Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci

To je dobrý, už to mám na Facebooku *3*
  • ! I LOVE JOHNNY DEPP !

Johnny má dobrý srdce! *14* Já ho žeru ! *14* *4*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: johnny

Abo, tak já ježíš samozřejmě vím že se nevzali, ale co na tom záleží jakej je mezi tím rozdíl? Žijí spolu 12 let, vychovávají 2 děti a oni sami řekli, že je to totéž jako by měli svatbu, takže...takhle jsem to myslela.. je úplně jedno jeslti měli svatbu nebo ne ale jsou prostě svoji..
  • agnes1111

Děti...

http://sabkyyyy.blog.cz/1005/depp-f amily-on-trip-2
  • Re: johnny

hahahahahaha *15* *15* *15* to je dobrý vtip!! *1* *1* *15* *15* *15*
  • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: johnny

Mimochodem k Petře: nemůžou se rozvádět, když se ani nevzali... *1*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: johnny

Ježíš proč ten bulvár čtete lidi *9* zbytečně se rozrušujete. Kdyby na tom bylo něco pravdy tak Angelina s Bradem jsou min. 8x rozvedení, 5x zasnoubení a mají 4 děti adoptovaný navíc.. tady ta diskuze teda upadá.. *7*
  • wendy92

Re: Re: Re: johnny

bože zbláznili jste se? jak můžete tomuto věřit, dyt je to k smíchu.. zewla má pravdu, vzpomentě si na Marion Cotillard když se natáčeli nepřátelé, všichni byli podělaní z toho že johnny se stopro s vanessou rozvádí..ale tady tomuto se musíte jen zasmát, tohle nemůžete brát vážně... třeba tady to nevypadá že by jim to neklapalo nemyslíte?
    http://betty-johnny.bl og.cz/1005/johnny-s-vanessou-a-dcer ou-vecerni-prochazka-29-4-2010
  • jackie28

Re: Re: johnny

to doufám protože bych nerada aby johnny odešel od rodiny víš?
  • zewla

Re: johnny

To je pěkná blbost.... *10* To zas napsal bulvár kravinu... Jako to už psali i o jnejch lidech a nikdy se to zatím nestalo..
  • jackie28

johnny

ahojky lidi já sem někde četla že Johnny chodí s Angelinou Jolie a kvůli tomu asi nechá Vanessu a děti *9* nevíte co je na tom pravdy?protože mě to štve. Johnny a Angelina?to nejde dohromady
  • jackie28

Re: Re: johnnýsek

budu muset hodně mě to láká *3* *1*
  • wendy92

Johnny děti new

Johnnyho děti a Vanessa navštívili Johnnyho na natáčení Turisty: *4* *4* *4*
    http://betty-johnny.blog.cz/1004/vanessa-s-lily-rose-v-guggenheim-museum-venice-28-04
  • Re: johnnýsek

Podívej se na to rychle, nevíš o co přicházíš *3*
  • Re: Nudáá

Pěkný, ale nebudu tvrdit, že by mě to překvapovalo *1* ...
  • misuleee

Re: nj

Ale tk jako se podívej třeba na Justina Biebra nebo tak.....my pstě máme rády jeho hraní(jasně že i vzhled ale tk...) no pstě podle mě není jen idol teenagerů ale světově uznávaný herec!!!
  • antidicaprio

jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci

30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!
  • jackie28

Re: Re: johnnýsek

no jasně když tam hraje Johnny tak to je stopro supéééééér *3* on umí zahrát všechno *15*
  • antidicaprio

Re: Nudáá

hezký
  • zewla

Nudáá

To je děsný, už jak dlouho se tu nic neděje....
    Tak jak se vám líbí ty nový(možná už starý) fotky?? Jak je tam Johnny s Burtonem?? Mě přijdou úpně dokonalý :D *1* *1* *1* *15* Jak je tam Burton celej v černým a Johnny tam hraje všema barvama *3* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit