Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

A proč "přelouskal" pár knížek? Jako proč musel nebo...jako co?! *1*
  • Re: Otázka

1. Vzhled-občas vážně vypadá jako strašák
    *9* 2. Chování za 1 *14*
  • zewla

Re: Jump street

Já to celkem sleduju. Některý díly jsou úplně dokonalý, některý jsou celkem nuda (většinou kdy tam není Johnny:D) ale nejvíc mě štve, že to v televizi přehazujou, nedávaj ty díly postupně a to je pak na houby. No prostě musíte chytnout ten správnej díl:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: I love him!!!

jestli takhle mluvís normálně tak to potěš...a problém nemám s tebou, protože tě neznám, ale s tvym slovníkem..když se neumíš vyjádřit slušně tak se radši nevyjadřuj vůbec. A netušim proč bych to měla řešit někde jinde když to píšeš sem...trochu si rozmysli než něco napíšeš *7* *9*
  • antidicaprio

Re: Otázka

co bych mu vytkla? no jedině tu přehnanou extravaganci ,je skvělej a to jak chodí je jen jeho styl to se mi líbí no ale někdy to přežene . na jeho chování mi nic nevadí ,zatím,kdyby se choval jinak tak by mě nezaujmul *14* *14*
  • agnes1111

Otázka

Co by jste Johnnymu vytkli:

1. Na jeho vzhledu
    2. Na jeho chování
  • agnes1111

Re: Jump street

Dneska jsem koukala na 60. díl a prostě... ty jeho úsměvy, grimasy, atd. Jednou jsem někde četla recenzi na film PE a psali něco v tom smyslu, že Johnny hraje mimikou a někdy už jenom tím, jak se podívá můžete uhádnout, co se stane dál... a je to pravda.
  • Re: Re: Re: Re: Re: WOW

A navíc nesnášim taky modrooký blonďáky. *9*
  • Re: Re: Re: Re: WOW

Já to taky žeru.
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: WOW

jo to je pravda. Má nádherný čokoládový oči. A když se podívam na fotky jeho dětí tak to zdědily. To je dobře. *14*
  • Re: Re: Re: Johnny :-***:D

Přesně. On do svejch rolí dává srdce. A to je to nejlepší co může bejt. Třeba kvůli Jackovi v pirátech prej přelouskal pár knížek čemuž i docela věřim.
    *7*
  • Re: Jump street

Víš mně se to moc líbí. Já mam docela ráda starý filmy a seriály. I když nechci urážet dnešní kriminálky. Ty jsou taky super. *4*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Jump street

sekla ses,on nemá dvě h ale dvě n. *1* ale já vím sem ta poslední co může někoho opravovat *15* jinak sammy ,co myslíš tím jak to? jako jakto že nás to nebaví? no já ani nwm mě se to asi nelíbí že je to tak starý když to srovnám třeba z kriminálkou miami tak je to takové nudné *3* jinak vy,co se vám to líbí tak to neberte špatně ,každý ma jiný vkus *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Jump street

johhny depp mtmr :-*:-*:-*
  • Re: Re: Re: Re: Jump street

johhny depp mtmr :-*:-*:-*
  • Re: Re: Re: Jump street

Jakto???
    *7*
  • Re: Re: Re: Jump street

Jakto???
    *3*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

mluvíš mi z duše *4* nedá se to vysvětlit ,ta jeho mimika ta je nejlepší *3*
  • Re: Re: Re: Johnny :-***:D

Přesně...on má něcco v sobě...něco střašně charizmatického, něco, co tě donutí se na něj dívat....a ty jeho výrazy v obličeji...prostě nemám slov...to se ani slovy nedá vyjádřit, ta dokonalost...prostě THE BEST *14* *14*
  • Re: Jump street

Já se taky dívám...ale jen kvůli němu, protože je tam nejkrásnější....tak krásný a mladý...škoda že není pořát mladý *14* *14* *14* Je tam prostě SEXY *8* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit