Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agnes1111

Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Heh, já zzase četla, že vstane, udělá Vanesse a dětem snídani a jdou na procházku
  • agnes1111

Re: Další film

Blik cvak. Né, promiň, ale to většina lidí ví, že tam hrál
  • wendy92

Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Zelenina to jsem četla už tak pře 4 rokama.. *1* nwm kde to dycky vyhrabou, je to fakt starý, jinak toto stejně nečtu jo žili spoul štastně až na věky tam byl v pár scénách, je to francouzskej film ale už starší..ale tedka po premiírách alenky bude natáčet s angelinou jolie the tourist. angelina už natáčí, johnny se brzo přidá. kdyžtak sledujte info na blozích
  • zewla

Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Tak to je prča *1* *1*
  • sweeney.sparrow

Re: Další film

wow no škoda že tam má jenom 2 scény
  • sweeney.sparrow

Re: Re: Gotham city

njn ale uca nas to ucila takhle to je jedno se mi to chtelo napsat *3* *1* a u nas je zvykem rikat normal mesto a ne velkomesto my hnedle town vubec nepouzivame *15*
  • Re: Johnny Depp a zelenina

nn,ale někde sem četla jak probýhá to jeho ráno. vztane ,uvaří si kafe pak se projde po zahradce a pak de prej do města tak nwm
  • zewla

Další film

Zjistila jsem, že Johnny hrál v dalším filmu kerej nemá napsanej ve filmografii. Já ho sice ještě neviděla ale všichni píšou že tam je. Je tam sice asi ve 2 scénách, no a co v Imagináriu tam byl taky jenom chvilku... *1* Film se jmenuje: A žili spolu šťastně až na věky
  • zewla

Re: Johnny Depp a zelenina

Cože?? *7*
  • Re: Gotham city

chyba,city je velkoměsto,město by bylo town *4* *4* *4* neřeš,se mi chtělo ti to napsat *1* *1*
  • agnes1111

Johnny Depp a zelenina

Už jste četli článek o tom, jak Johnny Depp vychází ven kontrolovat zeleninu?
  • sweeney.sparrow

Gotham city

cetla jsem ze by mel johnny hrat v pokracovani batmana a hral by hadankaře wow samozřejmě že tam bude hrat i Christian Bale *14* zase spolu 2 super herci again *3* a pokracovani by se jmenovalo Gotham city neboli město Gotham je mi jasny že tady každej ajinu umí a mě se to docela líbí tak sorry že sem to napsala škoda že Johnny nehrál v Temnym rytiři *9*
  • agnes1111

Re: Re: *****

Nemyslete si... my s kamarádkou chceme jen na premiéru AIW do Jihlavy do Cinestaru a taky to stále nejde zarezervovat
  • zewla

Re: *****

Hmm Mě už to taky pěkně štve!!! Mohli by si máknout!!! *10* *16*

Ať už mě neserou!!! Já jak úplnej kokot furt chodím na palacecinemas abych mohla zarezervovat lístky na Alenku a ti hajzli tam maj všechny ostatní filmy a jedinou Alenku furt nejde zarezervovat!!
    !!!!!! *16* *10* jesi si nepohnou tak tam sned napíšu stížnost nebo co... *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
  • agnes1111

The West Memphis Three

Johnny Depp se již tuto sobotu objeví v pořadu "48 Hours Mystery", aby uvedl další důvod pro řízení kauzy "The West Memphis Three", tří mladistvých obviněných z vraždy tří osmiletých chlapců, jež měli být zavražděni v roce 1994 z důvodu satanského rituálu.

Z náhledu klipu můžete vidět Johnnyho Deppa a poslechnout si jeho názory: "Pevně věřím, že Damien Echols, Jason Baldwin a Jessie Misskelley jsou zcela nevinní. Bylo potřeba urychleně uklidnit lidi a nebyl brán zřetel na spravedlnost."

Klip: http://www.cbsnews.com/video/watch/ ?id=6227677n&tag=cbsnewsSidebarAbov eMPUArea.0

Přeložila má maličkost, která si také myslí, že se Johnny Depp zbláznil.
  • antidicaprio

moje zviře

ahoj,jste někdo na www.mojezvire.cz ??? *4*
  • agnes1111

Re: Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Taky jsem si všimal, že uš spolu dlouho nikde nebyli. Čekala jsem, že by ji mohl vzít třeba na předávání "Oskarů", ale vzhledem k tomu, že nebyl nominován, tak asi těžko. Třeba se časem spolu někde objeví... Naposledy jí vzal na natáčení dokumentu o Rolling Stones a to je cca 14 dní, ovšem nejsou fotky. Doufám však, že jim vztah klape.
  • agnes1111

Re: Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Youtube...
  • agnes1111

Re: ada

Bohužel, beru to jako spam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit