-
Dotaz
Prosím vás,
nevíte kde bych mohla najít nějaký článek nebo rozhovor s JD, kde se psalo, jak se s dětmi dívá na filmy (Nema...)? -
Re: Re: Re: Re: Alice
Vím... Nebude se to překládat, dokud nebude to nebude v lepší kvalitě *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: johnny
hej to je ona? ta theressa? ona se vratila hej lol tak to je metál hej ta krava uz je tu zase bože takovej klid byl -
Re: Re: Re: Alice
No moc dobrá není, ale viděla jsem i horší. No bratr tomu samozřejmě nerozuměl ale jak už jsem tu psala, já si to ještě trochu pamatuju a některý pasáže dokážu přeložit nebo si to domyslet, tak jsem mu to překládala *1* Hele neví někdo vo titulkách?? -
Re: Re: Re: Re: johnny
jo ,mám tam překlep,myslim že se svět nezboří -
Re: Re: Re: johnny
ani....,vždit mi te už známe : znáš osobně deppa ,pita a ja nevim koho ještě ,to už ti tady nikdo nesežere *15* mysli si o mě co chceš ,hádat se nebudu tohle je jen muj názor *4* -
Re: johnny
lol ty jsi ale trapka *1* *1* *1* tak nezapomen neco stahnout z googlu *15* *1* -
Re: Re: Re: johnny
no spíš ty ja to nedostanu jenom ti říkám, že máš štígro -
Pokud je to pravda... *4* *4* *4* -
Re: Re: Alice
Stažené? A v jaké kvalitě? A rozuměl tomu tvůj mladší brat, když to bylo v angličtině? -
Re: Alice
To mám stažený a před tím jsem na tom byla v kině. No a teďka jsem se na to dívala znovu v angličtině s mím mladším bratrem. Když tam byla ta scéna: Chtěl mě zabít. Chtěl mě zabít! CHTĚL MĚ ZABÍT!!! a potom hned ten Futrovák do toho, tak z toho dostal takovej záchvat smíchu, že si to musel pustit 5x po sobě *1* *1* No upřímě já jsem z toho v kině taky totálně nemohla. To bylo: Hele a myslíte že to trsá sám?? Asi ne, to udělali počítačem. No, ale mohl by to trsat sám... (hlava se točí kolem do kola)Hmm tak to tohle asi fakt udělali počítačem.. *1*
Jako fakt dobrý *1*
Jinak Alenka. Když jsem na tom byla v kině, tak jsem z něho vylezla a byla jsem totálně v šoku. Něco tak ujetýho mě trvalo tejden, než jsem to dokázala vstřebat. Nejvíc mě tam štvaly ty kecy kterejm jsem nerozuměla a ty divný jména. Pak jsem si přečetla knížku a začalo mi to bejt jasný. Teď už se to vstřebalo a líbí se mi to čímdál víc. Jinak doporučuji jít na 3D a pak se na to ještě mrknout v angličtině třeba s titulkama (já je ještě nesehnala ale celkem si to pamatuju). Taky je dobrý, když si přečtete knížku. -
Re: Re: Alenka
:-( -
Jéje... Tak to máš dobrýýý... -
Re: Alice
Jééé taky mám na Alenku jít , začínám se hoodně těšit! *1* :-* -
Re: Re: johnny
mno a ty se z toh neudělej *3* -
Alice
Tak jsem konečně včera byla na Alence a mám z toho teda smíšený pocity. Byl tam vidět Burtonův rukopis, ale...ale ale...Dysney studio nemám ráda už dlouho a teď ho přímo nesnášim za to jak do toho šťouralo. Myslim že kdyby to bylo jenom na Timovi tak by to byl naprostej skvost, lepší než Karlík..každopádně nemůžu se stěžovat na výběr herců=geniální stejně jako některé výkony a samosebou Johnny kterýho stavim ještě navrch geniálnosti:) Potvrdil že je to fakt Pan Herec a v každym filmu je z něj někdo úplně jinej. Jediný z čeho se však nedokážu vzpamatovat je jeho futrovák kterej byl skutečně krutopřísnej *1* -
nej
johnny je nej.........,nej..... a nej..... *4* *4* *4* -
no vidíš jaký máš štěstí ty jo tak se hlavně nezapomen pochlubit *4* -
johnny
lidi sem ten nejštastněšjí člověk a světě!!! já budu mít podpis s od johnnyho s věnováním pro mě ptz muj tatka žije v americe a má přitelkyni která má hotel a on tam bude týden !! tatka se s nim vyfotí tak si ji dám do profilovky tu fotku !!!! at mi věříte -
Re: Alenka
tak si to hlavně hezky užij *3* *4*