-
Re: Re: CineStar
Tak, ale teď už jsem totálně rozčilená. Koukám na Palace Cinemas a oni promítají v jiný časi AIW a AIW 3D. Tak jako, já jsem jedna z těch, co nebyldí přímo v tom městě, kde to probíhá a jak se mám dostat v osm večer domů, když už nic nejezdí? -
Re: Re: CineStar
100x? No, já už tu záložku ani nezavírám a pravidelně každé dvě minuty obnovuji. -
Re: Help me !!!
Jsou tam 3 mezery kerý tam nemaj bejt *10* tak je musíte napřed vymazat *3* -
Re: Re: Re: Re: Úryvek
:D *1* -
Re: CineStar
Buď v klidu palace cinemas ho tam dal tak před 2 hodinama *5* *16*
Já sem tam chodila každej den tak 100 a furt nic až teď *10* -
CineStar
Ok, už to řeknu... CineStar mě pěkně se**. Omluvte mě, ale je to tak. Je úterý (ok, zítra) 2.3. a premiéra AIW má být 4.3. a co? Nic!!! Absolutní telata to nemůžou dát do programu pro lidi, kteří si chtějí zarezervovat místa. Zabít! *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Úryvek
hej tak to je docela metal jako *1* -
Johnny dorazil na natáčení
To vás bude zajímat..
http://sabkyyyy.blog.cz /1003/the-tourist-on-the-set-3-veni ce -
Re: Re: Úryvek
To je v tom odkazu pod tím:D *1* -
Re: Úryvek
*1* *1* *1* Omg, kde jsi to sehnala? -
Re: Re: Re: Help me !!!
jo tak mrkni ke mě na tu stránku,máš tam odkazy *9* -
Další
Na závěr se přítomní rodiče podělili o čerstvé reakce svých ratolestí. "Ano, ten film je místy celkem temný. A já v něm ráda stínám lidem hlavy. Co k tomu říct? Snad to mé děti nezkazí," konstatovala matka Burtonových potomků *1* -
Úryvek
Jeden z novinářů se zeptal, zda mezi ním a Deppem není "něco víc" než pouhé přátelství."Jistě, máme se tááákhle rádi," zahlaholil a přitiskl si "svého" herce na hruď. "Time, já jsem tady," ozvalo se mu zpoza zad. Na oko upřivděný hlas patřil herečce Heleně Bonham Carterové, která si v manželově filmu vychutnala roli kruté královny *1* *1* *1* -
Tak to je sranda:D
http://kultura.idnes.cz/burton-pred stavil-londynu-svou-alenku-a-pochva lil-svankmajerovu-verzi-1a4-/filmvi deo.asp?c=A100226_011924_filmvideo_ jaz
Přečtěte si to :D *1* -
Re: Re: Help me !!!
Já jsem tu tvou právěže hledala jak dlouho a furt jsem ju nemohla najít... Jo a s těma českejma stránkama: hledala jsem je už kolikrát a žádnou jsem nenašla *10*
Ale jsem přidaná ve spoustě cizích třeba v jedné asi španělské nebo tak něco *1* *1* -
jo a těch Cz stránek sem našla 5 odkazy máš na tý mí: myslím si že johnny depp je nejlepší herec na světě *4* -
už to mám *4* -
s tim odkazem se nemužu domluvit,jak se ta ztránka jmenuje? -
no dovol ,ja nedávno jednu založila. jo a když projedeš všechny výsledky něakou českou najdeš,já ji našla. no... asi po tom co sem pul hodiny projižděla 150 skupin ale stálo to za to *4* -
Help me !!!
Všichni fanoušci Johnnyho Deppa prosím, nemohli by jste mi pomoct?? Založila jsem novou skupinu na Fcebooku a ještě tam nic není... Tak jesi by jste nechtěli pomoct... Prosím přidávejte fotky, videa, komenty prostě všechno co vás napadne...
Co mě k tomu vedlo?? Už mě prostě štvalo jak furt nemůžu najít žádnou českou skupinu s Johnnym..
Skupina: Johnny Depp cz stránka
http://www.facebook.com /group.php?v=app_2392950137&gid=327 180873066#!/group.php?gid=327180873 066