Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

Re: I love him!!!

no klidně.
  • Re: tv

naprostá pravda ta socha je děsná!!!
  • Re: Re: Titulek

Nalákat? co třeby na mě?? (jsem holka)
  • Re: Johnny Depp v ČR

Já s tebou naprosto souhlasim. Anglicky sice nemluvim moc dobře, ale od čeho je tlumočník, že? *1*
  • I love him!!!

Já ho naprosto zbožňuju. Nechcete se mnou o ně pokecat pls? *8* *15* *14*
  • agnes1111

Re: Johnny v Praze?

Kdy? Kde? Jeduuu
  • wendy92

Re: Re: Piráti 4

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me...
    Ať teče rum!!
  • antidicaprio

Re: Johnny v Praze?

snad,ale ja bych se k němu stejně nedostala *9*
  • antidicaprio

tereza

jedna holka mi v jednom kuse nadává za to co sem napsala o dicapriovi,těm lidem sem se omluvila a slíbyla že dám pokoj ale ona má furt něaký žvásty . já ji nechápu dávno sem to uzavřela a dala pokoj ale vona věčně něco, já chápu že to ty lidi vytočilo ale chtěla sem aby se něco dělo a navíc sem ani nečekala že se to tak zvrtne. já tomu jejímu chování nerozumim ,myslí si že když je ted cca 5 dní správce tak je jako cool nebo nwm. hele jo pochopila bych, že by mě denně otravovala když sem se hádala ale ted? jo byla to možná chyba ale já bych to přirovnala: alkoholik přestane pít lidem se omluví a neví co víc pro to udělat no ale někdo by mu denně nadával ,do ochlasty...nic by se nezměnilo já nwm jestli jí to tak šíleně vytočilo nebo musí někomu poroučet??? *9* hele chápu že vás to nezajímá i správce že ten můj ubohej výlev smaže ,ale já se jen potřebovala vykecat ,tak dík *4*
  • Johnny v Praze?

tak se možná Johnnyho v Praze dočkáme...s Angelinou má natáčet film The Tourist a ten by se měl částečně natáčet v Praze a částečně v Benátkách tak uvidíme co bude *3*
  • wendy92

Re: New fotka

O jaké fotce mluvíš?
  • zewla

Re: ach jo...

Hele neurážej je mi 14 jo *1* a nejsem do něho platonicky zamilovaná, jen ho zbožnňuju jako nejlepšího herce všech dob *14* *1*
  • zewla

New fotka

Hele jak stará je ta fotka?? Jesi je někdy z dřívějška nebo jesi je letošní... No Johnny tam vypadá nějak divně. Je takovej bílej, skoro jako kdyby byl nemocnej(nebo jako by mu bylo blbě) Vážně zajímavý *1*
  • Supér

I love Johnny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sweeney.sparrow

Re: Piráti 4

jooooooooooooooooooooo hou jjjjjjjjjjo hou piratskej zivot mam rad ja sem tak stastna jjjjjjjjooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo
  • antidicaprio

ůůůůůůůůůůůůůůůůů
  • agnes1111

A kapitán nám zatím chybí a je v L.A.
  • wendy92

Piráti 4

Černá perla vyplula.. právě se začali natáčet Piráti 4:
    http://lenoxa.blog.cz/1001/perl a-vyplula
    *3* to chce oslavu!!
  • wendy92

Re: Re: Johnny c ČR

Nene neukradla.. *4* přece nemůžu takovým krásným a skvělým dětem urást tátu a takové skvělé zpěvačce a osobě jako Vanessa partnera.. jsem ráda že jsou spolu jsou štastná a krásná rodinka..fakt by stačil ten památníček a fotka *3*
  • sweeney.sparrow

Re: kdo?

no jeste asi pred rokem bych rekla jack ale z toho uz sem trosku vyrostla a mam radci sweeneyho ale to neznamena ze jacka uz ne jacka taky *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit