Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

Re: Jooo

lidé nevedu,rači facebook
  • antidicaprio

Re: Johnny Depp v ČR

unýst ho,to ne to by sme na něj byli hnusní a to já nechci *9* nwm něco vymyslete a já se rozhodně připojím *4* poslat něco jeho manažerovi ,nebo co to je ,taky by sme mohli stávkovat že ho tu chcem ,sepsat něakou petici a nebo prostě počkat snad se objeví *14* ale pro mě to stejně nemá cenu páč vím že se k němu nedostanu ,kdybych se mezi ty lidi snažila vecpat tak mě stejně něakej (nic proti) cigán zabije *9* mohli by sme mu udělat taky sochu nebo něákej oltář *15* jj kraviny ale ja nwm bylo by super kdyby najednou s nim dorazili i něaké oblíbenější hvězdy třeba efron ,avril,britney atd to by se k nim všichni vecpali a měli by sme prostor *5* *5* *5* *5* *5*
  • agnes1111

Jooo

... a co takhle jeden večer založit stůl na chatu na lide.cz a kecat?
  • agnes1111

Johnny Depp v ČR

Děvčata a chlapci (pokud tu také nějací jsou)

Čtu si tu tak diskuzi a koukám, že nejsem jediná, kdo chce Johnnyho v Česku. Tááákže, co pro to uděláme? Chce to nějaký spiknutí, plán, tajnou akci... nebo Johnnyho unést a nechat si ho tady... *3*
  • agnes1111

Re: Re: Re: česko

Téééda, takových důvodů, proč by sem jel... a co kvůli Tobě? To je důvod! ( a nemyslím to jako ironii)! *4*
  • agnes1111

Re: ach jo

No, já jsem teď na poloviční cestě ukecat mamku, aby mě pustila na premiéru POTC4 do paříže... držte palce
  • agnes1111

Re: Re: nwm

"Srdeční záležitost!" napasta do žákovské. Co víš, třeba tě klepne až ho uvidíš... *14*
  • agnes1111

Re: anketa č.2

Tak u Sweeney Todda zrovna ne, ale Veřejní nepřátele... to bylo něco pro mé slzné kanálky
  • agnes1111

Re: Titulek

Tak, já osobně bych do té petice šla... poslali by jsme Johnnymu srdceryvnou pozvánku, ale... je tu velké ALE. Museli by jsme ho na něco nalákat... *7*
  • antidicaprio

hhhhhhhhhhhh

hej jako proč mi to mažeš,nebylo to sprostý!!!!!!!!!!!!!!!!zato tohle je podraz
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Titulek

je to všude to je nejhorší ,navíc je to dost stupidní.
  • sweeney.sparrow

Re: Re: Titulek

ja bych taky rada videla roberta strasne se mi totiz libil ve stmivani ale hms nebo hannah mnntana to primo nenavidim vzdyt hsm nema hnedle zadny dej a je to ptakovina a hannah montana taky
  • antidicaprio

Re: Titulek

to asi ne. bylo by dobrý sepsat něakou petici že ho tu fanoušci chtěj a pak mu to poslat třeba by ho to vzalo. JJ je to nerealný a navíc by to málo kdo podepsal ,co já znám lidi okolo mě tak ho bohužel nesnáší *9* vládne jim hsm a hanah nebo stmívání no ale pattinsona bych taky ráda viděla *3*
  • antidicaprio

Re: anketa č.2

sweeney , co žere gilberta ... *9* ale taková hrůza to nebyla spíš mi to bylo líto *4*
  • wendy92

Titulek

Ale je to pravda, kdžy navštívil srbskýho prezidenta tka proč nenavštívit českýho že.. napiště někdo Klausovi at ho pozve.. *1*
  • sweeney.sparrow

anketa č.2

lidi u jakyho johnnyho filmu jste breceli nebo vas dojal ja treba brecela na konci sweeneyho todda to jsem byla docela v soku nebo u strihorukyho edwarda.
  • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: nwm

*1* *1* *1* *1* souhlasim
  • antidicaprio

Re: Re: nwm

by ti tam mohla napsat že si jela navštívit kamarádku co s hrozněěěěěěěěěěě dlouho neviděla (vlastně celí život *1* ) ja bych se s tim nesr... bych to zatáhla ale nwm jak bych se s toho pak vyvlíkla .
  • sweeney.sparrow

Re: nwm

no kdyby prijel tak by u nej byly hned vsichni to mas pravdu ale stejne bych do prahy jela ale byla by docela sranda kdyby to bylo o skolni den by me zajimalo co by mi mama napsala za omluvenku ,,jela se podivat na johnnyho deppa" to by asi nasi tridni klepla *1*
  • tv

Ahoj lidi docela by me zajímalo jak ta socha teda vypadá:D ptž to co řikali že se to vůbec Johnnymu ani nepodobá:D No trapass chudák Johnny:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit