-
Re: JD
o kokainu *4* ne vpoctatě o tom jak si jeden týpek začíná žít líp a líp no a vydělavá na kokainu no a nakonec ho stejně zavřou. no a ten týpek ja johnny -
Re: Re: JD
díky *1* -
Re: JD
podívej se do filmografie...je to docela složitý na vysvětlování a nechci sem psát nějakej spoiler:) -
JD
Hele můžu se zeptat o čem je Kokain??? *7* -
Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku
promiň ale já byla fakt v šoku. *10* *8* -
Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku
promiň ale já byla fakt v šoku. *10* -
avril
VIDEO-http://www. youtube.com/watch?v=V_j-r6krxe4 novej videoklip avril:-) a je tam i johnny *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech
no jasně že sem to četla,je to přece muj antiidol *3* -
Re: Veterán!?
veterán *16* jak jako veterán ??????žadnej veterán ale chlapík v nejlepších letech *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D
Taky si myslim... *1* -
Re: Re: Re: Re: Role Střihorukého Edwarda
Cituji: Během scény, kdy Edward utíká zpět do svého domova, zkolaboval Johnny Depp kvůli kombinace vedra a koženkového kostýmu -
Veterán!?
...Johna Dillingera, kterou ztvární talentovaný hoolywoodský veterán Johnny Depp...
Jak tohle někdo může napsat? -
Re: Re: Tenkrát v Mexiku
Neděste mě. Mám to doma na DVD jako originál, ale ještě jsem to neviděla... -
Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech
no ja sem cetla v bravu ze dicaprio JE efronuv vzor ty jo cetli ste to o tom dicapriovi prej je "mamincin mazanek" lol *15* -
Re: Tenkrát v Mexiku
presne chudak tak krasny oci a oni mu je klido vezmou *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech
jj sem ráda když mám něco do zbírky *4* -
Re: Re: Re: Role Střihorukého Edwarda
hele tv program ale tak asi 2 roky zpatky:-)pač už asi3 roky zbírám články a výstřižky o johnnnym ale nwm třeba to někde na netu najdeš. *4* -
Ewa Farná, ta se může jít taky ... -
Také kupuješ občas InTouch? *1* Donedávna jsem ho také sem tam koupila, ale od té doby, co před Vánocemi napsali ten článek JD + Vanessa & jeho bývala Kate Moss a její přítel, ho nekupuji. -
Re: Re: Role Střihorukého Edwarda
Zkolaboval? Jé a nevzpomínáš si, kde jsi to četla?