Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: b

nemam zajem o tvuj skype nebo icq stejne bych to nenapsala ani by me nehlo bych nevedela jestli kecas *15* *1*
  • Re: Re: a je to jasný

*1*
  • johankaaa

Re: Re: a je to jasný

Konečně s čím naprosto souhlasím...
  • terishek

b

jo a s těma přezdívkama uvaujete trochu vy?? to tam mám napsat i hesla nebo co?? přece tam nenapíšu přezdívku i číslo abyste mě mohli otravovat třeba na icq nebo na skypu
  • terishek

!

tak pozor já sem neřekla že znám johnnyho osobně já s ním nebudu osobně!!to nedokážete pochopit že já ne ale múj tatka mi od něho sežene podpis a fotku ptz bude ai za 4 dnyv hotelu v kterém pracuje jeho přítelknyně na recepci?? to konečně pochopte a neřikejte že sem nějaká theresa když nejsem! jmenuju se sofie !! ale tereza mám jako 2 jméno!! a kdyby vás to zajímalo jak se tatka dostal do ameriky abyst emi konečně dali pokoj tak když my byli 4 tak se s mamkou jeli podívat do ameriky a zalíbilo sjim tam že se vrátili a na púl roku tam měli jet a já s nima ale babka s dědou je na letišit přemluvili at mě tady u nich nechají tak si mě babča s dědou vzali do péče a sem u nich a tatka se rozešel s mamkou (ale ještě nejsou pořád rozvedení..)mno a tatka se chtěl vrátit ale nedostal tu zelenou kartu nebo co ptz tam byl načerno no a mamka se o mě nezajímá ptz jí to moje babka nedovolí jí prostě nesnáší!!nevim proč to mi v životě neřekli ale snad se to dozvím..a ted je z tatky podnikatel a má tam domy a po 9.třídě se tam odstěhuju a budu tam bydlet a možná konečně uvidím osobne johnnyho nebo někoho jinýho..a ted mi dejte pokoj celej život sem vám tady napsala!! tak mě laskavě neurážejte a neříkejte že sem nějaká theresa..mimochodem co s ní všichni máte??
  • antidicaprio

Re: Re: Hádka

souhlasim z verčou,já bych se nechtěla hádat,ale znáte mě. mě to prostě nedá,štvě mě to a to jako hodně!a taky proč se nehádat? i když si myslim že s toho stejně nic nebude *4*
  • Re: Hádka

hezkej názor:) ale jsou tu někteří, co ji nenechaj být, protože se s ní chtějí prostě pohádat a abych pravdu řekla občas na to mám chuť taky když vidim ty hovadiny co jsou lidi schopný vyplodit. *3*
  • Re: a je to jasný

Hele možná je a možná neni, ale dokud tu neprudí je mi ukradená. Jestli začne to je druhá věc, ale pokud tady nechce dostat na prdel jako malý děcko, což předpokládám že je, tak tady nebude zas psát kraviny. Teda doufám:)
    Minule mi to dost stačilo a od tý doby si myslim že narušenejm lidem nepatří počítač do ruky..o to by se měla postarat její matka.
  • zewla

Hádka

Tak se na to vybodněte. Já bych taky chtěla vidět Johnnyho a tak, tak ji nechte ve svejch představách ať si to užije. Někteří lidi za to fakt nemůžou, může to bejt i psychická nemoc a podobně... Proč se tím zabývat, jako každýmu by se to líbilo a tak chce ve vás vzbudit závist a to není moc dobrá vlastnost. Prostě se nudí a asi ji baví někoho štvát, tak co, nudí se tak ji nechte, nevšímejte si jí a vona s tím po nějaké době přestane. A když ne, tak se aspoň můžete zasmát nad tím, co tam zas napsala za blbost.. *3* *13* *5* *5* *4* *1* *8*
  • Re: Re: a je to jasný

určo je to ona všechno je tomu podobný.
  • antidicaprio

Re: a je to jasný

mysliš? jako všechno tomu nasvětšuje ,ale nwm
  • a je to jasný

je to ona!!!!!! ta theressa je to jasný fakt hele před timhle se neskreješ *13* přizněj barvu a nelži
  • Re: asi ho chapu

Zajímavý rozebrání...asi jsi chtěla říct že tvý rodiče se taky rozvedli? *9* jinak si neumim vysvětlit že bys ho chápala..
  • Re: Re: Re: Re: Re: ................................... ..

cože? jaký číslo sakra? a tohle tvoje dojeb už sem tady taky dříve slýchávala...je mi to celý nějaký povědomý...
  • Re: Re: Re: Re: Re: ................................... ..

no to je uplna pravda tvl lidi to je fakt to nevidite jak ma tam 1234567891011121212 ja teda ne asi budu muset k ončnímu a nebo ona asi ma nejakej specialni profil od koho pak?od Johnnyho?tvl vrat se do reality a nejebej ovečky zezadu *13* *15*
  • asi ho chapu

Johnnyho Deppa primo miluju...je to muj idol asi uz od mych 10 let.....proc vlastne bral drogy?asi ho chapu...vsechny problemy se jednou nahrnou...rozvod rodicu,skola,kamosi...vsechno...zac ina to od rozvodu...nezda se ze je to tezke prezit rozvod rodicu..nekterym ro ani nedela problem,ale vetsine ano.Je to strasne tezke se z tim vyrovnat.hadky rodicu,vzpominku a myslenky ze uz nikdy nic nebude jak bylo....tohle Johnny nejspis musel prozivat....Vim ze ani nevi ze existuju ale i pres to je to muj vzor a mam ho moooc rada...♥♥♥ *14*
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: ................................... ..

tak to sem měak nepobrala ,takže ja sem slepa když za přezdivkou terishek nevidim žádné číslo,aha
  • terishek

sorry dojeb*
  • terishek

Re: Re: Re: Re: ................................... ..

menší prolem v tom že já mám za každou přezdíívkou nějaký číslo *3* dojep
  • antidicaprio

válku bych tady rači nerozjížděla. od ty doby co jsem začala s dicapriem,no víte co myslim. chodili mi věčně narážlivé vzkazy a malem mi i zmazali profil,tak rači bacha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit