-
Re: Re: Re: Provence
myslim s tim stanem *1* -
Re: Re: Provence
*1* vtipná představa *1* -
Re: škoda
Jo, už zase *1* -
škoda
něak nám to tu umrtvělo :-( *9* *9* *9* *1* -
ok
já vím, že neni vhodný to sem tahat ale Nemáte někdo adresu na Slashe (Saul Hudson)? Chtěla bych si napsat o autogram. -
Re: Re: Všechno nej.....
No tak nějak, ta škola mě zabije... jednou.... *10* -
Re: Re: Re: Re: Provence
Jé dík *1* *14* už se na POTC moc těším *1* jo kdy bude ta premiéra?? *1* -
Re: Re: Re: Provence
Já tě beru... na premiéru POTC4 *3* -
Re: Všechno nej.....
no ja sem teprve ted zjistila, že měl narozeniny tvl ja vůbec nemám na net čas díky škole no zvláště na osobnosti no všechno nej :) -
Re: Re: Provence
Jé nechce te mě vzít sebou?? *1* Mám takovej mega stan *1* *1* -
Re: Provence
JD bydlí dole na francouzské riviéře a pochybuji, že bude nadšením skákat, až tě uvidí se stanem u polenice. *1* -
Provence
Ahoj, za par dnu se chystam do Provence:) Nevi nekdo kde Johnny bydli? *14* *14* *14* *14* -
Všechno nej.....
Ještě dodatečně všechno nej. Dřív jsem se sem nedostala. *15* -
Happy day
Všechno nej nej nej k narozeninám *3* -
za 61 minut dvanáct
Skoro s křizkem po funuse, pardon narozeninách, se take připojuji. Hodně úspěchů a dalších pěkných filmů přeji (to hlavně pro sebe no :P) A když už jsme u toho, tak žádné klepání bačkorama, pěkně nám tu ještě pobuď. No a co budem povidat, co kdo chce ví nejlíp sám :D -
Re: narozky
všechno nejlepšíííííí !! *14* -
taky se přidavam
Všechnoooo nejjj Johny ses ten nejlepčí ze všech moc ti fandim at dostanes dalsi super role a at se ti vsecko dari!! *1* *1* *1* -
Jéé
Taky si to neodpustim *1* Všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejlepší k narozeninám, pozdravuj Vanessu a děti *1* *1* *14* -
Hodně štěstíčka a zdravíčka Johnny
Johnny...už ti táhne na 50 ale mě to nevadí...mám tě ráda takovýho jaký jsi...je mi jasný že tohle si nejspíš nikdy nepřečteš ale i tak ti chci popřát všechno nej nej nej nejlepší k narozkám...:-* *14* -
:-*
všechno nejlepší i ode mne pro toho nejcharizmatičtějšího chlapa s velkým Ch! ať si kdochce, říká, nějakej Efron nebo Bloom ti nesahají ani po kotníky! *14*