-
Re: ahoooj
dík *4* *1* -
ahoooj
Ahoj děcka..sem tady po 3 týdnech a dvou dnech zpět:-)takže jestli mi chcete někdo zanadávat tak ted máte přiležitost .Jinak všem přeju hezký zbytek prazdnin:-) -
Můj názor
No já osobně nejsem štastná z toho že se točí další Piráti.. a to hlavně proto že tam skoro nikdo nezbyl, nejen že tam není už Keira Knightley ani Orlando Bloom, ala taky to má už jiný režisér.. zato tam je nějaká sexy pistols Penelope Cruz.. takže Piráti budou něco úplně jinýho, myslím že jako trilogie to bylo perfektní a mělo to výbornej konec, a zase to otevírat mě přijde blbost.. ale je pravda že Johnnyho to baví, a natáčí je proto že ho to baví a ne proto co tomu řeknou někteří fanoušci (a taky za to dostane pěknej balík samozřejmě)..xD
Ale já si nemyslím že by byl Johnny jen Jack Sparrow, on natočil předtím i potom mnoho skvělých filmů, který se vryly do paměti.. spíš to je partner Tima Burtona a Heleny Bonham Carter než Jack Sparrow..ptž jejich filym jsou legendární *1* *4* Ale hlavně je to "nejvšestranější" herec, zahraje horor, muzikál, komedii i pohádku, a fantasticky.. i když už do Johnnyho nejsem zabouchnutá jako dřív tak to pro mě bude vždycky "pan herec".. *3* -
Re: Pane bože,
Tak vám dámy děkuji za přízeň a že jste mě nevrhlli do podsvětí za mé zcestné názory... *4* -
Dávám souhlas.
Můj první film co jsem s JOHNNYM viděla byla Čokoláda.
tam byl bezva.Pak jsem viděla ,,Střihoruký Edward"a od té doby to je můj Nejzamilovanější film na světě a nikdy mě nepustí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Potom jsem jela všechny filmy (krom hororů)až po alenku.
Ti piráti to není špatný film,ale je dost strašidelný.
A vůbec,drtivá věčina miluje Johnnyho jen kvůli pirátům a to není ,,láska" podle mě musí každý vidět alespon 3 filmy aby měl nárok ho mít rád.
Jo a miluju ještě Benny a joon a karlíka *4* *4* -
Jo ja si myslim ze je sladkej od Strihotukyho Edwarda, pres Sleeping hollow, az po Alenku v risi divu... At dela co dela je uzasnej!!! Nejsladsi chlap... -
Mám stejnej názor. Moje kamarádka má Deppa taky tak ráda jak já a nechápe, proč ho většina miluje jen kvůli pirátům. Ona viděla piráty až letos na silvra, sice se jí to líbilo, ale myslí si, že má spoustu dalších skvělech a možná ještě lepších filmů než POTC a já s ní ten názor sdílím. *3* Myslím, že první film, co jsem viděla s Deppem byla Čokoláda, na kterou se čuměly naši, a to my bylo tak... 7 a už se mi tam strašně líbil *1* jo piráti byly sice druhý, co si pamatuju že sem ho tam viděla a taky si pamatuju, že všichni žraly Orlanda z mejch kámošek, jen já Deppa *1* Ale všechno to začalo Toddem, takže... *14* -
Pane bože,
a je to tady. Chtě nechtě, začalo se natáčet čtvrté pokračování POTC a půlka národa si zase všimla, že tam hraje "nějaký" Johnny Depp. Asi sdílím tento názor sama, ale když už... tak mám toho herce ráda stále, nehledě na filmy, které točí a né, když si všimnu, ž opět do kin vejdou Piráti. Nesnáším ty fanoušky, co okolo něho blázní jen v téhle době. To je hyenismus. *10* -
johnny
je nejlepšíí herec na světě ze všech generacíí teda Sterling a Taylor Lautner ty taky *14* ale je rec o Johnnym a ten je nejlepší nejkrasnejsi no sladouckej je nemam slov ploste DoKoNaLost a mám na stejne narozky :)) :D *14* *14* *14* a na 47let vůůůůbec nevypadáá *14* *14* -
Re: Johnny Depp je slafdkej
máš recht :D -
Johnny Depp je slafdkej
Johnny Depp je doslova k sežrání...proč nejsem Vanessa... *9* -
johny
johny depp je stejně nej herec hollyvood až po sterlingu ale to je jedno je upe nejhezčí. *14* -
on je naprosto bez chyby
Johnny Depp je naprosto bez chyby až na jeho ženu...je doslova k sežrání... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary
Už se tady do toho nechci nějak míchat ale...jo každej má právo vyjádřit svůj vlastní postoj a názor jenže to už pak není daleko k hádce... *13* Já už bych raději tuhle vlasteneckou debatu ukončila. -
Re: Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary
Samozřejmě neni důvod tě urážet, ale uvědom si že ty tady spoustu lidí urážíš. At už čechů, nebo milovníků festivalu nebo prostě lidi co maj rádi čechy. Nevim jak ty ale já na čechy a to jak na zemi tak na lidi slyšela spoustu pozitivních věcí, takže nevim v jaký díře si byla, že tam jsou lidi tak omezený, že si neviděj na špičku vlastního nosu. Briti jsou mezi náma ožralové strašný a když někam přijedou tak to tam hned rozmlátěj a to mi věř, mám to z vlastní zkušenosti. Nevim jestli seš hrdá na zemi odkud pocházíš, ale dle mého soudu nic moc, stejný jako tvůj názor na čechy a když jsme u ukrajinců tak ty tu taky nedělaj jenom dobrotu a to mám taky z vlastní zkušenosti. Ale jedna věc mě zaráží, a musim se na ni zeptat, když jsi tady tak nespokojená a nelíbí se ti tady tak proč nejdeš tedy bydlet jinam...na ukrajině nebo v kanadě musíte mít spoustu příbuzných tak to zkus tam a neurážej zemi ve který žiju.
P.S.: Tohle neni útok na tebe, jen vyjadřuju svůj postoj k týhle celý věci, protože jak známo na to má každý právo. -
Re: Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary
to je to jedna z věcí,že nedokaže čech přijmout jiný nazor .Nic proti tobě ja se už nechci hadat a nechci nikoho uražet. jen si myslím že když napíšu že je tento festival díra. to přece neni duvod mě uražet nebo jo??? vždyt je to muj nazor a myslim si že by se měl prostě přijmou . jako mě se třeba taky některé přispěvky nelíbí ale nebudu za ně uražet a ponižovat. Jinak si ted uvědomuju že uražím i sebe . Matka je vlastně z pola ukarjinec a z pola kanadan ,otec je vlatně čech a to hodně čisty asi až v 7 generaci zpět je turek.Ano svým nazorem uražim i sebe . No ale tento nazor neni z mé hlavy ..to pravě ve zminěmen londině jsem slyšela nazor na čechy:Czechs are stupid robbers and their women are whores. hmmmm? nwm no... A češi ..no vlastně mi nic neudělali jedině mi šlohly kolo a malem mi zabili štěně ..jinak nic . -
První co jsem ti na to chtěla napsat : "Ty seš čistokrevnej debil, holka..." Ale rozmyslela jsem si to... Nebudu ti nadávat to ne, jen taky, s dovolením, řeknu svůj názor. Jasně, jsme malá země, ničím extrémně nevynikáme a ne vždycky bych s hrdostí říkala že jsem čech. Ale... To to tu fakt tolik nesnášíš? Co ti proboha tahle zem udělala tak strašnýho, že se o ní musíš takhle vyjadřovat?! Ať už se to týká tohohle komentáře, nebo komentáře ke MFF.Máme přece taky mnoho kladů, sportov. úspěchů aj. a určitě se o týhle zemi nemluví jen jako o národu ožralů a kur... To se s tebou teda klidně hádat budu. Já ti tvůj názor neberu, to je tvoje věc, co tady veřejně napíšeš, ale k tomuhle jsem se prostě musela vyjádřit... Protože, jen tak mimochodem, když se nad tim zamyslíš, tak mě jako čecha vlastně urážíš... -
Re: Re: Filmový festival Karlovy Vary
ok ,beru to jako váš názor ale, svůj neměním . česko je a bude díra .všude se vypráví že je to národ ožralů a kur...klidně mi nadávejte jestli se vám uleví ,ale mohli byste respektovat muj nazor jako ja respektuju váš.Jinak musim říct že jsem hrdá na to že nejsem čistokrevný čech. -
Škoda no já bych se tam přijela podívat jen nakouknoutto by bylo dobrý. Johnny je můj nej herec *14* -
ahoj,zvu tě
ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
No jo,reklamaXD
budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju *3* *3* *1*
http://antidicaprio.blog.cz/