-
Re: Johnny c ČR
Na co památníček a foťák?? By sis ho rovnou ukradla domů ne?? -
Re: Re: anketa č.2
u Gilberta, Střih. Edwarda a potom u Sweeneyho.. ale to nebyl pláš jako pláč ale pláč jako že mi tekly slzy ;-) -
Re: Johnny Depp v ČR
Okey.. já s kámoškou se přidáváme :D:D Unesem ho ;-) *5* -
Re: Johnny Depp v ČR
s tím unesením Johnnyho, bych brala hned :D -
:D
Honza je skvělej :D, někdy zkoušim zkouknout všechny 3díly Pirátů, ale u konce světa usnu, jsou dlouhý, ale skvělý :D, nejlepsi herec co znam ,...tešim se na dalsi díl :) -
To bylo taky dobrý ale já sem byla na koncu zhnusená jak tam vyjel ten obrázek toho chlapa jak vypadal doopravdy *1* -
Re: kdo?
Takhle obě dvě role jsou úplně skvělí, myslím si že více lidem se rozhodně líbil jako Jack ale mě osobně víc jako Sweeney *3* *14* -
Re: anketa č.2
no mě spíš dostal Kokain...to mi příde jako velký drámo.. -
kdo?
sweeney todd nebo jack sparrow????? *7* *7* *7* *14* *14* *5* *1* -
Re: tv
tak se na to mrkni třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=zojy 4Y16uC0 -
Re: Re: Re: anketa č.2
Mě taky Z Pekla to bylo fakt dost smutný *9* -
Sweeney byl dobrej, ale mě teda nejvíc dostalo Z pekla -
Re: Re: Titulek
ještě aby se k němu ta petice dostala, aby si to treba jenom ten manazer neprecetl, zmuchlal a vyhodil..... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
A co takhle jet za ním do Francie? Mozna by Vanessa nebyla moc nadsena, ale mame prece presilu *1* -
Re: Depp nejstylovější muž
Hmm myslím že by se na tom druhým místě mohl udržet zatím má 27% no a ostatní kolem 2% *1* *5* *4* -
Re: Re: Titulek
Náhodou v naší třídě je to dost oblíbenej herec. Já si totiž myslím že naše škola má aspoň trochu nějakou úroveň a tan neznám nikoho z naší třídy kdo by miloval HSM nebo Hanah Montanu a zase jsem slyšela že třičtvrtě třídy se líbil Sweeney Todd (možná taky trochu mím a kámoščiným přičiněním páč jsme to všem pučili aby se na to koukli *1* ) takže si nemyslím že je to až tak strašný... *7* Ale vážně mě nenapadá jak ho sem dotáhnout *7* *7* No myslím že ta socha nebo ten pomník je nejpravděpodobnější řešení... Nebo třeba tu udělat mega fesťák Johnnyho filmů... *7* -
Depp nejstylovější muž
Hlasujte pro Deppa jako pro nejvíce stylového muže!! Je hned 2. za Pattinsonem:
http://www.gq.com/how -to/fashion/201002/25-most-stylish- men -
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
ja bych ti poradila ja mam z ajiny 1 a kdyby jsme spojily slovni zasobu tak by z toho nejaka veta vznikla *4* -
Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
no já bych si s ním moc nepokecala sice mám z aj 2ale stejně nic neumim. ale i kdybych uměla tak ze sebe nevymášknu ani slovo *14* jen bych na něj hleděla a nic ale stejně si myslim že by se kolem nás mihnul a něak by nás neřešil ale mě by to stačilo jako zážitek na celej život *14* *5* *3* *1* *1* -
Re: Re: Johnny Depp v ČR
poslat mu dopis at prijede so ceska ze po nom fanynky touzi a ze by sme se sesli na jednoum urcitym miste o kterym by sme vedeli jenom my johnny a kdo by sepsal ze souhlasi tam by sme s nim pokecali a mame zazitek na celej zivot boze ja bych omdlela