k srdci. -
hele jako ja nevidim kdo se za tim monitorem zkryva ale taky nevidim duvod proc ti verit mozna jses to ty mozna ne nwm ale je velice podezrely ze kazda tereza pise tuhle podobnou ptakovinu no velice divny vid?? *7* -
možná to neni ona ,nechci bejt mrcha ale tak znáš mě bejvám taková když mě někdo naštve *10* -
Máš pravdu! Do nííí! *1* -
tak sorry jestli to opravdu nejsi ty.ta holka co tu roztrubovala hromadu apsolutně děsnejch kecu mi prostě leze děsně na nervy. znáte mě,jestli se tu ukáže s podobnou kravinou tak ji zkratka asi vyjevim názor,bojužel mám k tomu sklony. ten autogram ti přeju a taky bych ho chtěla ale rozhodně se z něj neudělám ani nic podobnýho. johnnyho beru jako velmi talentovaneho herce,zpěváka,kitaristu....je to muj idol pan herec k teremu bych se chtěla podobat ale není pro mě žadnym sex simbolem . netoužim po tom ztrávit s nim noc .jestli nejsi theressa tak to ber jako omluvu *3* a jestli si tak nás safra už nekrm tu namyšlenou hloupou a tupou kašičkou ,ničemu to neprospěje.možná se znáš s něakou americkou star ostatně ja taky bydlim vedle dejdara ale nekrmim ostatni žadnými výmysli.možná něakou znáš ale jistě neznáš pulku planety *3* díky -
................................... ..
tak aby bylo jasno já žádná teresa nobo kdo to nejsem prě mám jenom americe tatku už 10 let a ten má přítelkyni která pracuje v hitelu na recepci kde bude za asi 5 dnú přijet johnny depp...tot vše jinak žádnýho strýčka brada pitta nemám ani necu omg kdo si takovou pičovinu vymyslel??? trochu lidi uvažujte než někoho začnete bezohledně a trapně soudit... -
Re: Re: johnny
v klidu ona to má určitě už stažený. ji přitom pomoh její strýček pitt . *1* -
Re: Re: Alice
Wowuuuuuu *14* Tak jsem na tom teď byla a je to úchvatné *14* Johnny je vážně úžasný Kloboučník *1* Mooc vydařený film, nejlepší 3D efekty,na kterých jsem kdy byla. *4*