Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Re: Re: Johnny c ČR

Tady máš Deppa v Praze - fotil to českej fotograg Kratochvíl, Johnny je až dole:
    http://sabkyyyy.blog.cz/0912 /antonin-kratochvil-fotil-bowieho-d evita-i-deppa
    A tady jde Vanessa s Lily-Rose po Praze:
    http://betty-johnny.blog.cz /0909/s-dcerkou-v-cr
    ...
  • antidicaprio

nwm

no jo ale když tu už byl tak sem znovu asi nepojede ale i kdyby přijel tak se k němu všichni naser...a ja se tam nedostanu *9* znám se ,na super stár sem se taky nedostala až k nim ale asponˇ sem je viděla na živo . Ale nakonec sem ulovila i par autogramů.
  • antidicaprio

Re: Johnny c ČR

maš něaký odkaz nebo něco kde sou fotky deppa v praze???
  • wendy92

Johnny c ČR

J ale je možný že někdy přijede do ČR, letos tu byli třeba Antonio Banderas bo John Malkovich, a Malkovich tady dostal nějakou cenu za celoživotní přínos filmu.. a jelikož se Johnny Depp stal letos hercem desetiletí (viz životopis), a tak jsem si jistá že za takových 10, 20 let taky dostane nějaký ocenění nebo poděkování za celoživotní přínos filmu. Vždyt tolik filmů co natočil se staly trháky. No a proč by při takové příležitosti také navštívil Prahu bo ČR...co? *4*
    A taky mě mrzí že už je to tak dlouho co tu v Praze byl, když natáčel Z pekla.. dokonce tady byl i s Vanessou a maličkou Lily a viděla jsem fotku Vanessy s Lily jak se prochází po Praze.. *4* ale stejně bydlím na druhým konci republiky, ale kdybych to dřív věděla tak si sbalím saky paky a frčím si to do Prahy s památníčkem a fotákem.. *1* *1*
  • Re: Re: Re: česko

no když jel do nějaké p***** kdesi ani nevim kde tak proč by nemohl jet sem?? Vždyť jsme taky celkem známí a navíc už tady byl, takže co víš *1* Naděje umírá poslední *4*
  • antidicaprio

ach jo

hej já vím jaká je to kravina ale taky je vám jíto ,teda jestli ste tam nebyli že ste johnnho propásli????Mě teda strašně *9* jo bylo mi6 a netušilůa sem že existuje ale byl jen několik zastávek od mě . vždycky když du po místě kde šel tak si to vyčítám ,byl v praze a v kutný hoře a ja ho mohla vidět . Mě o nic jinýho ani nejde . Jen bych ho viděla,já vím tak málo stačí k děcké radosti... *11c* jo kdybych bydlela ve třeba Zlíně tak by mě to tak neštvalo pač by byl daleko ale ja ho měla pod nosem. ach jo . pls neřešte ty mí výlevi ja sem si potřebovala vylít srdíčko. *4* jo a ještě něco mě tak štve ve Zlíně bydlí moje babička a byla tam anna sofie robová nebo tak něak a jááááááááááá jíííííííííííí propásla omg ja sem takovej smolař!!!!!!dík už je mi líp *4*
  • antidicaprio

Re: Re: česko

hej to sem sem taky chtěla napsat ale pak mi to přišlo jako blbost ,podle mě by sem kvuli tomu nejel *9* *3*
  • zewla

Re: česko

Co kdyby tady někdo vyrobil taky jeho sochu? *1* *1* To by sem přece musel přijet ne?? *1* *1* *15*
  • antidicaprio

Re: Re: česko

praha je jedno z nejznámějších světovích měst v kterém je hromada památek. muže tu představit něaký film. moh by se až bude starší nudit a tak by moch jen tak jezdit po okolních státech. Kdyby byla 3 světová válka tak by se tu moch zašít. moch by dostat něakou nemoc a sem by se šel léčit,no otom sice pochybuju *9* muže tu natáčet,Z pekla se tu taky natáčelo. sou to sice kraviny ale něco by se mohlo stát *5* *5* *5*
  • wendy92

Re: česko

Silně pochybuju.. co by tady prohoha hledal..xD
  • antidicaprio

česko

hele a myslíte že se johnny uběví někdy zase v česku???? *7* *7* *7* *14*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: socha

tak něak,ale je to pěkný a super
  • antidicaprio

Re: socha

jestli nekecáš,o čem nic proti pochybuju ,vyfotíš se s ní??? a poslala bys mi pls fotku ???
  • wendy92

Re: Re: socha

Ne ta socha se mě osobně teda nelíbí.. není mu vůbec podobná *1*
  • terishek

socha

lidi sem ten nejštasnější člověk na planetě!!! já se pojedu podívat na sochu JD *3* *4* yahooooo 27.+ odlítáme yahooo
  • zewla

Re: socha

Hele viděli jste tu sochu?? Ja sem viděla nějaký video na you tube a pár fotek. No a myslím si, že si tam Johnny není moc podobnej. Kdybych nevěděla že to není on, tak bych ho asi nepoznala..... Co si o té soše myslíte vy???
  • wendy92

Re: Re: Re: socha

J tak já když sem přidávám některý nový fotky, z japonské premiéry, press konference apod. tak to mám všechno z tady těch blogů.. *1* a ted je tma mimochodem fotka jeho úplně nového tetování *4* má je ani ne měsíc *3*
  • wendy92

Re: Re: socha

Tak když budete chodit na některý blogy, kde jsou aktuální věci, tak k tomu najdete i asi 20 Johnnyho nových fotek. a některý blogy jsou fakt dobrý - sabkyyyy.blog, betty-johnny.blog atd. jsou tady v odkazech, a jsou tam pořád oktuální věci. Tady na osobnotech moc novinek o Johnnym není...
  • Re: socha

jj jsem si toho vsimla kdyz jsem sla na osobnosti a hned jsem chtela jit na johnnyho *4*
  • antidicaprio

socha

tak depp má sochu ,super *14* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit