-
Re: Re: Jump street
ja sem taky videla kousek jednouho dilu ale nevim jakyho a taky me to moc nebavilo -
Re: Jump street
no podle mě je tam pěknej ,ale viděla jsem jen jeden díl . bohužel mě to nebaví. *5* *3* -
Jump street
Ahoj nekoukáte někdo na Jump street? Já jo a myslim si, že je to úplně boží. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: I love him!!!
Myslíš? Já takhle mluvim normálně a kdo se mnou má problém tak ať si ho vyřeší jinde.
Já jsem sichtěla jen popovídat ale s váma to asi normálně nejde. *16* *8* -
Re: Re: Johnny :-***:D
to jn ,on je takový šašek a ted to myslím v dobrám ,prostě má něco osobytýho ,jinýho a tím je něak odlišnej nedokážu to vysvětlit ale to je to co se mi na něm tak lábí *4* *4* a není to asi nej herec on je nej herec *3* -
Re: Johnny :-***:D
*bavit... -
Johnny :-***:D
Johnny je asi ten nejlepší herec na světě! *1* *14* Jeho hraní je tak originální,dokonalé , vtipné a zároveň sexy:-* Je Boží vždycky se musím smát,když ho vidím někde hrát a to si myslím,že je u herce nejdůležitější,když umí bavot lidi.. *4* -
Re: Re: alenka v risi divu
hele laskavě mě nepoučuj jo *16* -
Jak mimčo? Spíš jako třináctiletý tele, který si právě koupilo slovník sprostejch slov a rozhodlo se to beze zbytku využít *9* *7* -
Johnny si opět zarežíruje
Johnny Depp bude režírovat dokument o svém dlouholetém příteli a zpěvákovi Rolling Stones - Keithu Richardovi.
http://betty-johnny.bl og.cz/1002/johnny-depp-bude-rezirov at-dokument-o-keithovi-richardsovi
kdyžtak to můžete někdo napsat do novinek.. mě to nejde -
Re: Děti
co????????? *7* co je to za blbost *7* -
ne asi to fakt nejde když se chováš jak mimčo.. *9* -
Re: Re: Re: Re: I love him!!!
Hele vlez mi do prdele. Jestli ti na mojí osobě něco nesedí tak si di stěžovat jinam. Myslela jsem, že normálně pokecáme, ale jak vidim, tak to asi nejde!!! (kurva) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Děti
Co to je za kecy.. proč by ji měl mít radši.. z čeho tak soudíš?? *7* -
Děti
Jsem tu jediná, kdo si myslí, že má Johnny raději Lily než Jacka? -
Re: Cool
to je snat to jediný co bych mu vytkla *5* i když chápu ,je to jeho styl tak ad si chodí jak chce ,i když mi příde že občas to opravdu přepískene. některý jeho modeli sou ale best....ad žije extravagance. -
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
JJ souhlasim -
Re: Re: Re: Re: Johnny v Praze?
no pokud nejsi z prahy tak to máš problém...to se k němu asi opravdu budeš muset probojovat nebo můžeš sedět doma na zadku a zoufat si *3* -
Re: Cool
Jak kdy....ale víc mu sluší kratší vlasy než ty delší...bych řekla... *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
Na 110%....já žeru takové typy... *14*