-
Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech
jo ja myslim že efronuv vzor je dicaprio ,ale za to vim že deppp je vzor farný a blooma *4* -
Re: Role Střihorukého Edwarda
no oni sou oba takový cvoci :-) a hlavně mají takovou extravagantní duši. možná chtěl johnnyho jen prosadit. no ale hlavně hledal někoho hubeního do toho obleku. četla sem že johnny dokonce skolaboval při natáčení.nakonec vzniknul uža film a ja sem jim oboum vděčná. -
no toho mám ráda ale johnnyho rači,jinak sem četla v časáku že to chtěl deppovy vyfouknout ale pak z toho něak sešlo,nic méně časákum se stejně nedá věřit. *4* -
zaujal ho protože to byl stejnej vyvrženec společnosti jako Edward...že měl v očích něco zvláštního a samozřejmě taky protože si ihned rozuměli, prostě mluvili stejným jazykem jestli víte co myslim:) -
Tenkrát v Mexiku
Nemyslíte si že je krutý jak v tomhle filmu přijde o oči? Dost krutý a dost nechutný!!! *5* *9* -
Samozřejmě " TY OČI"!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Penelope Cruz v pirátech
jo. Mně by taky odvezli do blázince. Depp je pro Efrona vzor ale takovej šampon se do pirátů fakt nehodí. Kdyby tam hrál tak se v tom blázinci zastřelim!!!!!! -
Role Střihorukého Edwarda
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo víte, proč si pro roli Edwarda vybral Tim Burton Johnnyho. Jestli je to třeba něco, čím ho prostě zaujal na první pohled nebo tak :-). Díky :-). *4* -
Já bych asi nepřežila účast Roberta Pattinsona *13* -
Re: Re: Re: Idol nad idoly
krasne receno a za ty preklepy se neomlouvej nikdo neni dokonalej (krome johnnyho) *4* -
Re: Re: Idol nad idoly
*1* *1* *1* presne -
no me by odvezli blazinec mame hned vedle skoli -
Re: Re: depp
http://www.facebook.com/group.php?g id=301732336957 -
všichni z hsm ,montana ,jonas nebo dicaprio omg ,to bych asi umřela na zděšení *16* *9* *9* -
Re: Penelope Cruz v pirátech
wow penelope mi nevadi spis naopak ji mam rada ale kdyby tam mel byt efron tak to by me odvezli do blazince -
Penelope Cruz v pirátech
V pirátech z karibiku 4 by si měla zahrát Penelope Cruz, podle určitých zdrojů je její účast v jednání.
http://betty-johnny.b log.cz/1002/penelope-cruz-v-piratec h-4 -
Re: Hlavní fotka
myslím že zas tak hrozná není.. je nová asi tak půl roku, a tak často to ti správci rozhodně neobměnujou..můžem být rádi že na ní vypadá skoro stejně jak ted..samořejmě nosí vousy atd, ale chci tím říct, že strašně moc lidí tady má fotku třeba kdž jim bylo 10 let, ti "dětští herci" a dneska jim je 20..takže je tam fakt nepoznáte.. ještě nedávno to tak bylo u všech herců z HP třeba.. takže Deppa rozhodně obměnovat nebudou, když už "neroste".. spíš by se měli zaměřit fakt na některý lidi kteří na té fotce vypadali úplně jinak, jebo ji ještě mají z nějakýho filmu..ale ti správci na to kašlou.. -
Re: Hlavní fotka
mě se líbí ,nechci aby tam pusobyl ja vandrák,to on tak prostě někdy vypadá. a proč taky na týhle mu to sluš *4* -
Re: depp
hele já se tam chci přidat a nemůžu to najít napište sem pls odkaz *3* -
Re: Re: nej a nej
Strach a hnus se mi moc líbí ale nepovažuju to za jeho nejvydařenější ale musíte uznat (kdo to viděl) že je to 1. sranda (ta první půlka je fakt dobrá *1* ) a 2. je to skvěle zahraný, fakt by mu všichni věřili že je zrovna teď úplně mimo a vidí já nevim co no prostě si myslím že je to skvělej hereckej výkon jakej by většina skvělejch herců nedala, ani kdyby zrovna byli sfetovaní a to já dokážu ocenit.
Záleži však na vašem názoru *4*