-
Alenka
Tak už zítra jedu na "Álu" *14* -
Re: Tak alenka...
Ty recenze jsou někdy zbytečně kruté. Někdy mám pocit, že těm, co to píšou se nemůže líbit vůbec nic, že je nic neuspokojí. Jako kdyby nedokázali říct nic lichotivého bez toho, aby přidali i pár připomínek. Měli by se smířit s tím, že nikdy nic nebude dokonalé a ocenit ty filmy, které vážně stojí za to. Chtěla bych vidět je, kdyby měli natočit nějaký film. Prostě a jednoduše, recenze nesmíte brát moc vážně *3* -
Re: Re: Re: Alenka
ja už chci do kina na to ja se na to tak těšila ale uplně sem zapoměla kdy to bude v kinech a ted tady jedu diskuzí a vidim že už ste na tom byli vy se máte ja tam určo pojedu až naprší a uschne stejně jako s veřejnými nepřáteli to taky sem to vubec ještě neviděla a to už je na dvd *9* -
Re: Alenka
Tak jsem se dočkala taky, jela jsem se dvěma kamarádkama v pátek, jenže jsme viděli jen půlku filmu kvůli blbýmu autobusu... *16* *16* *16* -
Re: Čtěte
Mě se víc líbil rozhovor z novin Víkend -
Re: Čtěte
Jj ten je fakt perfektní.. konečně jsem se něco dozvěděla o Johnnyho nevlastním otci (tátovi Daniela a Debbie).. fakt krásnej rozhovor.. *3* -
Re: Re: Alenka
Byla jsem na Alence ve čtvrtek, a bylo to tak dokonalý že se to nedá popsat..to by bylo na dlouho, prostě trio Depp Burton Carter mluví za všechno, fakt záruka nezapomenutelnýho zážitku... *3* *4* -
Čtěte
Moc zajímavý nový rohovor s Johnnym:
http://sabkyyyy.blog.cz/1003/jd-r ozhovor-tyden -
ahoj. Já jedu na Alenku až příští tejden a už se strašně moc těšim!!!!!! Doufam, že mě to nesklame. Burton a Depp nikdy. *14* -
ahoj. Já jedu na Alenku až příští tejden a už se strašně moc těšim!!!!!! Doufam, že mě to nesklame. Burton a Depp nikdy. *14* -
Re: Re: Alenka
jj *1* už se to trochu vstřebalo a začíná se mi to líbit čím dál víc *1* už vím co to má za chybu.... ten film je moc krátkej na to, kolikse tam toho děje a chtělo by to rozvít ty postavy aby všichni pochopily jejich charakter... no jenže nemůžou natočit 4 hodinovej film..... *1* -
Já jedu až zítra. A byla jsi na 3D? -
Alenka
Tak co, kdo byl na premiéře?? Co na ni říkáte?? Já nemám slov... *7* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: CineStar
Alenka bude celá ve 3D, ale bude to samozřejmě dabovaný. S titulkama to bude jen ve 2D což je normální film *4* -
Prosím!!
Takže, ještě jednou! Tohle je váš mozek.. Ne to jsem nechtěla... Takže ještě jednou. Přidejte se do skupiny na facebooku o Johnnym Deppovi *3* *5*
a pište komentáře, přidávejte fotky atd. páč já to sama nezvládnu a tak vás prosím o pomoc *9* *4* *5*
Skupina: Johnny Depp cz stránka
kde?: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=327180873066
určo tam bude nějaká mezera navíc tak se první podívejte ten odkaz správně má bejt bez mezer -
Tak alenka...
Tak Alenka začíná dostávat pěknej kartáč a to to zatím viděli jen novináři...
Prej to je tuctovka a všichni čekali od Burtona víc.. A není tam prej domyšlenej děj no tak uvidíme *7* *1*
Stejně se toho nemůžu dočkat *14* *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: CineStar
No to snad ne!! Myslim že to bude celý páč to Burton točil schválně 3D *9* -
Re: Re: Re: Re: CineStar
Hele, ale 3D bude zase jen kousek filmu, ne? -
Re: Re: Re: CineStar
Hmm tak jsme jeli minule když jsme byly s kamoškama na Novým měsíci... Jedna šla dokonce kousek pěcha páč jí tam už nic nejelo... To naštve... -
Re: Re: Premiéra Alenky v Londýně
Já vim to sem taky viděla, dokonce jedno od nějaké fanynky kde byli vidět 5 minut jen jeho záda než se to rozjelo *1* *3*