-
Cool
Co říkáte Johnnyho stylu oblékání? -
Re: Re: Re: Re: WOW
tmavý oči ,tmavý vlasy....podle mě je to dvakrát tak hezčí než modrookej blondˇák ,nebo ne? -
Re: Re: Re: Re: Johnny v Praze?
hele já tu bydlim,budu čekovat a když na něj narazim tak ho honem někam zašiju a dám vám vědět,ok? *14* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: WOW
Ale nahodou je to hezke...když třeba v piráterch je namalovaný a kolem očí to má tmavé že, no a když se na tebe podívá tak ty oči tak vyniknou na tom bilem...upe ty jeho pohledy žeru... *8* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
Re: Re: Re: Johnny v Praze?
Někde na ulici? To se mám jako přestěhovat do Prahy? Na jak dlouho? -
Re: Re: WOW
jj toho sem si taky všimla,ale co chceš ,indian ...teda skoro *3* -
Re: Re: New fotka
Promiň že píšu tak pozdě, sem byla na horách a nebyl tam net. Myslím tu poslední co tam je, jak tam má jen hlavu -
Re: Re: Johnny v Praze?
hele holky nevim kdy a kde...každopádně náhoda je blbec takže ho vždycky můžeš potkat někde na ulici a když ne tak si cestu k němu prostě probojuju. *3* -
Re: WOW
Jo jso fakt skvělí, navíc strašně fascinující *14* Mou kámošku strašně deprimujou, páč mu většinou nejsou vidět zorničky a to ju strašně štve. Vážně, skoumaly jsme to už tolikrát a zjistili jsme, že je má tak tmavý, že mu většinou nejsou vidět zorničky *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: I love him!!!
holt ty "Re:" nejsou moc chytře vymyšlený.. -
to bylo na Sammy.. ta se ptala"jsi tady??" -
teda jestli to bylo na mě? *4* -
Re: Re: Re: Re: I love him!!!
hele ,máš pravdu já sem asi vážně moc malá,páč sem tě nepochopila *9* -
Re: Re: Re: I love him!!!
"Jsi tady?" vole to je otázka.. prvně i utři mlíko z brady a pak chtěj pokecat.. takových pubertaček zamilovaných do jejich Jonnýska tu už bylo, je to trapný.. -
Taky jsem mu psala a autogram přišel, jen škoda, že to není jeho skutečný podpis *9* -
hele tak se zaregistruj ,nebo máš skype,facebook....?já bych o něm klidně pokecala -
WOW
Má ty nejúžasnější, nejkrásnější, no prostě nejvíc božské oči na světě....když se podívá tím "jeho" pohledem....uáááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Myslím si, že když navštívil nějaký Srbsko, tak by mohl zavítat i k nám do Čech. A neni to tu žádnej zapadákov!!!! *5* -
já jsem si mu před Vánoci napsala o autogram a jsem moc zvědavá, jestli mi přijde odpověď!(Doufám, že jo.) *15* -
Re: Re: I love him!!!
Jsi tady ???