-
Re: Re: Re: Re: Re: JD
Jo *1* -
Re: Re: Re: Re: JD
ty nmyslis treba jak tam stoji jack s britvou? a ma postoj jako sweeney -
Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Přímý přenos jsem nesledovala ale viděla jsem spoustu fotek a videí, opravdu mu to tma moc slušelo.. *4* A bylo to vážně perfektní. Ale mrzí mě že tam nebyla Vanessa, na společné akci byli spolu naposledy pře 2 lety.. *9* A jsem i ráda za nové fotky Lily-Rose a Jacka.. *4* -
ada
Zdravim! známý mi doporučil jednu stránku, na které získáváte body za různé věci např: přihlášení, zodpovězení otázky nebo shlédnutí videa...body můžete vyměnit za různou elektroniku, skejtové prkna nebo oblečení. Od doby, co se známý zaregistroval, to je 2 měsíce, má už doma PSP a trička... pokud chcete pozvánku, napište mi na e mail ironmaiden133@gmail.com NEBERTE TO JAKO SPAM NEBO REKLAMU, VEMTE TO JAKO INFORMACI, NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍM -
Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Hele a je to ještě někde na netu?? Taky bych se na to mrkla... *3* *7* -
Re: Re: Re: Diskuse
Já se u toho taky dost nasmála. Když jsem se na to poprvé dívala, tak jsem to brala vážně no a moc mě to nebralo. Pak jsem se na to mrkla znovu, zjistila že to má být nějakej pořádnej odvaz a úplně jsem z toho nemohla. Ta druhá půlka je taková zvláštní ale ten konec jsem moc nepochopila ale jinak to bylo super *1* *1* -
Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Ahojky,
tak jakpak se máte? Koukali jste se na netu na přímý přenos premiéry Alenka v Říši divů, která se konala v L.A. a účastnil se jí i Johnny Depp? Já jsem se tedy bála, že u toho nevydržím, ale vydržela; ehm do postele jsem se odebrala až v sedm ráno. Myslím, že to bylo pěkné a na úrovni. Holt Amaričani. Johnny se nám tam i pěkně oblékl (pokud nepočítám sako, které nosí snad stále)- mimochodem dost zajímavé kalhoty. Na zahraničním webu je dost odsoudili, ale mě se líbí, jsou takové stylové. A četli jste článek o tom, že se Johnny při natáčení Alenky... cítil osamocený a chyběli mu přátelé? Podivné. Člověk by řekl, že Tim Burton s Helenou mu budou stačit. Njn, náš Johnny. Tak zatím pa -
Re: Re: Re: JD
Hele ty asi znáš tu fotomontáž Sweeneasparrow co? *15* -
Re: Re: Diskuse
Strach a hnus.. to byla prdel, u toho jsem se fakt nasmála.. Johnnyho hereckej talent je obdivuhodnej.. *1* -
Re: Diskuse
ani moc ne , byla to pro mě nuda ale znám i horší filmy *4* -
Diskuse
Hele kdo tady viděl Strach a hnus v L. V.??? Mě se to totiž moc líbilo ale většina to strašně odsuzuje a tak tak bych chtěla znát názor někoho z fanklubu nebo tak co si o tom myslíte?? *7* -
Re: Re: Veterán!?
*1* *1* -
Kokain je jeden z mých nej filmů..fakt úžasnej příběh, ale na dlouhý výprávění jak řekla Veronika16.. a videoklip od Avril k Alence je vážně bombovej.. *4* -
Re: Re: Re: Re: JD
No v tomhle filmu je ale kapr docela dobrej. Tohle dokáže zahrát málokdo. Ale perfektní je ta scéna kdy ho naštve Ellen... *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
Re: Re: JD
on tam kapr hraje taky? *7* ja ten film nikdy nevidela sorry -
no on mi připadá že je takovej ubohej sladour . všechno mu zařídily rodiče a nebejt jeho slavného otce ,nwm jestli by z něho něco bylo . po pravdě se mi nelíbí ani jeho vzhled neříkám že slavní lidi musí být krásní ani že by měl bejt špatnej kvuli vzhledu ale když vezmu v potaz jak se na něm maskéři nadřeli a on má pořád takoví nepříjuemný výraz no.ani si nemyslim že má něakej extra talent ,jen zvyk na hraní. všechno to podtrhuje to že sem se z jednou holkou hádala a ona pořád jakej je depp idiot a tak no a ona měla ráda dicapria tak sem ji to vracela.v podstatě není tak zlej jen sem si to sama namluvila a nemužu a ani nechci se toho zbavit. -
Neberu ti tvůj názor na DiCapria, já jsem vůči němu nezaujatá, ale měla bych dotaz: Proč ho nemáš ráda? -
Re: JD
líbí ,až na kapra(dicapria) ale i on sehrál slušnou roli ,to uznávám -
JD
Líbí se vám film "Co žere Gilberta Grapea"? mě moc a ani nevim proč... -
Ale příběh je to hezký